Acasă » Horoscop » HOROSCOP 24 FEBRUARIE. Leu – Ești în fața unei alegeri și nu poți lua singur decizia

HOROSCOP 24 FEBRUARIE. Leu – Ești în fața unei alegeri și nu poți lua singur decizia

De: Cristian Blanuta 23/02/2018 | 23:30
HOROSCOP 24 FEBRUARIE. Leu – Ești în fața unei alegeri și nu poți lua singur decizia

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Muncești cu pasiune și plăcere pentru că se prefigurează rezultate demne de laudă la final. Nimic nu poate fi mai motivant decât să faci ce-ți place. Ești pregătit pentru o schimbare, de care îți legi toate speranțele! Că este vorba de șansa de a-ți schimba cariera sau de o mutare, ai mari așteptări. Există un aer proaspăt în iubire, iar semnele ce vin de la persoana iubită sunt suficient de puternice pentru a prinde mai mult curaj să mergi înainte.

Taur – Ai multe plăți de făcut. Sunt mici și crezi că nu va fi nicio problemă să le achiți, dar când vor începe să se adune îți vei da seama că ești în impas!Asumă-ți cu mult curaj propriile greșeli, pentru că ai comis o eroare care își arată acum latura negativă. Stă în puterea ta să treci peste acest hop. Un succes de demult devine punctul de plecare spre un țel nou, pentru că, dacă a mers bine atunci, de ce nu s-ar repeta încă o dată reușita?

Gemeni – Piedica ce apare azi te ține pe loc încât consideri că singura ieșire este să pui punct aici și să te apuci de altceva. N-ar strica să te gândești la asta. Amână unele facturi care nu sunt atât de urgente pe altă dată! Nu ieși la  cumpărături cu toți banii la tine, pentru că se vor duce într-o clipă pe nimicuri! Teama altora are efecte neplăcute asupra ta pentru că te influențează în negativ. Când auzi doar povești triste nu poți rămâne de piatră și reacționezi.

Rac – Combină cu succes calități de care, cel puțin azi, dai dovadă din belșug: este vorba de tenacitate, rezistență, prudență la care se adaugă un plus de tupeu. Transmite cu bucurie tot ceea ce știi, pentru că există alături de tine oameni care au nevoie de acest impuls. Dacă te vor asculta, vor avea de câștigat. Dacă ai așteptat să dai startul unei acțiuni, dar tot considerai că nu este momentul cel mai potrivit, azi primești informația care te motivează să începi!

Leu – Ești în fața unei alegeri și nu poți lua singur decizia pentru că ambele variante care ți se deschid sunt cam la fel. Amână răspunsul pe altă dată! Faci echipă cu cel drag într-o acțiune în care tu singur nu deții toate resursele. Ai idei practice, dar îți lipsește forța de a face față confruntării. Nu te implica în prea multe, nu cumpăra o mie de lucruri, pentru că nu vei putea achita tot ceea ce ți-ai propus și vei genera singur un blocaj financiar.

Fecioară – Deși ești mult mai ferm în decizii de obicei, de data aceasta mereu apare cineva care te influențează și, ca atare, oscilezi între cele două direcții. Te-a copleșit pesimismul și ai tendința de a vedea în jur doar ceea ce este mai rău, când, cu siguranță, trec pe lângă tine suficiente ocazii și oportunități! Ai ocazia să oferi și celor începători o lecție bună de viață, pentru că ai un as în mânecă pe care îl vei pune în valoare la momentul potrivit.

Balanță – Cariera este motivul celor mai mari griji, pentru că se apropie un eveniment pe care nu știi foarte clar cum îl vei gestiona. Fii calm și cumpătat! Ești pe cale să renunți la un plan care nu mai evoluează de la o vreme și poate este mai indicat așa decât să încerci să resuscitezi ceva mort deja. Un gest de compasiune sau un sfat către cineva apropiat îl vor bucura, pentru că așa nu se va mai simți singur în lupta cu greutățile vieții.

Scorpion – Te-ai împotmolit într-un punct sensibil în proiectul ce părea să înainteze bine în ultima vreme. Stai pe loc ca să treci în revistă etapele parcurse. Sfaturile și indicațiile pe care le primești de la ceilalți sunt foarte contradictorii și mai mult te derutează. Mai bine alege singur, dar nu astăzi! Nimic nu poate fi mai plăcut decât să te dedici celui drag: vă faceți promisiuni și vă declarați iubirea într-o formă aprinsă și convingătoare.

Săgetător – Ai obosit și simți că singurul mod de a te detașa de o situație este abandonul. Dacă nu se mai poate face nimic, ar fi mai bine să-i pui punct aici. Dacă te închizi singur într-o carapace sumbră, riști să ratezi o mulțime de ocazii bune care vor trece pe lângă tine și pe care nu le vei vedea! Ai de a face cu generații diferite și cu fiecare trebuie să-ți adaptezi modul de comunicare conform vârstei. De la cei maturi ai multe de învățat, deci nu fi refractar.

Capricorn – Nu te teme, nu te frământa și nu îți pune întrebări cu tentă pesimistă. Toate astea nu au ce să caute la o fire puternică, așa cum ești tu! Ai ocazia să îți pui în valoare talentele, de aceea azi adună-ți forțele pentru a le canaliza într-un proiect ce te încântă și de la care ai așteptări. Poți face pași mari spre o relație din ce în ce mai legată și mai solidă. Vei primi din partea persoanei iubite sentimente intense și profunde.

Vărsător – Lucrurile ar merge mult mai bine dacă ai lupta cu propriile temeri, pentru că cei din jur chiar mizează pe sensibilitatea ta și încearcă să te domine. Lasă timiditatea și modestia deoparte, pentru că acum câștigă cei îndrăzneți, cei care fac un pas în față cu încredere maximă în propria valoare. Gata, ce-a fost a fost, spune adio și uită. Nu încerca să mai resuscitezi ceva finalizat, nu are rost! După o vreme te vei putea detașa de toate.

Pești – Nu te grăbi cu rezultatele unui proiect. Ia-o metodic, pentru că evoluția lui va fi extrem de lentă, după principiul încetul cu încetul se face oțetul. Dacă îți unești forțele cu cel de alături, care știe să te îmbărbăteze cu vorbele cele mai potrivite pentru a te motiva, totul va părea mult mai simplu. Trebuie să te folosești cu înțelepciune de anii pe care-i porți pe umeri, recunoscându-ți poziția față de cei aflați la distanță mare de ani față de tine.

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...