HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE. Peştii trebuie să pună accent pe…

Publicat: 23/09/2017 | 00:00
HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE. Peştii trebuie să pună accent pe…

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Munca depusă în ultima perioadă va fi recompensată curând, lucru care îţi va da un plus de entuziasm şi de motivaţie. Există mare agitaţie în ceea ce priveşte viaţa personală şi planul emoţional. Ai tendinţa de a nu refuza nicio întâlnire sau chiar de a te îndrăgosti. Simţi nevoia să faci puţină ordine în viaţa de cuplu sau să te ocupi împreună cu partenerul de chestiuni practice ce ţin de casă sau de copii. Energia debordantă poate fi consumată prin orice tip de exerciţii fizice şi de sport.

Taur – Este o zi caracterizată de dinamism în care poţi iniţia anumite proiecte. Tenacitatea şi ambiţia te ajută să iei cele mai bune decizii pentru tine. Ai foarte multă energie, însă e important şi cum o gestionezi. De cele mai multe ori, prea multă agitaţie îţi displace şi ar fi bine să te retragi în locul în care te simţi tu cel mai bine şi confortabil. Planul sentimental este puternic activat. Ar fi indicat să nu refuzi nicio invitaţie. Poţi cunoaşte persoane care sunt pe aceeaşi lungime de undă cu tine.

Gemeni – Veniturile pot creşte prin colaborări sau parteneriate şi nu ar trebui să-ţi faci griji în privinţa banilor. Pe de altă parte, acordă mai multă atenţie partenerului şi nevoilor lui. Încercaţi să lămuriţi dacă stadiul în care a ajuns relaţia mai este satisfăcător pentru voi. Poţi rezolva multe dintre neînţelegeri sau situaţii tensionate. Important e să comunicaţi. Îngrijeşte-te mai mult de sănătatea ta, atât de cea fizică cât şi de cea emoţională. Tu ştii cel mai bine ce metode îţi sunt benefice.   

Rac – Fii activ şi implică-te în activităţi sociale sau umanitare. Valorifică-ţi talentele pentru a veni cu idei noi care să-ţi aducă succesul profesional. Astrele te susţin în plan relaţional ceea ce presupune că sunt şanse să găseşti persoana potrivită pentru tine. E posibil să oficializezi o relaţie pe care o ai de ceva timp. Important e să-ţi asumi această decizie. Seara, petrece timp doar tu cu tine, fă lucruri care aduc plăcere sufletului tău şi care te ajută să te detaşezi de grijile cotidiene.

Leu – Cuvinte cheie pentru tine azi: dinamism, ambiţie, iniţiativă. Te preocupă mult cariera şi evoluţia ta. Este important să acţionezi şi să pui în aplicare planurile pe care le-ai facut în ultimul timp. Astrele îţi sunt favorabile în acest sens. Sunt favorizate călătorii lungi şi comunicarea cu persoane din străinătate, dar şi călătoriile în sens spiritual sau ce ţin de extinderea cunoaşterii. În weekend poţi readuce cu succes armonia în viaţa de cuplu discutând despre nevoile şi dorinţele fiecăruia.

Fecioară – Astrele favorizează planul financiar şi, dacă ştii să gestionezi bine bugetul şi ai idei, îţi poţi creşte veniturile. Încearcă să nu te laşi influenţat de stres sau de tendinţa de a fi pesimist. Caută modalităţi de a te relaxa, de a te detaşa de situaţii tensionate. Organizează o ieşire în oraş, cu siguranţă sunt prieteni cu care nu te-ai mai văzut de mult şi care s-ar bucura de invitaţie. Devii o persoană mult mai iubitoare şi mai caldă iar partenerul va fi încântat de această nouă atitudine.

Balanţă – Planul financiar îţi dă ceva bătăi de cap, încearcă să fii cumpătat cu ce cheltui. Când vine vorba de banii partenerilor, de impozite sau de un eventual partaj pot apărea situaţii stresante. Prudenţa se cere şi când se pune în discuţie semnarea unui contract. Păstrează-ţi calmul şi vigilenţa. În această primă parte a lunii, tot ce ţine de viaţa personală, de relaţie şi de comunicarea cu partenerul trece pe primul loc. Organizează-ţi timpul astfel încât să faci numai ceea ce-ţi aduce plăcere.

Scorpion – Începutul lunii aprilie îţi aduce numeroase realizări pe plan profesional ceea ce te ajută şi în redresarea sau chiar creşterea finanţelor tale. Pe de altă parte, nu sunt excluse în această perioadă şi eventuale discuţii sau conflicte cu partenerii de afaceri sau colaboratorii. Încearcă să rămâi calm şi obiectiv. Competiţia nu întârzie să apară. În weekend, vorbeşte-i partenerului despre dorinţele şi nevoile tale. Poţi petrece o duminică romantică în compania acestuia; trebuie doar să ceri.

Săgetător – Acordă mult mai multă atenţie colaborărilor sau eventualelor colaborări fiindcă luna aprilie îţi aduce beneficii de pe urma acestora. După o săptămână agitată dar şi cu realizari, a venit momentul să acorzi mai multă atenţie sănătăţii tale, să eviţi excesele şi să apelezi la un regim de viaţă potrivit organismului tău care să-ţi aducă beneficii pe termen lung. Încearcă să-ţi găseşti modalităţi de relaxare ca să te poţi detaşa de orice fel de gând care te impiedică să trăieşti cu bucurie clipa prezentă.

Capricorn – Azi dispui de foarte multă creativitate, fiind o zi potrivită pentru a-ţi valorifica talentele şi resursele în domeniul în care doreşti să te extinzi. Aproape orice demers pe care îl faci în activităţi ce ţin de organizarea evenimentelor îţi iese cu brio în această perioadă, având o mare putere de convingere şi foarte mult şarm. Dacă simţi că ai avut o săptămână tumultoasă din punct de vedere emoţional, pune-ţi ordine în gânduri făcând meditaţii, plimbări în aer liber sau odihnindu-te foarte mult.

Vărsător – Încearcă să găseşti modalităţile potrivite prin care să menţii în echilibru viaţa profesională şi pe cea de familie. Analizează şi revizuieşte, dacă este cazul, relaţia pe care o ai cu partenerii, colaboratorii sau colegii de muncă şi fii cât mai obiectiv. E posibil să apară ceva tensiuni în familie, însă atitudinea ta le poate accentua sau le poate stinge. E foarte important pentru tine să te relaxezi. Tu alegi modalitatea fie petreci alături de cei dragi şi te dedici lor, fie pracitici un hobby.

Peşti – Pune mai mult accent pe comunicare şi fii atent la ce spun ceilalţi, poţi obţine informaţii foarte utile. Viaţa de cuplu devine mai importantă pentru tine în acest weekend. Acordă mai multă atenţie partenerului de viaţă şi vei primi dublu înapoi. Încearcă să elimini presiunea şi tensiunea pe care le-ai resimţit pe deplin în această săptămână. Odihneşte-te şi caută modalităţi potrivite pentru a te relaxa, fiind mai precaut şi evitând excesele alimentare. O excursie la munte îţi va încărca bateriile.

Citește și...