HOROSCOP 22 MARTIE. Capricornii redescoperă bucuria de viaţă

Publicat: 21/03/2017 | 21:51
HOROSCOP 22 MARTIE. Capricornii redescoperă bucuria de viaţă

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Este un moment în care asişti la deznodământul unor situaţii pe care tu le-ai provocat, fiindu-ţi dat de înţeles dacă ai procedat bine sau nu. Totodată, ceea ce ţi-ai dorit în trecut se poate întâmpla acum, chiar dacă nu mai este în conformitate cu planurile şi visele tale prezente. Concentrează-te mai mult pe viaţa interioară, fă o restrospectivă şi analizează-te mai bine, deoarece poţi avea revelaţii şi ajutor din partea divinităţii.

Taur – Te poţi aştepta ca ceea ce voiai să faci în viitorul îndepărtat să se întâmple mai repede în viaţa ta, venind prin forma unor şanse şi oportunităţi, pe care nu ar trebui să le ratezi. Multe lucruri ascunse, duşmani sau situaţii despre care nu ţi se spunea pot ieşi acum la suprafaţă, deci aşteaptă-te şi la factorul imprevizibilităţii. Orice ţi se întâmplă trebuie tratat de la un nivel superior, cu multă profunzime şi înţelepciune.

Gemeni – Comunică cu propriul suflet sau cu propriul subconştient pentru a depista necesităţile tale ascunse, dorinţele din spatele comportamentului şi idealurile pe care le-ai îngropat în trecut. Chiar dacă cei din jur nu sunt de acord cu ceea ce faci, bazează-te pe ceea ce simţi şi acţionează cu mult tact şi diplomaţie pentru a te pune la adăpost. Ţine-i aproape numai pe aceia pe care te poţi baza cu adevărat.

Rac – Nu renunţa la ceea ce ţi-ai propus chiar dacă nu îţi iese din prima, mereu există o a doua şansă care poate fi chiar mai valoroasă şi mai semnificativă decât ce ţi s-a oferit în trecut. Forţează puţin lucrurile şi acţionează cu iniţiativă şi curaj. Este important să utilizezi logica, să te bazezi pe propria persoană şi să nu apelezi la persoane care te pot dezamăgi sau încurca. Poţi atrage şi noi prieteni în viaţa ta, dar pentru asta trebuie să fii mai empatic.

Leu – Poate ai nevoie de serviciile unui specialist – medic, avocat, consilier, psiholog, preot – în problema cu care te confrunţi. Mai mult ca sigur vei găsi răspunsurile la întrebările pe care ţi le pui. Este posibil să îţi schimbi poziţia în cadrul serviciului pe care îl ai, iar schimbarea să te aducă mai aproape de oamenii de la care ai de învăţat. Fii cu băgare de seamă la unele ispite care te pot deraia de la calea cea dreaptă.

Fecioară – În relaţia cu copiii, acolo unde există, este important să aveţi o relaţie libertină, de independenţă, mai ales că poţi avea tensiuni dacă nu dai drumul unor ataşamente mult prea pronunţate. Nu te amesteca în destinul celorlalţi, nu exagera, nu impune pentru că se poate întoarce împotriva ta. Prudenţa şi axarea pe propriul destin sunt nuanţe cheie de care trebuie să ţii cont în această perioadă.

Balanţă – Este important să elimini orice urmă de naivitate şi să fii cu picioarele pe pământ. Pot apărea situaţii care te solicită, care te scot din zona de confort, iar cu această ocazie să îţi depăşeşti limitele. Nu te identifica cu trecutul şi proiectează-te în viitor cu cât mai mult bine. Reglează-ţi conturile cu cei din jur şi gândeşte foarte bine acţiunile pe care vrei să le demarezi. Evoluţia spirituală poate veni şi ca urmare a unor mesaje care vin din partea divinităţii.

Scorpion – Pune planurile de viitor în practică şi nu lăsa totul la nivel de ideal. Chiar dacă eşti norocos şi atragi persoanele oportune, negociază-ţi interesele şi susţine-ţi punctele de vedere cu tărie. Deoarece utilizezi multă energie mentală este indicat să te axezi şi pe sănătate şi să te susţii cu mai multă atenţie. Deziluziile pot fi transformate în succes dacă demonstrezi că lecţiile ce le aveai de susţinut au fost învăţate.

Săgetător – Dacă primeşti o plângere din partea celor cu care lucrezi, ascultă, dar nu interveni. Este bine să îţi asumi responsabilitatea pentru faptele tale şi să nu pui alte paie pe foc. Nevoile, dorinţele şi plăcerile personale sunt cele mai importante acum, de aceea poate te gândeşti la o mini vacanţă în care să îţi încarci bateriile. Selecţia oamenilor din viaţa ta este foarte importantă, deci detaşează-te de cei care îţi fură din energie.

Capricorn – Redescoperă bucuria de viaţă, recâştigă-ţi drepturile pe care le-ai avut cândva, găseşte ceea ce îţi aduce bucurie şi împlinire în rutina zilnică. Raportează-te la latura ta interioară şi lasă-te să simţi, fără să intervi cu raţiunea. Totodată, mergi pe o linie pacifistă, diplomată şi nu căuta conflicte prin diferite discuţii şi tensiuni. – Înainte de a pune punctul pe i în orice situaţie, analizează mai bine toate implicaţiile ce derivă de aici înainte.

Vărsător – Încearcă să înţelegi care sunt acele aspecte care te deviază de la linia corectă şi ceea ce nu îţi mai face bine. Identificând elementele eronate, ai putea să ajungi la o eliberare şi, totodată, la un progres. Un ajutor poate veni de unde nu ai sperat, dar pentru asta trebuie să te axezi pe latura spirituală. Te poţi întoarce la o activitate pe care o făceai în trecut, iar asta te va împlini şi îţi va aduce satisfacţie.

Peşti – Este o perioadă de regenerare la nivel interior, mai ales dacă ai trecut printr-o situaţie limită. Dacă te afli la o bifurcaţie a destinului, alege cu atenţie calea pe care trebuie să mergi, deoarece poate avea repercursiuni pe termen lung! Valorifică ceea ce ştii să faci, vei avea şansa de a te remarca, de a ieşi în faţă şi de a câştiga. Provocările noi din planul profesional te capacitează cu totul, ca atare ai grijă şi la sănătate şi la odihna de care ai nevoie.

Citește și...