HOROSCOP 24 OCTOMBRIE. Gemenii au multe responsabilităţi

Publicat: 24/10/2017 | 00:13
HOROSCOP 24 OCTOMBRIE. Gemenii au multe responsabilităţi

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Poţi îndrăzni să visezi, să ieşi din tiparele în care te situezi şi să transformi ceea ce îţi doreşti în viaţa ta. Ca atare, nu sta pe gânduri şi prinde momentul favorabil în care eşti susţinut de astre pentru a reuşi. În acelaşi timp, îţi poţi da seama că o iluzie care te-a stăpânit până acum se spulberă, iar tu poţi vedea realitatea înconjurătoare mult mai clar, mai lucid şi mai matur decât până în prezent.

Taur – Nu trece foarte uşor peste aspectele dificile cu care te confrunţi, deoarece este posibil ca totul să fie mult mai profund decăt crezi şi, ca urmare, să ai multe de învăţat. Valorifică orice context în care te situezi şi meditează mai mult. Dacă te simţi singur şi neînţeles, găseşte calea de a te redresa singur, prin propriile forţe şi resurse. Ai în interiorul tău o putere deosebită care aşteaptă să fie descătuşată.

Gemeni – Un duhovnic, un prieten sau persoana iubită se ocupă de sufletul tău, te susţine, te ascultă şi îţi oferă încrederea de a merge înainte în orice situaţie. Pune accent pe această legătură şi valorific-o cât mai mult. Chiar dacă dorinţa ta este aceea de a-ţi face bagajele şi a călători în lumea largă, deocamdată ai multe responsabilităţi care te obligă să îţi faci treaba până la capăt, să fii determinat şi să faci faţă unor eforturi.

Rac – Dacă îţi doreşti să ai mai mult timp liber este nevoie de o schimbare substanţială în domeniul profesional, schimbare care trebuie gândită bine, programată şi trasată ca o strategie. Bucuria în faţa vieţii ţine de copilul interior, pe care de multe ori îl ţii ascuns şi nu îl laşi să se exprime aşa cum şi-ar dori. Deschide-te mai mult din acest punct de vedere şi bucură-te de tot ceea ce te înconjoară.

Leu – Ai o mică problemă în a te încrede în cei din jur, dar asta nu înseamnă că eşti trădat, minţit sau manipulat. Încearcă să vezi de unde vine această situaţie şi coreacteaz-o, altfel nu vei avea parte de autenticitate în legăturile tale. Adu-ţi aminte prin câte ai trecut, cum ai făcut faţă unor probleme, care este experienţa de viaţă pe care ai acumulat-o şi foloseşte-te de ea şi de acum înainte.

Fecioară – Nu eşti cu totul liniştit interior, te macină anumite situaţii, ca atare eşti şi mai irascibil sau mai intolerant. Nu amesteca borcanele, separă problemele şi nu te purta urât cu cei care îţi vor binele şi te iubesc. Totodată, cu cât vei pune mai mult accent pe ceea ce nu îţi place, cu atât te vei îndepărta mai mult de ceea ce este benefic pentru tine. Trage aer în piept şi detaşează-te vât mai repede.

Balanţă – Examinează mai atent motivaţiile profesionale şi adaptează-te din mers la ceea ce se cere de la tine. Nu căuta în partenerul de cuplu ceea ce tu nu poţi oferi, ci asigură-te că legătura voastră este una echitabilă şi benefică din ambele puncte de vedere. Reformulează-ţi atitudinea faţă de cei care te înconjoară, înţelegând că ai alături exact oamenii de care ai nevoie pentru a progresa.

Scorpion – Dă sens fiecărui mesaj ce vine către tine, fii atent la detalii şi nu lăsa nimic la voia întâmplării. Este posibil să ţi se atragă atenţia acolo unde greşeşti, dar dacă nu corectezi imediat şi persişti, s-ar putea să fii şi sancţionat. Nobleţea, bunătatea şi iertarea sunt cuvinte cheie ale perioadei în curs, mai ales faţă de acele persoane care se deschid către tine şi îţi cer ajutorul sau sfatul.

Săgetător – Ai puţină răbdare pentru a vedea şi pentru a culege roadele eforturilor tale, negrăbindu-te să tragi concluzia unui insucces. Înţelege-ţi mai bine rolul pe care îl ai la locul de muncă şi nu te aventura pe alte direcţii dacă acestea nu îţi sunt foarte clare. Unele dorinţe pe care le-ai avut în trecut se pot întoarce la tine, dar de data aceasta tratează-le cu o mai mare profunzime şi maturitate.

Capricorn – Ai tendinţa către asumarea unor riscuri necalculate, ceea ce te va duce în ipostaza de a face unele greşeli, ca atare opreşte-te un pic în loc şi analizează mai bine situaţiile în care te afli. Fii prudent şi ponderat, aducând îmbunătăţiri substanţiale condiţiei tale prezente. Succesul nu poate veni în acele domenii pe care acum le experimentezi, ci în acelea în care ai experienţă şi în care ţi-ai adus o contribuţie îndelungată.

Vărsător – Nu primi cu uşurinţă orice propunere care vine către tine, ci trece-o prin toate filtrele – emoţional, raţional şi logistic – înainte de a lua o decizie. În această perioadă, graba poate strica treaba, dar o analiză atentă te poate feri de multe dificultăţi. Du până la capăt un proiect început şi nu te opri la jumătatea drumului. Dacă simţi că ai nevoie, nu lucra singur şi fă echipă cu oameni de valoare.

Peşti – Ai nevoie de optimism, încredere, bucurie şi recunoştinţă pentru proiectele în care eşti implicat, altfel nu le vei putea duce la bun sfârşit. Dacă nu simţi asta, este bine să te repoziţionezi şi să îţi schimbi atitudinea. Eşti foarte intuitiv, dar nu combate cu raţiunea ceea ce îţi dicteaxă sufletul, s-ar putea să ratezi ceea ce ţi se transmite. Pune-te mai mult în valoare şi nu bate în retragere în faţa unor oportunităţi.

Citește și...