HOROSCOP 25 AUGUST. Balanţele să aibă grijă cum cheltuie banii

Publicat: 24/08/2017 | 23:19
HOROSCOP 25 AUGUST. Balanţele să aibă grijă cum cheltuie banii

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Vorbe dulci, priviri calde, romantism şi gesturi de iubire sunt caracteristicile acestei zile pe care o poţi petrece alături de persoana pe care o iubeşti! Lasă-te purtat de ceea ce simţi, fii natural şi exprimă-ţi sentimentele cu sinceritate, deoarece acum ai ocazia să creezi o conexiune mult mai profundă şi mai puternică în relaţia pe care o ai.   

Taur – Eşti nerăbdător să experimentezi tot felul de lucruri noi şi eşti gata de aventură în orice moment, dar ia în calcul şi riscurile la care te expui. Astăzi este bine să nu te arunci cu capul înainte şi să judeci de două ori înainte de a te implica într-o situaţie despre care nu cunoşti foarte multe! Indicaţia este aceea de a petrece mai mult timp alături de cei care îţi sunt dragi şi de a fi mai atent la sănătatea ta!

Gemeni – Fii cu băgare de seamă la ceea ce afirmi şi la tonalitatea pe care vorbeşti, interlocutorii tăi ar putea înţelege greşit intenţiile pe care le ai. Explică pe înţelesul tuturor ceea ce vrei să demonstrezi şi nu îţi arăta superioritatea informaţiilor pe care le deţii! În acest mod, vei fi respectat şi apreciat pentru maturitatea de care dai dovadă! În relaţia de cuplu este o zi în care poţi avea parte de situaţii neaşteptate.

Rac – Dacă ţi-ai propus azi să te întâlneşti cu gaşca de prieteni, ia în calcul şi posibilitatea de a nu fi toţi în aceeaşi dispoziţie emoţională şi de a nu vă pune de acord asupra activităţilor pe care vreţi să le desfăşuraţi. Bazează-te pe propriile forţe atunci când îţi doreşti să faci ceva cu adevărat! În acelaşi timp, fii cu băgare de seamă la obiectele pe care doreşti să le achiziţionezi, s-ar putea să nu ai parte de cea mai bună afacere!

Leu – Nu este indicat ca astăzi să te implici în treburile ce vizează reparaţiile casei deoarece este posibil să întâmpini tot felul de surprize neplăcute – alte lucruri să se defecteze, să nu fii pe aceeaşi lungime de undă cu cei din jur, să ai tot felul de obstacole sau să te accidentezi! Amână aceste sarcini pe altă dată şi focusează-te pe relaxare, odihnă şi timp petrecut alături de familie şi cei dragi!

Fecioară – Astăzi pot apărea tot felul de discuţii în contradictoriu între tine şi partenerul de viaţă, iar acest fapt vă poate dezechilibra relaţia. Este bine să reacţionezi conform personalităţii tale şi să abordezi toată situaţia cu calm şi rafinament. Totodată, nu te baza pe promisiunile sau pe vorbele unui prieten, ci verifică ceea ce ţi se spune prin propriile forţe. Activităţile pe care le ai în plan alături de familie sunt cele care îţi vor aduce liniştea în suflet!

Balanţă – Fii cu băgare de seamă la felul în care îţi drămuieşti banii, deoarece este posibil să ai parte de unele cheltuieli pe care nu le-ai prevăzut. Tensiunea între tine şi un prieten sau un coleg de la locul de muncă îţi poate crea neplăceri şi mai mari dacă nu te decizi să pui punctul pe i şi să finalizezi într-un mod politicos şi amiabil disputa! În relaţia de cuplu, nu promite mai mult decât poţi realiza!

Scorpion – Este posibil ca partenerul de viaţă să îşi exprime nemulţumirea cu privire la unele aspecte ale relaţiei voastre, iar asta să te ia prin surpindere. Pentru a nu ajunge la o disensiune şi pentru a înţelege mai bine sentimentele interlocutorului, nu privi totul doar din punctul tău de vedere şi pune-te şi în locul lui. Empatia, sensibilitatea şi dorinţa de a coopera sunt cuvintele cheie de care trebuie să te foloseşti.

Săgetător – Starea ta emoţională se poate schimba astăzi de mai multe ori  – de la calmitate la nelinişte sau nervozitate, de la fericire la melancolie şi de la detaşare la ataşament total faţă de unele persoane apropiate. Încearcă să te menţii în echilibru şi să nu pui la suflet situaţiile tensionante prin care este posibil să treci. Chiar dacă se pune presiune pe tine, reacţionează conform părerilor personale şi nu după cerinţele altora.

Capricorn – Astăzi este posibil să fii nevoit să te împarţi în mai multe direcţii – între responsabilităţi şi distracţie, între familie şi muncă, între iubire şi prieteni, între datorie şi dorinţă de relaxare. Cum nu vei reuşi să le faci pe toate bine, este indicat să te axezi pe ceea ce este cel mai important pentru tine. Explică-ţi alegerile cu sinceritate şi deschidere, iar cei care ţin la tine te vor sprijini!

Vărsător – Astăzi eşti mult mai receptiv la stările celor din jurul tău, mult mai atent şi mult mai doritor în a-ţi oferi ajutorul. Profită de această stare pentru a te implica în activităţile celor care au nevoie de tine, în special familia! Intenţia ta va fi apreciată şi lăudată, iar satisfacţia rezultatelor împlinite te va bucura foarte mult! 

Peşti – Chiar dacă gândurile cu privire la responsabilităţile de la locul de muncă sau cele ce privesc situaţia financiară te răscolesc, este indicat ca astăzi să faci tot ceea ce îţi stă în puteri pentru a te detaşa şi pentru a te putea bucura de o zi liberă. Alege să îţi petreci timpul într-o companie placută, să faci acele lucruri care te relaxează şi te binedispun şi să te concentrezi pe starea ta interioară mai mult decât pe ceea ce este în exterior! 

Citește și...