Acasă » Horoscop » HOROSCOP 24 AUGUST. Capricornii traversează momente de…

HOROSCOP 24 AUGUST. Capricornii traversează momente de…

De: Cancan 23/08/2017 | 23:13
HOROSCOP 24 AUGUST. Capricornii traversează momente de...

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Ai capacitatea în această perioadă de a face mari transformări atât în viaţa ta cât şi a altora, ca atare analizează ceea ce este important pentru tine şi acţionează cât mai repede. S-ar putea ca intenţiile tale să nu fie înţelese cum trebuie, deci fii mai concis, mai explicit şi foarte sincer. Evită victoriile aparente, urmăreşte-ţi interesul şi obţine cheia de rezolvare a tuturor acţiunilor tale.

Taur – Dacă ceva nu mai reprezintă interes pentru tine ai tot dreptul de a te răzgăndi şi de a spune „nu”, important este să faci ceea ce este mai bine pentru tine. Elimină ceea ce este banal, lipsit de sens sau nu mai are valoare. Dacă te simţi uzat fizic şi psihic, poate a venit timpul unui moment în care să depui armele şi să te odihneşti mai mult – pleacă într-o vacanţă sau acordă-ţi mai mult timp pentru tine.

Gemeni – Este indicat să te ţii de planurile pe care ţi le-ai făcut şi să nu te laşi distras de alte aspecte sau să nu amâni pe mâine ceea ce ai putea face astăzi. Termenul limită a unor situaţii se apropie de sfârşit, nu ai vrea să fii prins nepregătit sau să te aglomerezi în ultimul moment. Pentru sarcinile domestice, sfătuieşte-te cu persoana iubită, care va veni cu multe idei ingenioase sau cu soluţii practice.

Rac – Poţi trece printr-un conflict între intuiţie şi logică, între partea emoţională şi cea raţională, ceea ce este foarte frustrant. Pe de-o parte îţi doreşti ceva, pe de alta altceva, iar dacă nu te pui în acord şi nu stabileşti un echilibru, nu ai cum să mergi mai departe. Nu te grăbi, acordă-ţi timp pentru a reflecta şi pentru a decide cum este mai bine pentru tine, implicaţiile pe termen lung şi binele persoanelor implicate.

Leu – În această perioadă, profilul tău profesional este foarte schimbător, mai ales că apar modificări serioase care te pot conduce către succes. Ţine garda sus, urmăreşte oportunităţile şi canalizează-te pe ţelul final! Din punct de vedere emoţional, dacă eşti singur, acum te-ai putea îndrăgosti, fapt care te înflăcărează sau ai putea lua unele decizii serioase cu privire la relaţia în care eşti deja implicat.

Fecioară – Nu lua decizii bazate pe scepticism sau analize foarte dure, ci încrede-te în ceea ce îţi spune intuiţia. Dacă în faţa unei situaţii inima ţi se deschide şi eşti foarte liniştit, sufletul îţi spune să mergi înainte. În schimb, dacă ai temeri, îndoieli sau nu te simţi confortabil, opreşte-te. Ceea ce este bine pentru tine se va întâmpla şi dacă eşti pe drumul cel bun, totul se va aşeza de la sine şi va merge şnur!

Balanţă – Preferi pacea şi nu războiul, ca atare orice tensiune sau conflict apare îţi doreşti să îl tratezi pacifist, cu înţelegere şi cu mult tact. Este o strategie bună, dar nu lăsa de la tine mai mult decât trebuie în situaţiile limită, rişti să fii catalogat drept slab. Şi în relaţia de cuplu, dacă ceva te nemulţumeşte este mai bine să afirmi, să pui totul în ordine şi să nu rămâi cu frustrări interioare care ţi-ar face mai mult rău decât bine.

Scorpion – Luptă pentru scopurile tale la un nivel subtil, cu mult mai multă înţelepciune, planificându-ţi o strategie. Totodată, nu spune în gura mare care sunt intenţiile tale, s-ar putea să trezeşti unele rivalităţi sau competitori, ceea ce ţi-ar îngreuna parcursul. Ca urmare a ambiţiei, îţi poţi echilibra viaţa profesională şi poţi rezolva unele sarcini ce ţi-au fost atribuite, dar pe care le considerai complicate.

Săgetător – Eşti interesat să îţi pui la punct reperele vieţii, de aceea eşti absent din cercurile de prieteni sau din viaţa cotidiană. Gestionează cu grijă orice moment, oricât de delicat ar părea, este o perioadă marcată de şansă foarte bună de a te echilibra pe toate planurile. Acele situaţii de viaţă care au fost neclare sau ambigue, acum se limpezesc, ceea ce conduce către o direcţie mult mai sigură.

Capricorn – Traversezi un moment de succes personal, aşa că participă activ şi conştient la propria viaţă. Eşti căutat, ţi se cere părerea şi eşti într-o poziţie de putere. Bucură-te de ceea ce ai, fii în centrul atenţiei şi profită de ceea ce ţi se oferă acum. În acelaşi timp, eşti într-o zonă de vindecare sufletească şi interioară a unor răni ce au persistat mai mult timp. Eliberează-te de trecut şi mergi înainte cu capul sus!

Vărsător – Dacă ai de rezolvatat acte, documente sau contracte este un moment bun pentru a te ocupa de ele şi pentru a coopera cu autorităţile. Dacă îţi cunoşti bine valoarea, ai putea şi negocia în avantajul tău ceea ce este corect să îţi parvină. Din punct de vedere relaţional, legătura cu persoana iubită poate avansa către un nou nivel, mult mai stabil, mai frumos şi mai sigur, aşa că manifestă-ţi intenţiile.

