Acasă » Horoscop » HOROSCOP 23 IULIE. Gemenii să fie mai cumpătaţi!

HOROSCOP 23 IULIE. Gemenii să fie mai cumpătaţi!

De: Cancan 22/07/2017 | 23:39
HOROSCOP 23 IULIE. Gemenii să fie mai cumpătaţi!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Marte, planeta ce te guvernează, tranzitează zodia Leului, aspect care te face să străluceşti mai tare, să ai mai multă energie, să te bucuri mai tare de ceea ce îţi doreşti şi să faci mai multe lucruri pentru tine. Profită de acest aspect şi pune-te pe primul loc pentru următoarele patru săptămâni. Totodată, ai mai multă vitalitate pentru a demara proiecte noi sau pentru a te implica în mai multe activităţi.

Taur – Este o perioadă bună în care să faci lucruri pentru casa şi căminul tău – renovări, reparaţii, achiziţionări de bunuri care să îţi înfrumuseţeze viaţa, aparatură, mobilă sau decoraţiuni. Nu amâna pe altă dată ceea ce trebuie să faci sau ceea ce îţi doreşti. Fii cu băgare de seamă la relaţia cu familia, s-ar putea isca unele tensiuni, conflicte sau se pot activa probleme mai vechi, pe care nu le-ai rezolvat la timpul lor.

Gemeni – Este indicat să fii mai cumpătat în privinţa cuvintelor pe care le adresezi, este posibil să fii mai incisiv, mai agresiv şi mai repezit, ceea ce îţi va afecta relaţia cu cei din jur. Dacă vrei să accentuezi ceea ce spui sau intri într-un conflict, reacţionează cu diplomaţie şi gândeşte de două ori înainte de a acţiona. Pentru a folosi la nivel constructiv această perioadă, foloseşte-ţi creativitatea şi imaginaţia în tot ceea ce faci.

Rac – Marte, planeta acţiunii, se află pentru tine în sectorul banilor munciţi, aspect care te ajută să fii mai determinat, mai productiv, să sesizezi mai repede oportunităţile de creştere. Dă-ţi toată silinţa acum, arată ceea ce ştii şi care este nivelul tău de experienţă, vei putea fi apreciat. În acelaşi timp, pune accent mai mare pe valoare, fă-ţi un plan de bătaie şi organizează-te mai bine decât de obicei.

Leu – Marte, planeta războiului, dar şi a energiei, se află în semnul tău zodiacal, ceea ce te ajută să fii mai activ, dar şi mai impulsiv, mai pus pe harţă şi mai agresiv. Cel mai bine este să nu dai curs impulsurilor de moment, ci să aştepţi o vreme până eşti convins că ceea ce simţi nu este un foc de paie. Totodată, este indicat să foloseşti surplusul de energie pentru ceva constructiv sau să faci cât mai mult sport pentru a te echilibra.

Fecioară – Este indicat ca în această perioadă să te axezi mai mult pe zona interioară, spirituală, sufletească. Introspecţia şi meditaţia te vor ajuta să înţelegi mai bine unele aspecte ale vieţii, să ai revelaţii şi să te eliberezi de experienţe trecute, frici sau traume. Nu te axa pe treburi materiale acum, nu te înhăma la responsabilităţi şi detaşează-te un pic de sarcinile cotidiene şi rutina de zi cu zi.

Balanţă – Zona prietenilor este testată în această perioadă şi presupune o provocare. Unele probleme nerezolvate din trecut se pot întoarce acum, de aceea este bine să le evaluezi cu o mai mare responsabilitate şi maturitate. În următoarele săptămâni, îţi sunt benefice activităţile de grup, evenimentele mondene sau petrecerile, socializarea şi participarea la diferite cursuri ce te interesează.

Scorpion – Zona carierei, a profesiei şi a statutului social îţi este tranzitată atât de către Soare cât şi de Marte, aspect care te îndeamnă să fii mai atent la acest domeniu, să te implici mai mult şi chiar să progresezi. Dacă apar unele tensiuni cu oamenii cu care lucrezi, temeperează-te şi rezolvă orice formă de conflict. Fii cu băgare de seamă şi la sănătate, poţi fi predispus unor accidentări sau unor riscuri.

Săgetător – Citeşte mai mult, informează-te, deschide-te către cunoaştere, perioada următoare este foarte importantă din punct de vedere educaţional. Pune-ţi întrebări mult mai serioase faţă de ceea ce ţi se întâmplă în viaţă şi nu mai investiga vieţile altora. Abţine-te de la bârfă, de la discuţii inutile sau fără valoare şi centrează-te mai mult către prpria persoană. Totodată, învaţă să te ierţi, să treci peste şi să nu rămâi ancorat în trecut.

