HOROSCOP 25 MAI. Fecioarele trebuie neapărat să iasă din rutină

Publicat: 25/05/2017 | 00:18
HOROSCOP 25 MAI. Fecioarele trebuie neapărat să iasă din rutină

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec  – Iertarea este unul din elementele cheie ale perioadei în curs, ca atare foloseşte-te de ea pentru a te putea detaşa de unele situaţii inconfortabile. Luna nouă din Gemeni te ajută să iniţiezi noi proiecte ce ţin de comunicare, de contracte, de negocieri. Este un moment benefic pentru a începe un proces de învăţare, aşa că fă tot posibilul pentru a te instrui.

Taur – Balanţa dintre a dărui şi a primi trebuie să fie echilibrată în această perioadă, mai ales pentru a progresa în planurile pe care ţi le-ai propus! Acordă-ţi câteva minute zilnic pentru a medita la ceea ce îţi doreşti cu adevărat, s-ar putea să ai unele revelaţii. Bucură-te mai mult de ceea ce este în jurul tău şi fii optimist!

Gemeni – Luna nouă se formează în semnul tău zodiacal! Chiar dacă ţi se pare că nu ai prea mult timp pentru propria persoană, este bine ca acum să te pui pe primul loc, să iniţiezi proiecte personale şi să te implici în acele activităţi care îţi fac plăcere. Dă dovadă de mai multă voinţă şi nu te sacrifica pentru cei din jur!

Rac – Din punct de vedere relaţional este posibil să fii tensionat, dar raportează-te la liniştea ta interioară şi fă tot posibilul să ieşi din zona de conflict! Remediază greşelile pe care simţi că le-ai făcut şi nu te face că nu ai văzut sau că nu ai înţeles ceea ce se întâmplă! Ajută-i pe cei din jur prin sfaturi concrete şi obiective! Dacă simţi că într-o zonă de viaţă te-ai împotmolit este mai bine să amâni deciziile şi să te axezi pe altceva!

Leu – Încearcă să vezi dincolo de prima impresie pe care ţi-o face o situaţie sau o persoană, s-ar putea să descoperi noi metode de abordare sau de socializare! Pot apărea mai multe oportunităţi de care este bine să profiţi, dar pentru asta ai nevoie de maturitate, înţelepciune şi de putere de decizie! Bazează-te şi pe intuiţie!

Fecioară – Revitalizează activităţile care îţi făceau plăcere în trecut şi ocupă-te mai mult de starea ta de bine. Este indicat să nu cazi pradă unei rutini nesănătoase şi să nu îţi asumi responsabilităţi care nu te fac fericit! Aplanează posibilele conflicte care pot apărea în viaţa ta şi nu îţi bate capul cu toate amănuntele care te pot stresa!

Balanţă – Conjuncţia dintre planeta Venus şi Uranus te încurajează să te bazezi pe acele grupuri de oameni care îţi împărtăşesc viziunea, care sunt pe aceeaşi lungime de undă cu tine şi cu care conlucrezi pentru un scop comun! Este binevenită şi înscrierea ta într-o asociaţie sau fundaţie care are ca ideal ajutorarea sau actele de caritate!

Scorpion – Nu îi ataca verbal pe cei din jur, chiar dacă simţi că eşti provocat în discuţii dure. Este mai bine să baţi în retragere şi să nu te consumi! Fii detaşat, echilibrat şi ponderat! Fii atent cui îi ceri ajutorul, s-ar putea să întâlneşti o persoană nepotrivită care mai mult te încurcă sau care profită de pe urma ta.

Săgetător – Ai capacitatea de a-ţi îndeplini visele şi de a-ţi înţelege mai bine sufletul şi ceea ce îţi cere el! Manifestă mai multă voinţă în planurile pe care le ai şi nu lăsa nimic nerezolvat! Ia totul cu umor, mai uşor şi fă haz de necaz în situaţia în care apare în viaţa ta! Eliberează-te de frici, de prejudecăţi, de teamă şi de conflicte! 

Capricorn – Aplică lecţiile învăţate până în prezent în situaţiile cu care te confrunţi, vor apărea soluţii la care nici nu te gândeai! Fii sigur pe tine atunci când afirmi ceva, altfel cei din jur nu te vor lua în serios! Conştientizează mai mult iubirea cu care eşti înconjurat de familie şi oferă mai mult din ceea ce ai în suflet!

Vărsător – Ai parte de multă flexibilitate şi nonconformism, ceea ce te scoate din tipare şi rutină. Eliberează-te de ceea ce nu îţi mai este confortabil şi îţi face rău. Fii cu băgare de seamă, pot fi dezvăluite unele secrete de care habar nu aveai, ceea ce va face lumină în unele situaţii cu care te-ai confruntat!

Peşti – Ia decizii bazate pe spiritul justiţiar şi nu lăsa incorectitudinea să te marcheze! Nu denatura sensul problemelor şi fii cu băgare de seamă la sensul cuvintelor atunci când ţi se propune ceva! Mai multe oferte vin către tine, dar este bine să alegi cu atenţie şi să cântăreşti fiecare posibilitate în parte!

Citește și...