Acasă » Horoscop » HOROSCOP 23 NOIEMBRIE. Pentru scorpioni, a venit timpul să…

HOROSCOP 23 NOIEMBRIE. Pentru scorpioni, a venit timpul să…

De: Cancan 22/11/2017 | 22:29
HOROSCOP 23 NOIEMBRIE. Pentru scorpioni, a venit timpul să...

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Este posibil să experimentezi o situaţie neplacută cu cineva din familie, în special cu o femeie. Simţi că îţi controlează deciziile, dar în acelaşi timp ştii că îţi vrea binele, ceea ce te pune în postura de a nu şti cum să reacţionezi. Pentru a-ţi menţine libertatea, dar şi relaţia în bune condiţii, apelează la comunicare şi la exprimarea sinceră a părerii pe care o ai. Mai mult ca sigur vei găsi înţelegere!

Taur – Fiind mai convenţional şi mai tradiţionalist te va ajuta în relaţia de cuplu în următoarea perioadă. Partenerul de viaţă are nevoie de dovezi concrete şi clare de iubire, de siguranţă afectivă şi de decizii care să îţi reflecte dorinţele pe termen lung. Fii sigur de ceea ce poţi oferi şi nu face promisiuni pe care nu le poţi duce la bun sfârşit. Focusează-te pe ceea ce este de valoare pentru sufletul tău.

Gemeni – Astăzi poţi petrece alături de familie momente speciale, aşa că nu ezita să aduni toţi membrii în jurul tău. Conexiunea care se creează între voi vă ajută să vă exprimaţi mai bine gândurile şi emoţiile, depăşind totodată unele blocaje existente. Dacă sănătatea îţi creează un disconfort, apelează la mâncarea sănătoasă şi la un sport pe care să îl practici cu uşurinţă sau care să îţi facă plăcere. 

Rac – Este posibil ca astăzi să te trezeşti încă cu gândul la weekend şi, astfel, săptămâna să înceapă lent pentru tine. Deşi te urneşti mai greu, activităţile în care te implici acum îţi vor capacita tot interesul şi te vor face să mergi înainte cu determinare. În plan financiar, se apropie scadenţa unor facturi sau plăţi, aşa că fii cumpătat şi fă-ţi toate calculele astfel încât să ieşi la zi cu ele.

Leu – Începi săptămâna hotărât să duci la bun sfărşit planurile deja începute. Este o perioadă bună în care să culegi roade, dar şi în care să faci strategii pentru viitor. Fă un rezumat al lecţiilor învăţate şi a experienţei pe care ai acumulat-o pentru a te folosi de ea pe mai departe. Chiar dacă este mult de lucru, munceşti cu determinare, cu perseverenţă şi cu pasiune, ceea ce va contribui la rezultatele finale.

Fecioară – Amintirile legate de o situaţie specială din viaţa ta îţi provoacă emoţii intense. Lasă-te purtat de întoarcerea în trecut şi încarcă-te cu energia binefăcătoare a trăirilor pe care le experimentezi. Acordă-ţi timp pentru a studia datele unei probleme cu care te confrunţi, cunoaşterea te va ajuta să iei cea mai bună decizie! Unele priorităţi sau dorinţe ţi s-au schimbat, ca atare trebuie să te decizi în privinţa a ceea ce este important pentru tine.

Balanţă – Pacea interioară o vei dobândi astăzi axându-te pe lucrurile practice, cum ar fi curăţenia, sortarea şi aranjarea lucrurilor, ordinea. Cineva cu păreri contrare şi care vede viaţa din alte unghiuri este ceea ce ai nevoie pentru a înţelege şi pentru a rezolva o situaţie cu care te confrunţi. Dacă simţi că intimitatea ţi-a fost încălcată de un coleg de la locul de muncă, este bine să setezi limite clare în relaţia cu acesta.  

Scorpion – A venit timpul să înveţi din experienţa în domeniul financiar a celor care au reuşit şi au succes, persoane prin care vei ajunge şi tu să faci un salt atât calitativ cât şi cantitativ. Deschide-te către sfaturile pe care le primeşti şi ia-le în considerare. Gândeşte-te la o strategie de viitor şi la felul în care te vezi peste câţiva ani, asta te va ajuta în prezent să ştii care este primul pas.

Săgetător – Este posibil ca astăzi să te simţi prins ca într-o capcană în treburile de la locul de muncă. Cu toate astea, dacă ai arunca o privire mai în profunzime, ai realiza că deţii un control mai mare decât crezi. Trebuie să iei o decizie cu privire la următoarea mutare, ca atare ia în considerare toate piesele puzzle-ului şi aşează-le astfel încât să ajungi la ceea ce ţi-ai propus.

Capricorn – Familia observă determinarea şi energia intensă pe care o depui pentru a progresa în carieră, aşa că te susţin în toţi paşii pe care îî faci. Nu ezita să te bazezi pe ei, ajutorul lor va fi de nepreţuit. Oferă în schimb iubirea ta şi petreceţi cât mai multe clipe împreună. Este o perioadă prielnică relaţiilor, aşa că înconjoară-te de oameni de calitate, pe care te poţi baza şi cu care poţi coopera din toate punctele de vedere.    

Vărsător – Dacă te simţi trist sau supărat din cauza unei situaţii din care nu ştii cum să ieşi, nu faci decât să agravezi lucrurile şi mai tare. Spiritul pozitiv şi detaşat este primul pas către rezolvare. Adună lângă tine persoane optimiste, vesele, care să te binedispună. În relaţia de iubire, ai putea descoperi noi sentimente pe care le ai faţă de partener, ceea ce te-ar putea ajuta să faci un pas înainte.

Peşti – Într-o relaţie cu un aşa zis prieten, negarea realităţii nu va face decât să amâne un sfârşit care cu siguranţă va veni până la urmă. Fii foarte realist cu privire la ceea ce experimentezi în acest moment şi ia cele mai bune decizii pentru propria persoană. Nu sacrifica ceea ce ţie îţi place pentru ca altul să fie bine, s-ar putea să nu ţi se răspundă cu aceeaşi monedă şi să fii dezamăgit.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Marilu Dobrescu și Iustin s-au despărțit! Motivul terifiant din spatele separării: „Am început să am psihoze”
Marilu Dobrescu și Iustin s-au despărțit! Motivul terifiant din spatele separării: „Am început să am...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...