Acasă » Horoscop » Horoscop 24 MARTIE. Taurii ar putea avea probleme

Horoscop 24 MARTIE. Taurii ar putea avea probleme

De: Cancan 24/03/2017 | 00:00
Horoscop 24 MARTIE. Taurii ar putea avea probleme

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Dacă ceea ce se arată la orizont nu este aşa cum îţi imaginai, nu este târziu să te opreşti din drum, să reevaluezi şi poate să virezi în altă direcţie. O persoană cu mai multă experienţă îţi poate da unele sfaturi benefice care să te ghideze şi să îţi lumineze gândirea, aşa că fă-ţi timp pentru ea şi ia-i în considerare vorbele. Spre seară, fă o plimbare în aer liber, te va ajuta să decantezi tot ceea ce ai aflat.

Taur – Astăzi ai putea avea probleme de concentrare la locul de muncă, mai ales pentru că gândurile îţi zboară în toate direcţiile – la viitor, la persoana iubită, la o vacanţă, la hobbyurile tale… Încearcă să îţi menţi atenţia pe lucrurile importante, revino cu picioarele pe pământ, vei avea timp destul să visezi în alte circumstanţe. Se prea poate ca superiorii să fie cu ochii pe tine, aşa că nu îţi doreşti să greşeşti!

Gemeni – Chiar dacă te simţi prins în propriile emoţii şi blocaje la nivel psihic, există un orizont mult mai larg asupra căruia să priveşti. O multitudine de soluţii aşteaptă să fie analizate şi disecate, aşa că ieşi din zona de confort şi gândeşte la scară mai mare. Poţi ieşi din orice impas, chiar să progresezi mai mult decât îţi imaginai, deci acţionează fără să mai stai mult pe gânduri! Un prieten îţi poate fi de ajutor, dar pentru asta este nevoie să comunici şi să te deschizi sufleteşte.

Rac – Planeta ce îţi guvernează semnul zodiacal, Luna, se află astăzi în Vărsător, aspect care te poate determina să îţi doreşti mai multă libertate, mai mult nonconformism şi ieşirea din limitele pe care alţii ţi le impun. Totodată, eşti mult mai profund, mai ales că vezi ceea ce se află în spatele unor vorbe, comportamente şi atitudini, pe care cei din jurul tău le afişează. Astfel, poţi afla adevăruri de care nu erai conştient până în prezent.

Leu – Dacă ai început ceva nou – o relaţie, o activitate sau un proiect – eşti foarte determinat să arăţi cât de bine te descurci, dar asta te şi oboseşte şi te solicită foarte tare. Fii cât mai natural posibil şi nu te epuiza, cei din jur vor aprecia să te vadă exact aşa cum eşti în realitate. În plus, dacă te străduieşti atât de mult acum, nu vei putea lăsa garda jos foarte curând, iar ritmul pe care ţi-l impui va fi greu de menţinut.

Fecioară – Cineva din viaţa ta are mari aşteptări de la tine, dar, deşi la început ţi se părea flatant, acum îţi poţi da seama că nu sunteţi pe aceeaşi lungime de undă şi că nu vă doriţi aceleaşi lucruri. Ceea ce este bine pentru cineva, poate să nu fie bine pentru tine, aşa că vorbeşte acum despre ceea ce gândeşti, până nu devine prea dificil sau incomod să o mai faci. Urmează-ţi intuiţia, principiile şi valorile personale.

Balanţă – Munca multă trebuie răsplătită pe măsură, aşa că în urma unei zi obositoare şi solicitante este momentul să te gândeşti şi la tine. Răsplăteşte-te cu acele activităţi care îţi fac plăcere şi te relaxează, fără să îţi refuzi nimic. Chiar dacă mai sunt persoane care te solicită şi după încheierea orelor de program, refuză-le politicos şi prioritizează-ţi dorinţele. Ţi-ai câştigat acest drept, aşa că foloseste-te de el.

Scorpion – Poate gândeşti că nu ai toate resursele necesare pentru a ajunge la ceva ce îţi doreşti, dar asta nu înseamnă că nu se poate întâmpla. Ai puterea de a manifesta ceea ce îţi pui în gând, deci nu te descuraja, ci visează la scară cât mai largă, proiectând tot ceea ce vrei să se întâmple. Dacă vei gândi că nu reuşeşti, aşa se va întâmpla, iar dacă vei fi pozitiv, relaxat şi încrezător, vei atrage succesul.

