HOROSCOP 24 IUNIE. Afla daca astrele iti vor fi favoirabile astazi!

Publicat: 24/06/2015 | 07:53
HOROSCOP 24 IUNIE. Afla daca astrele iti vor fi favoirabile astazi!

Gemenii lupta pentru siguranta materiala, in timp ce racii doar se mobilizeaza pentru atingerea aceluiasi scop. Pe de alta parte, tensiunile, mai ales in relatii sunt prezente astazi la Capricorni.

Berbec
Incepand de astazi, Marte se muta in Rac si activeaza zona casei, locuintei si familiei. Incepe o perioada in care, vrei nu vrei, va fi nevoie sa te implici mai mult in activitati domestice si in decizii luate in familie, care privesc siguranta materiala, conservarea resurselor sau anumite investitii. In alta ordine de idei, astazi ai nevoie de flexibilitate si de deschidere, pentru a negocia cu partenerul de viata unele decizii care nu sunt usor de luat si nici confortabile pentru tine.

horoscop

Taur
Astazi e posibil sa te simti intre ciocan si nicovala, mai ales la locul de munca, unde ti se cer explicatii sau esti constrans sa faci lucruri pe care nu-ti place sa le faci. Reactiile vehemente nu sunt insa o solutie, prin urmare fii dispus sa negociezi si sa cauti o cale de mijloc care sa-ti fie convenabila si cu care, in final, toata lumea sa fie multumita. Este doar inceputul unei perioade de reconfigurare a unor parteneriate si relatii, de repozitionare in cadrul acestora.

Gemeni
Marte va fi prezent, de astazi, in Rac si activeaza in harta ta zona banilor si a resurselor materiale provenite din munca si varorificarea calitatilor tale. De acum, siguranta ta materiala va fi o prioritate, prin urmare, in saptamanile care urmeaza vei lupta foarte mult pentru asta si iti vei investi energia spre a te pune la adapost din punct de vedere material. Totusi, nu lasa frica sa-ti guverneze alegerile, ci continua sa urmezi ideile extraordinare si oportunitatile din aceste zile.

horoscop

Rac
Inca ai sentimentul de lipsa a controlului, atat in ce priveste unele raspunsuri pe care le astepti, cat si in privinta unor informatii care sunt neclare sau incomplete. Cu toate acestea, sosirea lui Marte in semnul tau natal te va sprijini, de acum, sa-ti aduni resursele interioare si sa te mobilizezi pentru atingerea scopurilor prioritare, in special financiare. Chiar daca vor fi prezente tensiunea si chiar unele izbucniri emotionale, cel putin acum intri in joc cu propriile arme si strategii. Atentie la oportunitatile neasteptate, de castig si ascensiune profesionala.

Leu
In pofida unei oboseli accentuate pe care incepi sa o resimti, ai totusi optimismul si energia de a privi in perspectiva si de a imbratisa o viziune noua care-ti deschide culoare minunate de manifestare a cine esti. Totusi, stai departe de mediile epuizante, de conflicte si tensiuni pe care nu ai energie sa le duci acum. E o perioada in care e necesar sa ai cat mai multa grija de tine, in toate sensurile. Protejeaza-ti spatiul, schimba unele obiceiuri toxice si da jos unele poveri pe care ti le-ai pus pe umeri.

Fecioara
In mod paradoxal, banii si norocul nu vin din directia in care privesti tu, asadar e necesar sa te relaxezi mai mult in aceasta privinta si sa lasi lucrurile sa se cearna. Si se vor cerne, in urmatoarele saptamani, cat Marte va sta in Rac. Vei afla pe cine te poti baza pe termen lung, cu cine merita sa ramai si in ce proiecte, cu cine te simti in siguranta si, mai ales, ce conteaza cu adevarat pentru tine, ce merita sa faci, sa pastrezi, sa aperi.

Balanta
Din ce in ce mai multa energie primeste zona carierei si a puterii. Incepand de astazi, Marte activeaza aceasta zona, impreuna cu Soarele, asa ca in urmatoarele saptamani ai de lucru pentru a-ti pastra imaginea, pozitia, functia sau orice alt statut la care tii. Totusi, e nevoie de sinceritate fata de tine si de intelepciune, pentru a recunoaste anumite atasamente si puncte de vedere rigide pentru apararea carora consumi mai multa energie decat e cazul, cu costuri mari in ce priveste linistea ta. Uneori, mai multa relaxare duce la rezultate mai bune.

horoscop

Scorpion
Astazi e posibil sa te simti constrans sau fortat sa faci niste compromisuri. E important, in aceasta situatie, sa nu renunti la punctul tau de vedere doar de dragul de a fi pe plac cuiva sau de frica sa nu pierzi ceva, dar in acelasi timp, fii dispus sa accepti ca nu toata lumea trebuie sa vada lucrurile la fel ca tine. In alta ordine de idei, Marte in Rac deschide pentru tine sezonul evolutiei, dar si al trierii credintelor care ti-au guvernat viata. E posibil ca in urmatoarea perioada sa ai de-a face cu institutii si acte oficiale de care ai nevoie pentru a securiza o pozitie sau un proiect.

Sagetator
Beneficiezi in continuare de energie creativa, inspiratie si ai o oarecare seninatate cu care privesti viata, astfel ca apar tot felul de sanse si deschideri noi pentru tine, in ce priveste iubirea, calatoriile, dorintele si in tot ce iubesti si te pasioneaza sa faci. Marte in Rac, de astazi, pentru urmatoarele saptamani, te va orienta din ce in ce mai mult catre siguranta materiala, prin urmare e necesar sa-ti reconsideri pozitia in unele investitii, colaborari, afaceri.

horoscop

Capricorn
Punerea de acord cu sefii sau cu alte persoane cu autoritate este un proces destul de dificil astazi, pentru fiecare incearca sa-si apere un punct de vedere, o imagine sau un statut. E bine sa nu dai curs provocarilor, ci sa abordezi orice situatie cu luciditate, fara sa iei personal eventualele atacuri sau reprosuri pe care le primesti. Marte se va afla, incepand de astazi, in zona relatiilor, prin urmare e abia inceputul unor tensiuni care au insa menirea de te face constient in privinta prioritatilor si a nevoilor/asteptarilor celor cu care convietuiesti sau lucrezi.

Varsator
Pentru tine incepe o perioada solicitanta la locul de munca si in contextele profesionale in care esti implicat. Marte in Rac, de astazi se instaleaza in zona muncii si a rutinei zilnice, ceea ce inseamna ca in urmatoarele saptamani, tendinta de a te agata de anumite obiceiuri te poate duce la epuizare. Daca folosesti intelept aceasta energie, poti deveni constient in privinta atasamentelor toxice si a emotiilor care te impiedica sa ai libertate cu ceea ce faci. In schimb, e o perioada excelenta pentru demersuri de vindecare, mai ales la nivel emotional.

horoscop

Pesti
Contextul astrologic actual inca te favorizeaza in ce priveste activitatea profesionala si veniturile de pe urma acesteia. Marte in Rac, incepand de astazi, aduce tot mai multa pasiune si te face tot mai constient de lucrurile simple care te implinesc si iti dau sentimentul de siguranta. Revenirea la ceea ce iubesti, atentia acordata cu prioritate oamenilor dragi dar si pasiunilor tale, te readuc la tine si iti amintesc cat de frumos e sa-ti urmezi inima. Astazi, evita sa te bazezi pe altii sau sa ai asteptari de la ei. Ai mai multa rabdare cu tine si cu ei, vei vedea ca merita.

(M.N.)

Citește și...