HOROSCOP 23 AUGUST. Taurii sunt uşor răzvrătiţi, nu…

Publicat: 22/08/2017 | 22:03
HOROSCOP 23 AUGUST. Taurii sunt uşor răzvrătiţi, nu…

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Ai nevoie de expansiune în domeniile de viaţă în care te simţi pregătit să faci un pas înainte şi dorinţă de a-ţi fi recunoscute meritele pentru care ai muncit până în prezent. Pentru asta trebuie să ieşi la rampă şi să fii foarte determinat. Din punct de vedere al familiei, nu îi pune pe cei dragi în faţa unui fapt împlinit, nu face totul după capul tău, ci ia decizii împreună cu ei, consultându-i.

Taur – Eşti uşor răzvrătit, nu asculţi de cei din jur şi vrei ca totul să iasă numai cum vrei tu. Deşi în unele situaţii ai dreptate şi este mai bine aşa, încearcă să fii diplomat, să îţi susţi frumos şi sincer punctul de vedere şi să dai dovadă de maturitate. Cea mai mare resursă pe care ţi-o doreşti în acest moment este timpul liber, dar pentru a-l câştiga ai nevoie ca mai întâi să pui multe lucruri la locul lor.

Gemeni – Nu încerca să îi schimbi pe cei din jur, ci lucrează mai mult la relaţia cu tine însuţi atunci când ceva nu îţi convine. Tranzacţiile şi schimburile sunt importante acum, mai ales că poţi recupera sau restitui o sumă ce ai împumutat-o mai demult. Nu este indicată izolarea în situaţiile în care trebuie să iei iniţiativă, cei pe care îi iubeşti ar aprecia implicarea şi menţinerea unui punct de vedere.

Rac – În această perioadă îţi poţi pune în aplicare talentele, mai ales că eşti şi apreciat de cei din jur. În acelaşi timp, poţi găsi puterea interioară pentru a rezolva rapid unele lucruri nefinalizate în trecut, deci apucă-te de treabă cât mai repede. Deoarece Venus se află în semnul tău, ai parte de carismă, de farmec personal şi de capacitatea de a seduce. Profită de acest aspect şi pune-l în aplicare.

Leu – Te raportezi foarte intens la aspectele vieţii prin care treci, eşti foarte implicat şi depui multă pasiune în orice faci. Deşi este bine să te focusezi, încearcă să nu arzi prea tare şi să te consumi pentru ceea ce nu are importanţă cu adevărat. Organizează anumite activităţi în folosul tău, vei fi ajutat şi pe o filieră pe care nu o credeai posibilă. Nu te lăsa uşor de ademenit în proiecte în care nu crezi!

Fecioară – Nu prea ai chef de treabă, de responsabilităţi sau de asumarea unor sarcini domestice, ca atare îţi doreşti să delegi treburile de care trebuie să te ocupi altor persoane. Dacă ai lângă tine oameni binevoitori care te înţeleg şi vor să te ajute, vei găsi timp şi pentru tine, dacă nu, va trebui până la urmă să te mobilizezi şi să duci totul la bun sfârşit. Prioritizează-ţi activităţile şi organizează-te mai bine.

Balanţă – Dacă nu ştii când să te retragi sau când să renunţi la unele situaţii, poţi ajunge într-o înfundătură din care să ieşi mai greu. Aşadar, fii pe fază la ceea ce ţi se întâmplă şi analizează totul dintr-o perspectivă mai amplă! În relaţiile cu cei din jur, găseşte-ţi-ţi punctul de echilibru care să te armonizeze. Abordează corect şi situaţiile profesionale în care eşti implicat şi nu risca acolo unde nu este cazul!

Scorpion – Problemele celor din jur te copleşesc şi nu ştii cum să faci să contribui la soluţionarea lor, dar cel mai indicat este să te detaşezi şi să nu intervi. Fă unele schimbări în stilul de viaţă – timpul pe care îl aloci somnului, alimentaţie, sport – te vei simţi mult mai bine în pielea ta. Din punct de vedere profesional şi financiar, elimină afacerile sau proiectele neprofitabile, nu mai are rost să investeşti în ele.

Săgetător – Ai capacitatea de a întoarce în favoarea ta unele situaţii care păreau pierdute, şansa este de partea ta, deci ai mai multă încredere în ceea ce îţi dictează instinctul. Atâta timp cât ştii ceea ce vrei şi ceea ce nu, te poţi retrage ferm şi irevocabil din unele relaţii care nu îţi mai convin. Ia acele decizii pe care trebuia să le iei de mult timp şi mergi înainte pe drumul tău, fără a te uita în urmă!

Capricorn – Te poţi manifesta contradictoriu în sfera socială, iar din acest motiv prietenii nu ştiu ce să creadă sau cum să te abordeze. Este indicat să pui lucrurile la punct, să încerci să fii mai ferm şi să nu îi încurci pe cei cu care relaţionezi. Dacă un neadevăr despre propria persoană îţi ajunge la urechi, nu te enerva şi nu reacţiona cu impulsivitate – este posibil ca şi tu să fi greşit pe undeva!

Vărsător – Ai multă intuiţie şi ştii foarte bine ceea ce ai de făcut, deci este un moment bun pentru a demara proiecte, planuri sau activităţi. Lasă-te consiliat şi ascultă de persoanele de încredere în domeniul relaţiilor, aceştia îţi pot da şi unele informaţii despre care nu ştiai nimic. O situaţie pe care nu ai înţeles-o sau nu ai acceptat-o până în prezent se poate clarifica foarte mult, atât în mintea cât şi în sufletul tău.

Peşti – Îţi pot scăpa unele detalii faţă de felul în care unele persoane se poziţionează în legătură cu tine, de aceea nu ar strica să fii mai atent la nuanţe. Poţi ieşi câştigat dacă eşti matur, bine ancorat în realitate şi pământean. Ţi se pot deschide unele oportunităţi la nivel profesional, deci poţi face lucrurile pe care le visai de mai mult timp. Încearcă să ieşi în faţă cu toată convingerea pe care o ai în interior.

Citește și...