Acasă » Horoscop » HOROSCOP 24 FEBRUARIE! Racii pot primi o veste bună cu privire la o dorinţă personală

HOROSCOP 24 FEBRUARIE! Racii pot primi o veste bună cu privire la o dorinţă personală

De: Cancan 24/02/2017 | 00:00
HOROSCOP 24 FEBRUARIE! Racii pot primi o veste bună cu privire la o dorinţă personală

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – A venit vremea să recunoşti intervenţia salvatoare a unor prieteni în rezolvarea problemelor tale actuale. Totul s-a asezat cu bine şi răsufli uşurat, dar dacă tot ai ajuns în acest punct, n-ar strica să scoţi în evidenţă recunoştinţa ta pentru cei care au participat alături de tine. A fost un lucru de echipă, unirea mai multor forţe într-un unic sens, dar toate au gravitat în jurul intereselor tale, deci nu trage succesul doar spre tine.

Taur – Iubirea este un ocean în care merită să te arunci cu încredere, fie că ştii sau nu să înoţi. Nu te gândi la măsuri de precauţie, nici la cât de adâncă este apa, nici dacă este cineva prin preajmă să te salveze, ci doar la bucuria călătoriei. Pot exista şi furtuni, dar merită fiecare clipă petrecută navigând pe el! Nu contează nici de unde vii sau încotro mergi, ci doar abundenţa de simţiri şi emoţii pe care le simţi.

Gemeni – Aceasta este ziua în care reputaţia ta, acţiunile şi personalitatea ta au o mare importanţă în faţa oamenilor cu care interacţionezi. Este un moment bun pentru a discuta despre negocieri sau chiar a gândi parteneriate cu colegii de la locul de muncă. Priveşte spre viitor cu o atitudine relaxată, de parcă tocmai ai primit de undeva o veste care îţi garantează faptul că un anumit eveniment anunţat pentru perioada următoare se va desfăşura conform aşteptărilor.

Rac – Astăzi poţi primi o veste bună cu privire la o dorinţă personală. Datorită acestei confirmări, te mai linişteşti şi tu, nu mai stai ca pe ghimpi în aşteptarea momentului respectiv, ci aştepţi cu încredere că totul va ieşi bine. Nu trebuie nici să-ţi faci emoţii prea mari, de vreme ce ştii sigur că va ieşi ca la carte, dar nici să laşi timpul să treacă, stând pasiv să apară odată la orizont. Foloseşte răgazul rămas cu simţ practic!

Leu – Te afli într-un anturaj în care nu te simţi prea în largul tău, de parcă nu s-ar discuta lucruri care să te intereseze şi pe tine. Faci cumva opinie separată, mai ales pentru că tu ai cu totul alte probleme pe cap. Se discută despre cumpărături, despre preţuri, despre activităţi mondene, or tu eşti acum stresat de cu totul alte aspecte. Dacă nu-ţi găseşti locul în acest mediu, fă un efort să pleci de aici, ca să nu strici atmosfera în jurul tău cu o stare de indiferenţă care-i poate deranja pe ceilalţi.

Fecioară – Oferă-ţi un dram de fericire azi, bucură-te de tot ce ai realizat, scoate în evidenţă doar lucrurile minunate şi succesele, lăsând în urmă orice motiv de supărare. Propune-ţi în această zi câteva minute doar pentru inima ta în care să-ţi impui, pur şi simplu, să uiţi, să ierţi, să te debarasezi de balastul de care nu mai ai nevoie. Aşa vei deschide o nouă perioadă, eliminând din minte, din casă, din inimă, ceea ce nu-ţi mai este necesar.

Balanţă – Deschide poarta spre un nou început cu inocenţa unui copil curios să vadă ce urmează să experimenteze. Intri într-o poveste nouă, dar nu este cu nimic diferită de cea pe care tocmai ai încheiat-o. Poate veni cu noi personaje, cu noi păţanii, cu noi aventuri, deci merită să faci marele pas cu poftă de viaţă. Cât timp eşti gata să primeşti totul lejer, ca un spectator care se duce să vadă un film interesant, totul se va derula frumos şi bine.

Scorpion – Propune-ţi astăzi să ai dorinţa de a iubi fără limite, cu multă pasiune. Că iubeşti un om, că iubeşti viaţa, că iubeşti meseria pe care ai, că iubeşti un animăluţ… toarte acestea sunt parte din viitorul pe care îl deschizi. Nu este o risipă, ci o investiţie care va atrage curând şi dividendele. Aşadar, exprimă mai mult şi oferă din ceea ce simţi amplificat!

Săgetător – Aminteşte-ţi că în adâncul sufletului se ascunde un copil care are nevoie de libertate. Nu-l îngrădi, nu-i interzice să spună şi să facă ce simte, pentru ca aşa îl transformi într-o marionetă care face doar ce spun alţii. Priveşte-te azi cu zâmbetul pe buze, ca pe un copil care are nevoie de ocrotire, de veselie, de spaţiu să se joace. Bagajul de inspiraţie şi de creativitate pe care îl vei dobândi ar trebui să te ajute în tot ceea ce faci!

Capricorn – Ţi se pare incorect ca cineva să îşi ofere serviciile însoţite de o mulţime de condiţii. Ceea ce are de oferit ţi se cuvine, de aceea te deranjează faptul că vine cu o listă întreagă de pretenţii la tine. Mai bine încerci să te descurci singur, pentru că a apela la ajutorul cuiva ştiind că vine o zi când el îţi va cere dublu ceea ce ţi-ar putea oferi acum, nu ar fi deloc cea mai bună idee. Judecă atent dacă merită să accepţi aceste condiţii puse de celălalt doar pentru a obţine ceva ce oricum vei primi într-o zi.

Vărsător – Astazi ai posibilitatea să realizezi proiecte ambiţioase pe termen lung şi să iei o decizie bună pentru viitor. Ar fi bine să petreci seara în mijlocul familiei, mai ales că relaţia cu persoana iubită este deosebit de bună. Dacă ţi se propune asocierea într-un proiect sau afacere, nu te grăbi să refuzi, mai ales că perspectivele par a fi foarte promiţătoare.

Peşti – Se conturează o zi excelentă la locul de muncă, cu întâlniri fructuoase şi planuri de viitor bine concepute. Investiţiile pe termen lung sunt favorizate. Traversezi o perioadă în care poţi rezolva multe probleme financiare. După-amiază eşti în centrul atenţiei în grupul de prieteni, deoarece ţi se apreciază propunerile. Totuşi, nu începe mai multe activităţi simultan, rişti să nu finalizezi nimic.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un semafor, în BUCUREȘTI: „Este absurd!”
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu el: „Verdictul final...”
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Devine obligatoriu din 6 iulie! Dispozitivul pe care trebuie să-l aibă mașinile la bord
Devine obligatoriu din 6 iulie! Dispozitivul pe care trebuie să-l aibă mașinile la bord
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru Sarah
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru...
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în luna mai 2024
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în...