Peşti – Dacă eşti refuzat în privinţa unor propuneri pe care le înaintezi, este mai bine să te retragi politicos şi să nu mai insişti. Rezolvarea unor anumite probleme ţine numai şi numai de tine, deci nu te baza pe alte persoane. Nu mai tolera perioadele fără direcţie, persoanele nehotărâte şi incertitudinile. Poţi avea trecere la unele relaţii suspuse, dar asta numai în ultimă instanţă sau dacă simţi că nu mai poţi.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cine a câștigat Survivor All Stars? Dezvăluire uluitoare despre Zanni, concurenții sunt revoltați
Cine a câștigat Survivor All Stars? Dezvăluire uluitoare despre Zanni, concurenții sunt revoltați
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită a milionarului, care e cu 24 de ani mai tânără
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Ispita de la Insula Iubirii i-a luat mințile fostului campion al României! Milionarul a divorțat pentru Antonela, mai tânără cu 24 de ani
Ispita de la Insula Iubirii i-a luat mințile fostului campion al României! Milionarul a divorțat...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Bomba sexy care a cucerit un celebru milionar român. Iubitul ei e cu 24 de ani mai în vârstă și abia a ieșit dintr-un mariaj
Bomba sexy care a cucerit un celebru milionar român. Iubitul ei e cu 24 de...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol...
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului....
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
„Vreau să vă spun adevărul despre Mădălin Paul”. Prietenul tânărului mort în accidentul de la Deveselu rupe tăcerea. Ce spune acesta despre presupusa iubită , dar și despre modul în care Mădălin și-ar fi pierdut viața
„Vreau să vă spun adevărul despre Mădălin Paul”. Prietenul tânărului mort în accidentul de la...
ADEVĂRUL despre moartea lui Corduneanu: Ajunsese să cântărească 35 de kilograme și...
ADEVĂRUL despre moartea lui Corduneanu: Ajunsese să cântărească 35 de kilograme și...
Julia o acuză pe Roberta că o ironizează! Cele două fete își aruncă înțepături una alteia: „A încercat să ne imite și să ne ironizeze mai mult decât a ne imita.”
Julia o acuză pe Roberta că o ironizează! Cele două fete își aruncă înțepături una...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Toată ţara intră din această după-amiază sub alertă de vreme severă. Ploi torențiale, grindină, vijelii și ninsori la munte, până joi seară
Toată ţara intră din această după-amiază sub alertă de vreme severă. Ploi torențiale, grindină, vijelii...
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
Cea mai MASIVĂ gaură neagră din galaxie este INCREDIBIL de aproape de noi
Cea mai MASIVĂ gaură neagră din galaxie este INCREDIBIL de aproape de noi
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar fi printre eliminați
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar...
Țeapa luată de o clientă la un magazin Lidl din România. Cum a ajuns să plătească peste 300 de lei
Țeapa luată de o clientă la un magazin Lidl din România. Cum a ajuns să...
Localitatea din România în care au ajuns tone de gunoaie din Europa: „Așa e de ani de zile”
Localitatea din România în care au ajuns tone de gunoaie din Europa: „Așa e de...
AJUTOR PE CARD pentru proprietarii de APARTAMENTE. Românii de la bloc primesc banii din 15 aprilie
AJUTOR PE CARD pentru proprietarii de APARTAMENTE. Românii de la bloc primesc banii din 15...
BOMBA BOMBELOR în showbiz! Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au semnat cu PROTV! Vor fi juraţii MasterChef România sezonul 9
BOMBA BOMBELOR în showbiz! Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au semnat cu PROTV! Vor fi juraţii...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Tesla concediază peste 10% din angajaţi la nivel global, pe fondul scăderii vânzărilor
Tesla concediază peste 10% din angajaţi la nivel global, pe fondul scăderii vânzărilor
TREBUIE SĂ DEA mai mulți bani. Lovitură pentru cei care au mașini pe BENZINĂ
TREBUIE SĂ DEA mai mulți bani. Lovitură pentru cei care au mașini pe BENZINĂ
Meghan, criticată din nou. Ce a făcut cu Harry în public e șocant
Meghan, criticată din nou. Ce a făcut cu Harry în public e șocant
Primele imagini cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la MasterChef România. Pro TV a anunțat când îi vezi la televizor
Primele imagini cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la MasterChef România. Pro TV...
Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj sfâşietor după moartea interlopului. Graţiela Corduneanu s-a prăbuşit emoţional
Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj sfâşietor după moartea interlopului. Graţiela Corduneanu s-a prăbuşit emoţional
Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj tulburător. Grațiela și-a strigat durerea pe internet: ”După atâția ani de iubire...”
Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj tulburător. Grațiela și-a strigat durerea pe internet: ”După atâția ani...
William Levy, starul telenovelelor sud-americane, apel disperat catre autorități. Actorul nu știe unde se află fiica lui
William Levy, starul telenovelelor sud-americane, apel disperat catre autorități. Actorul nu știe unde se află...
Mama Elodiei Ghinescu, sfâșiată de durere. Unicul ei nepot nu îi bate niciodată la ușă: „M-au ținut la poartă”
Mama Elodiei Ghinescu, sfâșiată de durere. Unicul ei nepot nu îi bate niciodată la ușă:...
Ce să faci dacă vârfurile plantelor de apartament sunt maro. Așa rezolvi problema, fără prea mari bătăi de cap
Ce să faci dacă vârfurile plantelor de apartament sunt maro. Așa rezolvi problema, fără prea...
Acestea sunt obiectele care îți aduc noroc. Lidia Fecioru spune că trebuie să le ai mereu în casă: “Îți asigură un loc în societate”
Acestea sunt obiectele care îți aduc noroc. Lidia Fecioru spune că trebuie să le ai...