Capricorn – Tratează cu respect şi seriozitate lucrurile în care crezi, luând decizii foarte practice. Ai nevoie de dinamism şi activitate, ca atare nu fi sedentar şi nu ţine de tabieturi. Întăreşte-ţi voinţa şi perseverenţa pentru a duce la bun sfârşit ceea ce ţi-ai propus. Dacă îţi doreşti să fii înconjurat de bine, fă ordine şi curăţenie în jurul tău, în casă, la locul de muncă. Este un moment benefic în care să te echilibrezi la toate nivelurile – fizic, psihic şi emoţional

Vărsător – Îţi este foarte greu să îţi menţii cumpătul, să taci sau să te abţii de la intervenţii în viaţa altora, aspect care te poate conduce către situaţii conflictuale. Fă linişte în sufletul şi gândurile tale, fii mai introvertit, detaşează-te de problemele celor din jur şi menţine-ţi focusul pe activităţile importante pentru tine. Totodată, nu încerca să atragi atenţia asupra ta, dar menţine-te în gardă faţă de cei cu care colaborezi sau lucrezi.

Peşti – Domeniul serviciului îţi aduce noi provocări în acest moment, când este posibil să îţi doreşti mai mult de la viaţă. Ca atare, fii mai determinat, mai serios, du lucrurile până la capăt şi caută alternative la ceea ce faci în prezent dacă nu eşti mulţumit. Pot apărea oportunităţi noi, de care să beneficiezi pe termen lung. În ceea ce priveşte sănătatea, pune accent pe imunitate şi pe starea de oboseală care s-a accentuat.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Sfântul Gheorghe, sărbătoare IMPORTANTĂ pentru români. Ce nu ai voie să faci astăzi. Tradiții și obiceiuri
Sfântul Gheorghe, sărbătoare IMPORTANTĂ pentru români. Ce nu ai voie să faci astăzi. Tradiții și...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Victoria, CĂRATĂ ÎN SPATE de David Beckham! S-a distrat până n-a mai putut să stea în picioare: Cum au fost surprinși
Victoria, CĂRATĂ ÎN SPATE de David Beckham! S-a distrat până n-a mai putut să stea...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ce trebuie să faci de Sf. Gheorghe, pentru a avea parte de noroc și sănătate tot restul anului. Tradițiile și superstițiile de care trebuie să ții cont
Ce trebuie să faci de Sf. Gheorghe, pentru a avea parte de noroc și sănătate...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Oana Roman, cadou inedit pentru fiica ei: „După mai multe zile în care a plâns de durere”. Cum a reacționat micuța Isabela
Oana Roman, cadou inedit pentru fiica ei: „După mai multe zile în care a plâns...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns la concluzia că s-au certat degeaba. „Mai bine nu ne mai certam.”
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Probele video care arată că fata din Orhei a fost dusă în casa suspectului, în seara dispariției. A băgat-o în portbagaj, înainte să fie găsită moartă
Probele video care arată că fata din Orhei a fost dusă în casa suspectului, în...
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
BANCUL ZILEI. Bubulina:- Iar pleci la cârciumă derbedeule, săptămâna viitoare trebuie să plătim și întreținerea!
BANCUL ZILEI. Bubulina:- Iar pleci la cârciumă derbedeule, săptămâna viitoare trebuie să plătim și întreținerea!
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
A doua Lună a Pământului! NU s-a știut până ACUM de existența ei
A doua Lună a Pământului! NU s-a știut până ACUM de existența ei
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland, dar are prețuri mai mici
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland,...
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost internat de urgență la ATI Floreasca! Exclusiv
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost...
NOUĂ LEGE pentru posesorii de mașini din România. Schimbare radicală pentru șoferi
NOUĂ LEGE pentru posesorii de mașini din România. Schimbare radicală pentru șoferi
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Interzis complet în România! Legea pe care nimeni n-o poate ocoli. Amenda te bagă în faliment
Interzis complet în România! Legea pe care nimeni n-o poate ocoli. Amenda te bagă în...
Aplicația TikTok, interzisă: „Dă dependență ca țigările”
Aplicația TikTok, interzisă: „Dă dependență ca țigările”
Cum arătau Teo Trandafir și Mircea Badea în 1994, când debutau la Tele 7abc. Imagini de COLECȚIE din urmă cu 30 de ani
Cum arătau Teo Trandafir și Mircea Badea în 1994, când debutau la Tele 7abc. Imagini...
Cum arată femeia care l-a ţinut la uşă pe Cristi Tănase, la o lună după ce a născut! Transformare neaşteptată a Adinei Maria
Cum arată femeia care l-a ţinut la uşă pe Cristi Tănase, la o lună după...
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era atentă: „Am făcut-o să o ajut!”. Camerele de filmat au surprins întregul moment
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
Primele declarații ale Ancăi Dumitra despre sarcină. Actrița nu își mai încape în piele de fericire
Primele declarații ale Ancăi Dumitra despre sarcină. Actrița nu își mai încape în piele de...
Ce părere are Cristina Șișcanu despre rolul bărbatului într-o familie. Prezentatoarea ar putea stârni controverse
Ce părere are Cristina Șișcanu despre rolul bărbatului într-o familie. Prezentatoarea ar putea stârni controverse
Ce trebuie să ai în casă de Sfântul Gheorghe ca să fii ferit de farmece și rele până la finalul anului. Vei ține ghinionul departe de familie
Ce trebuie să ai în casă de Sfântul Gheorghe ca să fii ferit de farmece...
Cele 5 zodii care vor avea cea mai bună vară din viața lor. Norocul le bate la ușă chiar din iunie
Cele 5 zodii care vor avea cea mai bună vară din viața lor. Norocul le...