Săgetător – Nu îţi poţi alege familia în care te naşti, dar îţi poţi alege prietenii. Dacă este cineva în anturajul tău care te sâcâie, te indispune sau constant te face să suferi, ţine de tine să pui capăt acestei situaţii. Gândeşte-te la sănătatea ta emoţională şi pune-te pe primul loc, fără să ţii cont de ataşamente şi de amintirile care vă leagă de trecut. Spre seară, apropierea faţă de persoana pe care o iubeşti, îţi va mai alunga din griji şi gânduri.

Capricorn – Ambiţiile personale îţi pot influenţa starea de spirit, mai ales că eşti foarte determinat să duci la bun sfărşit o îndatorire ce îţi revine. Se prea poate ca străduindu-te atât de mult să pierzi din vedere alte aspecte, detalii sau persoane care îşi doresc să petreacă timp alături de tine. Încearcă să armonizezi ceea ce ai de făcut şi cu viaţa personală, de care ai nevoie pentru a-ţi încărca atât sufletul cât şi bateriile.

Vărsător – O idee sau un proiect care arată perfect pe hârtie s-ar putea să nu se concretizeze la fel şi în viaţa reală. Acest aspect poate fi descurajant, dar nu este capătul lumii, aşa că fii pe fază şi la alte aspecte, întârzieri sau amănunte care s-ar putea întâmpla în defavoarea sa. Este importantă şi o evaluare a tuturor riscurilor, implicaţiilor şi consecinţelor, mai ales pentru a fi perfect informat şi conştient de ceea ce poate urma.

Peşti – Ca o caracteristică a zodiei tale, eşti foarte intuitiv şi empatic, mai ales că poţi simţi ceea ce este în sufletul fiecărei persoane. Totodată, ai un al şaselea simţ după care te ghidezi în viaţă, dar este posibil ca în unele situaţii să mai şi greşeşti, de obicei atunci când tu nu eşti în apele tale. Astăzi fii cu pisioarele pe pământ şi încearcă să te foloseşti şi de raţiune, este posibil ca ceea ce intuieşti să nu fie chiar aşa.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine păstrat secret din Apuseni
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine...
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie să îl știe toți românii
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală, în Noaptea de Înviere și prima zi de Paște
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este adevăratul motiv: „Nimeni nu a încercat să vă țepuiască.”
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Slujba de Înviere 2024 live online și la TV. Vezi ceremonia de la Catedrala Patriarhală din București
Slujba de Înviere 2024 live online și la TV. Vezi ceremonia de la Catedrala Patriarhală...
Vremea se schimbă, iar fenomene meteo extreme sunt așteptate. Meteorologii Accuweather au anunțat prognoza până la final de lună
Vremea se schimbă, iar fenomene meteo extreme sunt așteptate. Meteorologii Accuweather au anunțat prognoza până...
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost atât de incredibil...
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost...
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de nerecunoscut la 51 de ani
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Prima ţară din Vest care anunţă sus şi tare că nu-şi trimite armata în Ucraina
Prima ţară din Vest care anunţă sus şi tare că nu-şi trimite armata în Ucraina
Credincioșii au primit INTERZIS. Anunț pentru români în noaptea de Înviere
Credincioșii au primit INTERZIS. Anunț pentru români în noaptea de Înviere
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Dispută Mândruță-Dan Negru despre Lumina Sfântă: „E de datoria noastră să spunem oamenilor adevărul nepopular?”
Dispută Mândruță-Dan Negru despre Lumina Sfântă: „E de datoria noastră să spunem oamenilor adevărul nepopular?”
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul...
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
De ce îl consideră oamenii pe Dani Oțil zgârcit. De unde a pornit, de fapt, totul: „Nu aveam cu ce să mă încalț, îmi era rușine…”
De ce îl consideră oamenii pe Dani Oțil zgârcit. De unde a pornit, de fapt,...
Alina Bădic știe care sunt cele mai avantajate zodii săptămâna viitoare. Acești nativi strălucesc și au parte de momente deosebite
Alina Bădic știe care sunt cele mai avantajate zodii săptămâna viitoare. Acești nativi strălucesc și...
Orașul mic din România în care se produc blindate. Aici e singura fabrică de acest gen din țara noastră
Orașul mic din România în care se produc blindate. Aici e singura fabrică de acest...