Acasă » Horoscop » HOROSCOP 24 IULIE. Peştii să fie cu băgare de seamă!

HOROSCOP 24 IULIE. Peştii să fie cu băgare de seamă!

De: Cancan 23/07/2017 | 23:45
HOROSCOP 24 IULIE. Peştii să fie cu băgare de seamă!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Îţi poţi descoperi bucuria în faţa vieţii, poţi deborda de energie şi le poţi arăta tututor de ceea ce eşti în stare. Totuşi, nu duce lucrurile în extrem şi nu fi foarte strident, ai putea să dezechilibrezi balanţa cu cei din jur. Dacă eşti singur, dorinţa de a te îndrăgosti este foarte mare, dar nu te arunca cu capul înainte, ai putea să faci o greşeală. Poţi deveni lider de opinie dacă spui cu adevărat ceea ce simţi!

Taur – Mai multe persoane cu influenţă te pot ajuta, aducându-ţi un plus de înţelepciune şi împărtăşindu-ţi din experienţa lor. Parcă nu îţi mai ajunge timpul cu toate proiectele în care vrei să te implici, dar dozează-ţi energia în mod corespunzător pentru a face totul cât mai practic. Cu tenacitate şi vivacitate poţi face multe şi poţi rezolva multe din proiectele pe care ţi le-ai propus, mai ales rezolvând şi probleme de fond.

Gemeni – Utilizează-ţi raţiunea în tot ceea ce faci şi nu lăsa anumite probleme banale să îţi blocheze bunul mers al lucrurilor. Simţi că unele situaţii sunt făcute pentru tine, aşa că lasă-te să mergi către direcţia potrivită pe care ţi-o doreşti. Este foarte important modul în care mentalizezi ideile pe care le ai, deoarece şi acţiunile vor fi foarte bine trasate. Astfel, poţi obţine recunoaştere şi stimă de la cei cu care cooperezi.

Rac – Este posibil ca unele situaţii să apară în viaţa ta doar pentru a te determina să faci o schimbare, pentru a înţelege un comportament sau pentru a o lua pe alt drum. Ca atare, fii mai atent la detalii şi la mesajele ce îţi sunt transmise. Nu fi radical sau drastic, ci fă doar unele ajustări! Chiar dacă te intersează să ai dreptate în multe situaţii, nu mereu este aşa şi mai trebuie să asculţi şi de cei care ţin la tine.

Leu – Află unde îşi au originea anumite probleme şi nu încerca să le ascunzi sau să le diminuezi, ci înfruntă-le şi rezolvă-le pentru totdeauna. Dorinţa de socializare, de a fi în centrul oamenilor şi de a te exprima deschis este mare acum, deci nu sta în casă şi participă la toate invitaţiile care ţi se fac. Nu îţi impune părerile şi nu pretinde mai mult decăt pot cei din jur să-ţi dea, ci fii flexibil şi maleabil în comportament.

Fecioară – Nu îţi afirma ego-ul, ci sufletul, aşa vei reuşi mai repede în tot ceea ce ţi-ai propus. Înţelege contradicţiile celor din jur, ia contact cu problemele lor şi ajută-i cu ceea ce îţi stă în putere. Desluşeşte esenţa dincolo de aparenţe sau de cuvintele ce parează adevărul şi comunică corect ceea ce gândeşti. La locul de muncă, lucrurile se vor aşeza aşa cum trebuie atunci când nu vei mai pune presiune pe ele sau pe tine!

Balanţă – Eşti un consilier de încredere în următoarea perioadă, aşa că multe persoane pot apela la tine pentru a-ţi cere părerea. Ai multă profunzime în problemele cu care te confrunţi, dar şi claritate pentru a le rezolva. Orientează-te către asocieri valoroase, armonizează-te cu ei şi nu îţi pierde timpul cu ceea ce te ţine pe loc. Construieşte ceva durabil alături de persoana de lângă tine, atât la nivel emoţional cât şi fizic.

Scorpion – Dacă simţi nevoia unei mai mari exprimări, pune pe hârtie planurile pe care le ai pentru viitor şi nu fi duplicitar. Alege o singură direcţie şi menţine-i cursul cu responsabilitate. Poţi primi sugestii foarte importante de la cei din jur, dar transformă orice idee în practică, altfel nu vei obţine nimic. Fii cu băgare de seamă pentru a nu transmite ceea ce nu îţi doreşti şi ţine totul sub control.

Săgetător – Este nevoie să ierţi o persoană care a făcut o greşeală faţă de tine, să fii mai îngăduitor şi să alegi sufletul în detrimentul minţii sau al orgoliului. Dacă lucrezi la un proiect de mult timp, acum se conturează şansa de a-l finaliza. Apreciază mai mult ceea ce ai şi nu arăta nemulţumire faţă de ceea ce nu ai, aşa vei atrage mai multă abundenţă şi mai multă fericire.

Capricorn – Ai un puternic simţ al dreptăţii cu care poţi evalua corect orice situaţie, ca atare ai încredere în ceea ce simţi. Poate apărea dorinţa de a-ţi câştiga stabilitatea prin efort propriu, iar pentru asta ai nevoie de mai multă independenţă, de responsabilităţi duse la bun sfârşit şi de lucruri concrete. Este un moment pentru a comunica ceea ce vrei să faci şi pentru a primi susţinerea celor din jur.

Vărsător – Este posibil ca astăzi să primeşti o invitaţie la un eveniment foarte special – la o gală, la o decernare de premii, la o întâlnire la care participă persoane importante. Nu da înapoi, ci acceptă cu bucurie, poate fi o ocazie unică de a face cunoştinţă cu cineva. În planul profesional, ai mult de muncă, responsabilităţi cărora trebuie să le faci faţă şi multe lucruri de pus la locul lor, în ordine.

Peşti – Fii astăzi cu băgare de seamă la schimbările de atitudine şi la oscilaţiile de temperament, ai putea să îi derutezi pe cei cu care intri în contact. Menţine-ţi punctul de vedere în conversaţiile pe care le ai şi nu te lăsa influenţat de argumente în care nu crezi cu adevărat. Totodată, dacă ai făcut o promisiune sau ţi-ai luat un angajament faţă de cineva, du-le până la capăt şi nu bate în retragere.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la milionarul român
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Încă o plamă grea din partea chinezilor! Au creat cel mai eficient motor din istorie!
Încă o plamă grea din partea chinezilor! Au creat cel mai eficient motor din istorie!
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu cumpere așa ceva”
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Elevă de 17 ani, violată de patru tineri într-un liceu din Dâmboviţa. Trei dintre ei mai violaseră o adolecentă într-o staţie de autobuz
Elevă de 17 ani, violată de patru tineri într-un liceu din Dâmboviţa. Trei dintre ei...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
E panică mare pe piața imobiliară. Se forțează creșterea prețurilor
E panică mare pe piața imobiliară. Se forțează creșterea prețurilor
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
George Simion a devenit tată. Soția lui, Ilinca, a născut un băiețel. Mesajul transmis de liderul AUR
George Simion a devenit tată. Soția lui, Ilinca, a născut un băiețel. Mesajul transmis de...
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...