HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE: Gemenii au nevoie de un moment de respiro

Publicat: 24/09/2017 | 00:00
HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE: Gemenii au nevoie de un moment de respiro

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Eşti iritat de replicile celor din jur, de gesturile lor agresive, dar, atenţie, nici tu nu eşti în cea mai bună formă pentru a păstra dialogul paşnic. Micile neînţelegeri nu merită transformate în furtuni, deci încearcă să te pui un pic în pielea celor dragi ca să înţelegi ce se petrece cu ei. Cântăreşte cu atenţie înainte de a alege încotro vrei să mergi, nu cumva să alegi varianta cea uşoară, dar care se va dovedi a avea rezultate slabe.

Taur – Ai grijă la tonul folosit, mai ales faţă de oamenii necunoscuţi, pentru că un cuvânt dur din partea ta nu ar fi decât scânteia unui conflict major. Deschide bine ochii ori de câte ori ţi se fac promisiuni măreţe, mai ales dacă este vorba şi de bani, rişti să iei o decizie care nu te va avantaja! Calculează de mai multe ori ce investeşti şi ce ai de obţinut din urma investiţiei tale, ca nu cumva celalalt să te manipuleze doar în favoarea sa!

Gemeni – Ieşi astăzi afară: o călătorie departe de casă, o plimbare, o evadare în locuri ce te pot rupe de problemele cotidiene. Ai nevoie de un moment de respiro numai al tău pentru a te recupera. Dacă discuţi de fiecare dată cu familia sau cu cei care ţin la tine despre ceea ce te preocupă, se vor găsi imediat soluţii prin care problemele să dispară. Ca atare, nu fi introvertit, deoarece nimic nu va rămâne fără remediu.

Rac – Din punct de vedere personal, se pare că astăzi ceva care te deranjează foarte mult revine în viaţa ta, în fel de fel de forme, oricât de mult ai fi încercat până acum să-l elimini. În planul carierei, munceşti din ce în ce mai mult şi probabil că vei găsi cât de curând noi tipare de gândire care să te ajute să te descurci în situaţiile problematice. Lasă-ţi mintea deschisă pentru a îmbrăţişa progresul!

Leu – Astăzi ai putea avea parte de ajutor tocmai de la cine nu te aştepţi, dar asta numai în cazul în care eşti destul de flexibil pentru a accepta sfaturi din partea altora. Stabileşte-ţi cât mai multe noi alianţe, mai ales şi pentru că cei pe care acum îi ajuţi îţi pot deveni prieteni de nădejde în viitorul apropiat. Apar noi oportunităţi de câştig, aşa că fii pe fază pentru a nu le rata!

Fecioară – Eşti în plină dispoziţie creativă, iar acest fapt te ajută să depăşeşti cu bine orice situaţie apărută în cale. Ai parte de idei cu totul noi, ingenioase, pe care dacă le pui în practică vei avea multe de câştigat. Este un moment prielnic şi deplasărilor la mare distanţă de casă, unde poţi lega noi prietenii sau contacte importante pentru orientarea ta profesională! Nu te sfii să comunici şi să îţi exprimi părerea!

Balanţă – Fiindu-ţi permanent teamă de ce o să spună ceilalţi dacă-ţi exprimi punctul de vedere mai liber şi arăţi ceea ce simţi, nu faci altceva decât să te retragi în umbră! Nu ţine cont de suspiciunile sau răutăţile celor din jur ori de câte ori le spui că vrei să faci un anumit lucru, deoarece contează doar ceea ce vrei tu cu adevărat! Din punct de vedere fizic, deţii energia necesară pentru a te vindeca singur, totul este să-ţi priveşti corpul cu o atitudine pozitivă. Caută ceea ce nu-ţi prieşte şi elimină-l.

Scorpion – Datorită perseverenţei de care ai dat dovadă în ultimul timp, urmează să fii şi premiat sau avansat la locul de muncă! Bucură-te de moment şi de admiraţia celorlalţi! În planul personal, simţi nevoia să împărtăşeşti cu alţii lucrurile frumoase din viaţa ta, de aceea este posibil să stai mai toată ziua de vorbă cu cei dragi pentru a le povesti. Veştile bune se arată din toate părţile!

Săgetător – Nu da crezare unor bârfe sau unor vorbe defăimătoare la adresa unui coleg şi fii cu băgare de seamă la afirmaţiile pe care le faci, deoarece aparenţele sunt de cele mai multe ori înşelătoare! Dorinţele îţi vor fi împlinite de cei din jur chiar şi fără atitudinea poruncitoare pe care tinzi să o afişezi. Fii cu băgare de seamă la emoţiile celorlaţi, nu vor reuşi să dea randament sub presiune!

Capricorn – Mai bine te-ai descurca de unul singur decât cu tovarăşi care mai mult te încurcă, deci alege-ţi cu grijă companionii şi fii încrezător în forţele proprii! Relaţiile cu cei de acasă te pot afecta într-o mare măsură, deoarece eşti provocat să-ţi exprimi sentimentele cele mai intime şi să-ţi explici motivaţiile personale. Cel mai bine este să priveşti adevărul în faţă şi să nu te mai ascunzi, vei simţi o eliberare!

Vărsător – Indiferent din ce tabară faci parte, a celor tineri sau a celor mai maturi, te bucuri de o bună cooperare cu cei din generaţia diametral opusă. Poţi primi un sfat matur care merită ascultat şi urmat ca atare, deci nu te încăpăţâna să faci totul doar după propriile decizii şi păreri! Numai de propriile tale acţiuni depinde succesul, ca atare asumă-ţi complet ceea ce vrei să faci! Dacă ai făcut o alegere, fii sigur că este cea mai bună.

Peşti – – Fii cu băgare de seamă la finanţele tale – este o zi cu multe răsturnări de situaţie sau de evenimente la care nu te-ai aşteptat, iar pentru asta se poate să cheltui mai mult decât ai calculat. Totodată, încearcă să verifici de două ori înainte informaţia care ţi se conferă şi nu te încrede în tot ceea ce auzi, este posibil să te înşeli sau să iei decizii greşite. Cei dragi se gândesc la tine şi te susţin cu tot sufletul.

Citește și...