HOROSCOP 23 NOIEMBRIE. Pentru scorpioni, a venit timpul să…

Publicat: 22/11/2017 | 22:29
HOROSCOP 23 NOIEMBRIE. Pentru scorpioni, a venit timpul să…

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Este posibil să experimentezi o situaţie neplacută cu cineva din familie, în special cu o femeie. Simţi că îţi controlează deciziile, dar în acelaşi timp ştii că îţi vrea binele, ceea ce te pune în postura de a nu şti cum să reacţionezi. Pentru a-ţi menţine libertatea, dar şi relaţia în bune condiţii, apelează la comunicare şi la exprimarea sinceră a părerii pe care o ai. Mai mult ca sigur vei găsi înţelegere!

Taur – Fiind mai convenţional şi mai tradiţionalist te va ajuta în relaţia de cuplu în următoarea perioadă. Partenerul de viaţă are nevoie de dovezi concrete şi clare de iubire, de siguranţă afectivă şi de decizii care să îţi reflecte dorinţele pe termen lung. Fii sigur de ceea ce poţi oferi şi nu face promisiuni pe care nu le poţi duce la bun sfârşit. Focusează-te pe ceea ce este de valoare pentru sufletul tău.

Gemeni – Astăzi poţi petrece alături de familie momente speciale, aşa că nu ezita să aduni toţi membrii în jurul tău. Conexiunea care se creează între voi vă ajută să vă exprimaţi mai bine gândurile şi emoţiile, depăşind totodată unele blocaje existente. Dacă sănătatea îţi creează un disconfort, apelează la mâncarea sănătoasă şi la un sport pe care să îl practici cu uşurinţă sau care să îţi facă plăcere. 

Rac – Este posibil ca astăzi să te trezeşti încă cu gândul la weekend şi, astfel, săptămâna să înceapă lent pentru tine. Deşi te urneşti mai greu, activităţile în care te implici acum îţi vor capacita tot interesul şi te vor face să mergi înainte cu determinare. În plan financiar, se apropie scadenţa unor facturi sau plăţi, aşa că fii cumpătat şi fă-ţi toate calculele astfel încât să ieşi la zi cu ele.

Leu – Începi săptămâna hotărât să duci la bun sfărşit planurile deja începute. Este o perioadă bună în care să culegi roade, dar şi în care să faci strategii pentru viitor. Fă un rezumat al lecţiilor învăţate şi a experienţei pe care ai acumulat-o pentru a te folosi de ea pe mai departe. Chiar dacă este mult de lucru, munceşti cu determinare, cu perseverenţă şi cu pasiune, ceea ce va contribui la rezultatele finale.

Fecioară – Amintirile legate de o situaţie specială din viaţa ta îţi provoacă emoţii intense. Lasă-te purtat de întoarcerea în trecut şi încarcă-te cu energia binefăcătoare a trăirilor pe care le experimentezi. Acordă-ţi timp pentru a studia datele unei probleme cu care te confrunţi, cunoaşterea te va ajuta să iei cea mai bună decizie! Unele priorităţi sau dorinţe ţi s-au schimbat, ca atare trebuie să te decizi în privinţa a ceea ce este important pentru tine.

Balanţă – Pacea interioară o vei dobândi astăzi axându-te pe lucrurile practice, cum ar fi curăţenia, sortarea şi aranjarea lucrurilor, ordinea. Cineva cu păreri contrare şi care vede viaţa din alte unghiuri este ceea ce ai nevoie pentru a înţelege şi pentru a rezolva o situaţie cu care te confrunţi. Dacă simţi că intimitatea ţi-a fost încălcată de un coleg de la locul de muncă, este bine să setezi limite clare în relaţia cu acesta.  

Scorpion – A venit timpul să înveţi din experienţa în domeniul financiar a celor care au reuşit şi au succes, persoane prin care vei ajunge şi tu să faci un salt atât calitativ cât şi cantitativ. Deschide-te către sfaturile pe care le primeşti şi ia-le în considerare. Gândeşte-te la o strategie de viitor şi la felul în care te vezi peste câţiva ani, asta te va ajuta în prezent să ştii care este primul pas.

Săgetător – Este posibil ca astăzi să te simţi prins ca într-o capcană în treburile de la locul de muncă. Cu toate astea, dacă ai arunca o privire mai în profunzime, ai realiza că deţii un control mai mare decât crezi. Trebuie să iei o decizie cu privire la următoarea mutare, ca atare ia în considerare toate piesele puzzle-ului şi aşează-le astfel încât să ajungi la ceea ce ţi-ai propus.

Capricorn – Familia observă determinarea şi energia intensă pe care o depui pentru a progresa în carieră, aşa că te susţin în toţi paşii pe care îî faci. Nu ezita să te bazezi pe ei, ajutorul lor va fi de nepreţuit. Oferă în schimb iubirea ta şi petreceţi cât mai multe clipe împreună. Este o perioadă prielnică relaţiilor, aşa că înconjoară-te de oameni de calitate, pe care te poţi baza şi cu care poţi coopera din toate punctele de vedere.    

Vărsător – Dacă te simţi trist sau supărat din cauza unei situaţii din care nu ştii cum să ieşi, nu faci decât să agravezi lucrurile şi mai tare. Spiritul pozitiv şi detaşat este primul pas către rezolvare. Adună lângă tine persoane optimiste, vesele, care să te binedispună. În relaţia de iubire, ai putea descoperi noi sentimente pe care le ai faţă de partener, ceea ce te-ar putea ajuta să faci un pas înainte.

Peşti – Într-o relaţie cu un aşa zis prieten, negarea realităţii nu va face decât să amâne un sfârşit care cu siguranţă va veni până la urmă. Fii foarte realist cu privire la ceea ce experimentezi în acest moment şi ia cele mai bune decizii pentru propria persoană. Nu sacrifica ceea ce ţie îţi place pentru ca altul să fie bine, s-ar putea să nu ţi se răspundă cu aceeaşi monedă şi să fii dezamăgit.

Citește și...