Acasă » Horoscop » HOROSCOP 23 FEBRUARIE! Viaţa sentimentală capătă un ritm mai alert pentru raci

HOROSCOP 23 FEBRUARIE! Viaţa sentimentală capătă un ritm mai alert pentru raci

De: Cancan 23/02/2017 | 00:00
HOROSCOP 23 FEBRUARIE! Viaţa sentimentală capătă un ritm mai alert pentru raci

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Iubirea poate vindeca multe, ca atare cheamă-l pe Cupidon de partea ta să-ţi dea cele mai bune sfaturi în situaţia care te deranjează atât de mult. Vor apărea imediat şi miracolele! În acelaşi timp, ridică privirea din pământ şi priveşte cu încredere la cel care este acolo să te susţină! Toate vor fi duse cu bine la capăt, dacă nu te cramponezi de chestiunea banilor ca şi cum ar fi vitală. Da, este important să ai bani, dar nu le da mai multă importanţă decât merită.

Taur – Nu încerca să ţii alături de tine oameni care îţi seamănă, nici ca vârstă, nici ca nivel de pregătire, nici ca sex, pentru că azi lucrurile cele mai bune apar din punerea de acord a cât mai multor aspecte diferite. Ascultă cu grijă ceea ce ţi se spune, pune totul cap la cap şi ai să vezi rezultatele! În planul familiei, asumă-ţi responsabilităţile ce ţi se cuvin, altfel vor apărea unele frustrări!

Gemeni – Viaţa sentimentală capătă un ritm mai alert, iar tu de abia aştepţi să ajungi mai repede la un anumit nivel, de la care poţi spune, mult mai sigur pe tine, că da, este ceea ce ai visat şi că este omul potrivit alături de care poţi clădi ceva de durată. Semnalele foarte animate care vin de la partener te stimulează să te implici pe deplin în această relaţie, pentru că vezi şi din partea sa aceeaşi energie vie, aceeaşi dorinţă de a merge mai departe.

Rac – Este posibil ca astăzi să ai o imagine cel puţin deformată, pe alocuri negativistă, atât asupra propriilor resurse interioare, cât şi asupra materializării unor planuri de viitor. Cum de obicei ştii să-ţi accesezi cu uşurinţă abilităţile intuitive, atâta timp cât nu ai vise de-a dreptul utopice, poţi găsi în final soluţiile potrivite. Ai grijă la cât cheltuieşti, fiindcă vei dori să ajuţi toată lumea din jur.

Leu – Priveşte astăzi peste umăr ca să-ţi dai seama că tot ceea ce s-a întâmplat în trecut a venit exact atunci când trebuia şi exact aşa cum trebuia şi că n-are rost să scoţi în evidenţă ce n-a mers ca la carte. Chiar şi hopurile, chiar şi eşecurile, chiar şi marile probe au venit la momentul cel mai potrivit pentru a te pune pe tine la încercare, iar faptul că le-ai depăşit pe toate cu brio nu este decât un motiv de mândrie pentru tine.

Fecioară – Azi stai pe îndelete pentru a face tot felul de planuri ce au la bază cifre, calcule, sume, documente de ordin financiar pentru că ai ajuns într-un moment în care trebuie să înţelegi foarte clar pe ce teren te mişti din punct de vedere material. Trebuie să vezi cât ai cheltuit, ce sume urmează să administrezi, de unde pot să mai apară bani în perioada urmatoare. Este o perioadă perfectă pentru a face ordine în felul în care îţi administrezi veniturile!

Balanţă – Eşti ataşat de trecut, dar vin momente în care trebuie să scoţi ancora şi să mergi mai departe în calatoria ta prin viaţă. Aşa trebuie să faci şi azi, să arunci peste bord balastul de care nu mai ai nevoie. Eşti la graniţa dintre trecut şi viitor, dar acum contează mai mult destinaţia, nu punctul de unde vii. Treci în revistă tot ce ai trăit bun, înălţător, folositor, ca apoi să-ţi stabileşti cu multă încredere şi maturitate sensul pentru perioada care vine.

Scorpion – Nimic nu te deranjează mai tare ca nedreptatea, iar azi ai parte de ea în cantităţi imense, greu de tolerat! Este normal să te revolte situaţia, pentru că injustiţia, minciuna, necinstea sunt azi mai puternice decât lupta ta pentru adevăr. Chiar dacă nu ai puterea de a face faţă unui gest incorect din care altul are de câştigat pe seama suferinţei altora, nu vei lăsa lucrurile nepedepsite.

Săgetător – Uneori lucrurile cele mai bune, care îţi sunt predestinate… încă nu au aparut, ca atare tot ce poţi face este să-ţi îndrepţi atenţia spre orizont şi să vezi ce te aşteaptă acolo! Ceva de excepţie, exact pe gustul şi sufletul tău, va avea loc foarte curând, dar încă nu-l poţi vedea foarte clar. Cere să ţi se arate, crede cu tărie în componenta miraculoasă a acelui eveniment şi stai cuminte în aşteptarea lui.

Capricorn – Astăzi va fi o plăcere pentru tine să descoperi în jurul tău oameni care privesc spre viitor cu acelaşi optimism ca şi tine, încât, dacă aţi forma cu toţii un grup cu un interes comun, aţi ajunge mult mai repede la destinaţia dorită. Aşadar, alimentaţi-vă unii altora visele, susţineţi-vă unii pe alţii cu entuziasm şi vei vedea că vâslind cu toţii în acelaşi ritm şi în aceeaşi direcţie, lucrurile vor evolua promiţător.

Vărsător – Unii oameni sunt gata să-şi împărtăşească experienţele nefaste cu multă sinceritate, chiar dacă nu ii pun în cea mai bună lumină, pentru că n-ar dori să mai treacă şi alţii prin ce au trecut ei. Ca atare, stai cu urechile pâlnie la poveştile lor: nu compătimire vor ei, nici să te sperie, ci îţi oferă nişte ponturi gata verificate pentru a le folosi şi tu, dacă vei trece vreodată prin ceva similar. Într-o zi, vei face şi tu la fel pentru cineva!

Peşti – Natura ta senzitivă, empatică se poate observa astăzi cu uşurinţă, fiind cel mai uşor de impresionat de către cei aflaţi în nevoie, dar şi primul care oferă ajutor. Atâta timp cât nu există chestiuni presante la serviciu sau alte treburi importante, o zi în care să evadezi în propriile tale tărâmuri imaginative, este tot ceea ce ai nevoie. Însă, nu te aştepta ca oamenii sau planurile tale să rămână perfecte la revenirea la realitate.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Mesajul astrelor pentru zodii, 20 aprilie 2024. Veste bună pentru Fecioară și Balanță
Mesajul astrelor pentru zodii, 20 aprilie 2024. Veste bună pentru Fecioară și Balanță
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Modificări mari în Codul Rutier. Ce se întâmplă cu permisul
Modificări mari în Codul Rutier. Ce se întâmplă cu permisul
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...