HOROSCOP 24 IANUARIE. Leii debordează de imaginaţie şi creativitate!

Publicat: 23/01/2018 | 21:11
HOROSCOP 24 IANUARIE. Leii debordează de imaginaţie şi creativitate!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Ca urmare a intrării planetei Venus în zodia Vărsătorului este loc de aventură şi de trăiri foarte intense în viaţa ta, mai ales alături de anturaj. Doreşte-ţi perfecţionarea, îţi vor veni idei care să te ajute să progresezi şi să evoluezi. Concentrează-te pe produsul finit, nu pe drum în sine, ai putea să te pierzi în detalii şi amănunte! Totodată, fă un bilanţ al ultimei perioade deoarece ai putea trage nişte concluzii foarte importante!

Taur – În următoarea perioadă poţi beneficia din plin de intrarea planetei Venus, mica benefică, în casa carierei tale! Ca atare, poţi primi recunoaşterea superiorilor, poţi primi prime sau să ai parte de o avansare. Dacă doreşti să te angajezi, norocul este de partea ta! Dacă eşti într-o relaţie, aceasta este protejată şi stimulată spre mai bine, iar dacă eşti singur, acum ai putea intra într-o relaţie!

Gemeni – Dacă ai făcut foarte mult bine în ultima perioadă, acum poţi culege roadele faptelor tale! Ai protecţia familiei de partea ta, iar ţie îţi va face mare plăcere de a le fi alături! Poţi pleca la drum alături de persoana iubită sau poţi petrece momente de neuitat în compania unor persoane de care te simţi ataşat! În acest moment, deciziile vizează cuplul, iar tu vei simţi care este cea mai bună direcţie în care trebuie să o iei!

Rac – Primeşti tot felul de veşti surpriză, la care nu te aşteptai sau chiar nu visai! Îţi doreşti să fii alături de familie, să le faci pe plac, să îi ajuţi sau să le rezolvi unele probleme, iar asta te ajută să te simţi în elementul tău! Beneficiezi de profunzimea necesară pentru a te conecta la o energie superioară care te ajută să rezolvi tot ceea ce ţi-ai propus! Scapă de prejudecăţi şi de frici şi poţi face un mare pas înainte!

Leu – Debordezi de imaginaţie, creativitate şi eşti foarte inspirat, ca atare beneficiază de această energie care te va pune în valoare şi îţi va aduce oportunităţi noi în carieră! Totodată, Venus, activează casa cuplului şi a partenerului de viaţă, aspect care ar putea aduce un suflu nou în relaţia pe care o ai sau ţi-ar putea deschide porţile către o nouă relaţie fascinantă şi atrăgătoare, plină de pasiune şi emoţii noi!

Fecioară – O situaţie ce părea de nerezolvat se soluţionează de la sine, iar tu ai ocazia de a vedea totul cu alţi ochi sau din alt punct de vedere, mult mai benefic sau mai degajat! Fii cât mai eficient, realist şi cu picioarele pe pământ, acum ai şansa de a perfecta unele contracte sau legături! În familie, este locul în care te simţi cel mai bine, deci nu ezita să fii în această perioadă alături de cei dragi!

Balanţă – Ai parte de bucurie, de surprize şi de şansă bună în această perioadă, dar este bine să fii atent şi la cheltuieli sau la investiţii pentru a nu supraevalua capacitatea cu care te poţi implica şi susţine un proiect. Trigonul dintre Venus, planeta ce te guvernează şi Jupiter, planeta norocului, te suţine pentru a te armoniza în interior şi pentru a te reechilibra cu toţi cei din jurul tău!

Scorpion – Aspectul dintre Uranus şi Marte, planeta ce te guvernează, îţi aduce beneficii pentru a face un mare salt înainte, ca atare profită de această oportunitate pentru binele tău personal! Ideile lansate în Univers se vor întoarce înapoi la tine cu o mare încărcătură energetică, iar tu poţi beneficia de vise premonitorii, de revelaţii sau de observaţii importante ce vin pe calea intuiţiei!

Săgetător – În acest moment eşti invitat la studiu, la meditaţie profundă în ceea ce priveşte viitorul tău şi, nu în ultimul rând, la călătorii. Este bine să dedici mai mult timp pentru tine, pentru a te reface şi a te reechilibra cu propria persoană, mai ales după o perioadă stresantă! Din punct de vedere al sănătăţii, acum ai putea rezolva unele probleme, ai putea ţine cure de dezintoxicare sau energizare şi ai putea descoperi tratamente sau medicamente minune!

Capricorn – Luptă pentru idealurile tale viitoare şi nu te întoarce cu faţa la trecut. Chiar dacă intri în conflicte de idei cu persoanele care te înconjoară, vei ajunge la cele mai bune soluţii pentru dezvoltarea ta! Fii mai atent şi mai vigilent la deciziile pe care trebuie să le iei şi implică-te mai mult cu maturitate şi responsabilitate în ceea ce ai de făcut! Dacă nu eşti fericit în relaţia pe care o ai şi simţi frustrare în planul sentimental, acum ai putea să faci schimbările necesare pentru a o lua pe un alt drum!

Vărsător – Fii cu băgare de seamă la energia debordantă de care dispui acum, ţi-ar putea aduce stări impulsive, nervozitate şi o mai mare agresivitate. Ca atare, menţine-ţi în frău temperamentul vulcanic, fă mai mult sport sau implică-te în activităţi constructive. În acelaşi timp, se pot rezolva unele situaţii presante, care nu şi-au găsit soluţia până în prezent. Eşti în graţiile Universului, ai parte de noroc şi şansă şi poţi prinde un tren care să te ducă excat acolo unde îţi doreşti!

Peşti – Finalul de an vine cu decizii importante care să te avantajeze pe termen lung! Poţi face acum un parteneriat benefic, care să îţi aducă beneficii şi şansă, deci fii atent la propunerile ce vin către tine. Nu te manifesta prin orgoliu şi egocentrism şi fii pregătit pentru a împărţi totul la doi! Poţi atrage banii ca un magnet, aşadar ieşi din zona de confort şi acţionează cât mai curând!

Citește și...