Acasă » Horoscop » Horoscop 25 MARTIE. Leii sunt axaţi pe iubire

Horoscop 25 MARTIE. Leii sunt axaţi pe iubire

De: Cancan 25/03/2017 | 00:00
Horoscop 25 MARTIE. Leii sunt axaţi pe iubire

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti.

Berbec – Astăzi se închide un ciclu de câteva săptămâni, perioadă în care ai avut timp să tragi unele concluzii cu privire la relaţia de cuplu în care eşti implicat. Observă în amănunt care au fost plusurile şi minusurile, ce ţi-a adus bucurie sau, din contră, tristeţe şi evaluează care este de acum înainte cea mai bună direcţie spre care trebuie să te îndrepţi. Fii sincer cu tine însuţi, renunţând la amăgiri sau la false speranţe.

Taur – Reîntâlnirea dintre Venus, planeta ce îţi guvernează semnul zodiacal şi Soare poate readuce în discuţie unele probleme legate de familie, de cămin sau de casă, care nu îţi sunt străine, dar care nu au fost rezolvate la timpul lor. Încearcă ca de această dată să gestionezi totul într-o altă manieră, una care să îi mulţumească pe toţi cei implicaţi şi care să te scutească în viitor de alte aspecte neplăcute.

Gemeni – Opoziţia dintre Mercur, planeta semnului tău zodiacal şi Jupiter, planeta expansiunii, te poate face să supraevaluezi dimensiunea unor situaţii, să exagerezi şi să întreci măsura în felul în care acţionezi. Pentru a nu regreta mai tărziu, încearcă să te temperezi, să nu fii impulsiv şi să gândeşti de două ori înainte de a demara într-o direcţie. Totodată, nu pune paie pe foc într-o problemă ce ţine de familie.

Rac – Trecerea Lunii în semnul zodiacal al Peştilor te ajută ca astăzi să fii foarte intuitiv, empatic, înţelegător şi receptiv la emoţiile şi stările celor din jur. Deşi este un aspect bun, deoarece poţi vedea şi simţi dincolo de aparenţe, te poţi încărca foarte mult energetic cu ceea ce vine către tine – vibraţia persoanelor cu care intri în contact sau a locurilor în care te situezi. Ca atare, nu pune totul la suflet şi încearcă să te menajezi, detaşându-te.

Leu – Astăzi eşti axat pe iubire, pe relaţia de cuplu şi pe dorinţa de a-i oferi partenerului bucurie, aspect care rezolvă unele tensiuni între voi, vă concretizează sentimentele şi vă sudează dragostea. Totodată, datorită conjuncţiei dintre Soare şi Venus, eşti mai expresiv, mai pasional şi mai axat pe felul în care arăţi – concentrează-te pe o schimbare de look, de vestimentaţie şi de dorinţe.

Fecioară – Este posibil ca relaţia dintre tine şi un prieten să ia o turnură la care nu te aşteptai sau să pui punct unei legături ce te împovăra şi nu îţi făcea bine la nivel sufletesc. Ia totul ca pe o eliberare, ca pe un nou început şi nu îţi fie frică să te detaşezi de ceea ce nu îţi mai este favorabil. Totodată, un proiect la locul de muncă ajunge la final, moment în care te poţi relaxa sau sărbători o reuşită la care ai contribuit.

Balanţă – Pe drumul pe care ţi-ai ales să mergi din punct de vedere profesional este nevoie de o schimbare, de o gură de aer sau de o împrospătare – poate îţi setezi noi paşi de urmat, noi proiecte sau ai în vedere colaborarea cu altfel de persoane decât de obicei. Sfatul unui prieten cu care nu ai mai comunicat de ceva vreme poate veni cu o soluţie obiectivă la problema cu care te confrunţi, mai ales că vede totul din exterior, detaşat.

Scorpion – Este un weekend în care călătoriile sunt binevenite, mai ales că poţi descărca o energie nefavorabilă cu care te-ai încărcat în ultima perioadă. Alege o destinaţie în natură, în care să te simţi bine, în care să te relaxezi şi în care să ai parte de activităţi ce îţi bucură sufletul. Alege lângă tine compania unei persoane pline de optimism, de bucurie şi de voie bună şi nu lăsa alte probleme să te denatureze de la ceea ce ţi-ai propus.

Săgetător – Opoziţia dintre Mercur, planeta care în horoscopul tău general reprezintă partenerul de viaţă şi Jupiter, planeta ce îţi guvernează semnul zodiacal, îţi poate aduce o situaţie în care să discutaţi faţă în faţă, dar fiecare să vadă acelaşi lucru din puncte de vedere diferite. Dacă nu vă daţi seama de acest lucru şi ţineţi la orgoliu şi încăpăţânare, aţi putea ajunge la conflict, iar dacă sunteţi detaşaţi şi înţelepţi aţi putea înţelege că în momentul de faţă aveţi o vedere de ansamblu asupra a ceea ce vă preocupă. Ceea ce tu nu vezi sau ştii este la el şi invers!

Capricorn – Astăzi eşti prins la mijloc între dorinţa de a duce la bun sfărşit unele responsabilităţi pe care ţi le-ai asumat şi cea de a te relaxa şi de a face ceva pe placul tău, mai ales că timpul nu îţi permite să le faci pe amândouă sau să îmbini utilul cu plăcutul! Cântăreşte bine ceea ce este mai important pentru tine, ceea ce se poate amâna şi ce nu, care sunt avantajele sau costurile implicate, după care ia cea mai bună decizie pentru tine!

Vărsător – Oscilezi între ideea de a petrece o zi cu prietenii, care te invită în oraş sau aceea de a sta mai mult cu persoana iubită, aspect care te pune în dificultate. Încearcă să te împarţi între ambele variante, astfel încât nu îţi vei crea nici ţie frustrări, nici celor implicaţi. Luna se află în semnul tău zodiacal, ca atare profită de acest aspect pentru a-i valorifica energia – fii mai empatic, mai senzitiv şi mai atent la emoţiile celor cu care intri în contact.

Peşti – Astăzi, după o săptămână de lucru plină la serviciu, este o zi bună pentru a trage unele concluzii cu privire la beneficiile şi costurile ce derivă din munca pe care o desfăşori. Eşti mulţumit cu ceea ce faci, te împlineşte, simţi că poţi progresa? Dacă răspunsul este da, atunci mergi mai departe, dar dacă regăseşti mai multe răspunsuri negative, poate a venit timpul unei schimbări majore în viaţa ta.
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Smiley A FILMAT-O AȘA pe Gina Pistol: „Te pregătești?”. Apoi a postat-o pe net
Smiley A FILMAT-O AȘA pe Gina Pistol: „Te pregătești?”. Apoi a postat-o pe net
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Yamato și Bettyshor, prinși în timp ce se sărutau la Gala RXF! Primele dezvăluiri despre o posibilă împăcare: „Poate da, poate nu...”
Yamato și Bettyshor, prinși în timp ce se sărutau la Gala RXF! Primele dezvăluiri despre...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Va fi obligatoriu pentru mașinile pe benzină sau motorină. Intră în vigoare din 1 mai
Va fi obligatoriu pentru mașinile pe benzină sau motorină. Intră în vigoare din 1 mai
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Românii, OBLIGAŢI să dea bani. Va fi lege în 2025: Au de unde
Românii, OBLIGAŢI să dea bani. Va fi lege în 2025: Au de unde
Un produs foarte căutat s-a ieftinit. Mulți români l-au cumpărat deja
Un produs foarte căutat s-a ieftinit. Mulți români l-au cumpărat deja
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le caută. Se vor vinde ca pâinea caldă
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le...