HOROSCOP 24 MAI. Gemenii vor fi foarte solicitaţi în activităţile profesionale

Publicat: 24/05/2017 | 01:00
HOROSCOP 24 MAI. Gemenii vor fi foarte solicitaţi în activităţile profesionale

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec  – Este posibil să îţi schimbi modul în care abordai o situaţie, aspect care te va ajuta să progresezi! Caută o nouă filosofie de viaţă, care să te relaxeze şi să te detaşeze de stresul cu care te-ai confruntat. Manifestă-ţi cu o mai mare determinare puterea personală şi potenţialul, ai şanse de a te remarca şi de a ieşi în faţă. În acelaşi timp, menţine-te într-un echilibru interior şi nu te enerva!

Taur – Pot apărea parteneri sau asociaţi benefici, cu care să legi relaţii de lungă durată! Câştigurile sunt obţinute prin efort propriu, dar cu multă determinare şi responsabilizare poţi ajunge la o reuşită! Concentrează-te pe ceea ce trebuie evidenţiat în calităţile tale, cei din jur te vor remarca mai mult decât până în prezent!

Gemeni – Eşti foarte solicitat în activităţile profesionale, ca atare ai nevoie de mai multă organizare pentru a finaliza şi pentru a duce totul la bun sfârşit. Eşti un bun sfătuitor pentru cei din jur, mai ales că ai capacitatea de a vedea esenţa din spatele tuturor lucrurilor, deci nu îţi fie frică să îţi împărtăşeşti părerile şi gândurile!

Rac – Caută adevărul în relaţiile pe care le ai, precum şi în situaţiile cu care te confrunţi. Nu lua de bun tot ceea ce ţi se spune şi verifică de mai multe informaţiile ce vin către tine! Dacă ţi se pare că eşti sensibil şi vulnerabil, este nevoie să îţi echilibrezi starea emoţională, a sufletului! Poţi face asta prin detaşare, iertare şi mărturisirea sinceră a gândurilor cu care te confrunţi! 

Leu – Este nevoie să ai mai multă încredere în forţele proprii şi să nu aştepţi de la cei din jur ajutor sau sprijin! Astfel, vei reuşi să îţi depăşeşti limitele şi să ieşi din zona de confort în care ai stat până în prezent! Transcede concepţiile de viaţă pe care le ai şi priveşte partea pozitivă din fiecare experienţă cu care te confrunţi!

Fecioară – Fă diferenţa clară dintre iluzie şi realitate, dintre aşteptări şi lucruri concrete, dintre speranţă şi obiectivitate. Această atitudine îţi va aduce o mai mare linişte sufletească, deoarece vei ştii sigur pe ce te poţi baza şi pe ce nu! Totodată, raportează-te la un sistem de valori corect şi menţine-ţi principiile în care crezi!

Balanţă – Chiar dacă te răzgândeşti într-o privinţă, nu îţi face griji – este mai bine să îţi asculţi intuiţia decât să porneşti la drum cu inima îndoită! Fii chibzuit în afaceri, intermedieri, semnări de contracte! Ideile pe care le ai te ajută să te remarci şi să pui pe picioare un proiect care denotă foarte multă creativitate!

Scorpion – Evită haosul, deciziile pripite şi conflictele, acestea te-ar putea dezechilibra în planurile importante pe care le ai! Nu te implica în rezolvarea problemelor celor din jur şi nu te lăsa pe tine pentru a fi alţii bine! Dinamismul, hotărârea şi pasiunea te ajută să aduci energie pozitivă în tot ceea ce te implici din punct de vedere personal!

Săgetător – Conflictele financiare pot fi rezolvate cu succes, chiar dacă te încarci cu foarte mult stres! Este o perioadă favorabilă realizărilor, ca atare concentrează-te pe propriiile resurse şi menţine totul la standarde înalte! Relaţionează cu oameni de calitate şi nu interacţiona cu aceia care te dezechilibrează şi te încarcă negativ!

Capricorn –Pot apărea în viaţa ta unele persoane foarte bine pregătite din punct de vedere profesional, aspect care te ajută să înveţi foarte multe lucruri noi! Profită de aceste întâlniri şi deschide-ţi mintea pentru a recepţiona amănuntele de care ai nevoie! Fii altruist cu cei care îţi cer ajutorul, dar nu lăsa pe nimeni să profite de tine!

Vărsător – Nu colabora cu oameni nepregătiţi şi neprofesionişti, ai putea să fii încurcat în planurile pe care le ai! Poţi atrage şi protectori valoroşi pentru a-ţi atinge scopuri de durată, dar pentru asta trebuie să faci o selecţie foarte obiectivă a oamenilor de care te înconjori! Odihneşte-te mai mult şi detaşează-te de stres pentru a avea mintea liberă!

Peşti – Echilibrează raţiunea cu sufletul, mai ales dacă ele au fost în conflict în ultima perioadă! Îţi poţi descoperi punctele forte, ca atare axează-te pe ele pentru a putea progresa! Infirmă orice temere, îndoială şi scoate la suprafaţă tot ceea ce este mai profund în interiorul tău! Pentru asta, este absolut necesar să fii liniştit şi să introspectezi mai mult! 

Citește și...