Horoscop 25 MARTIE. Leii sunt axaţi pe iubire

Publicat: 25/03/2017 | 00:00
Horoscop 25 MARTIE. Leii sunt axaţi pe iubire

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti.

Berbec – Astăzi se închide un ciclu de câteva săptămâni, perioadă în care ai avut timp să tragi unele concluzii cu privire la relaţia de cuplu în care eşti implicat. Observă în amănunt care au fost plusurile şi minusurile, ce ţi-a adus bucurie sau, din contră, tristeţe şi evaluează care este de acum înainte cea mai bună direcţie spre care trebuie să te îndrepţi. Fii sincer cu tine însuţi, renunţând la amăgiri sau la false speranţe.

Taur – Reîntâlnirea dintre Venus, planeta ce îţi guvernează semnul zodiacal şi Soare poate readuce în discuţie unele probleme legate de familie, de cămin sau de casă, care nu îţi sunt străine, dar care nu au fost rezolvate la timpul lor. Încearcă ca de această dată să gestionezi totul într-o altă manieră, una care să îi mulţumească pe toţi cei implicaţi şi care să te scutească în viitor de alte aspecte neplăcute.

Gemeni – Opoziţia dintre Mercur, planeta semnului tău zodiacal şi Jupiter, planeta expansiunii, te poate face să supraevaluezi dimensiunea unor situaţii, să exagerezi şi să întreci măsura în felul în care acţionezi. Pentru a nu regreta mai tărziu, încearcă să te temperezi, să nu fii impulsiv şi să gândeşti de două ori înainte de a demara într-o direcţie. Totodată, nu pune paie pe foc într-o problemă ce ţine de familie.

Rac – Trecerea Lunii în semnul zodiacal al Peştilor te ajută ca astăzi să fii foarte intuitiv, empatic, înţelegător şi receptiv la emoţiile şi stările celor din jur. Deşi este un aspect bun, deoarece poţi vedea şi simţi dincolo de aparenţe, te poţi încărca foarte mult energetic cu ceea ce vine către tine – vibraţia persoanelor cu care intri în contact sau a locurilor în care te situezi. Ca atare, nu pune totul la suflet şi încearcă să te menajezi, detaşându-te.

Leu – Astăzi eşti axat pe iubire, pe relaţia de cuplu şi pe dorinţa de a-i oferi partenerului bucurie, aspect care rezolvă unele tensiuni între voi, vă concretizează sentimentele şi vă sudează dragostea. Totodată, datorită conjuncţiei dintre Soare şi Venus, eşti mai expresiv, mai pasional şi mai axat pe felul în care arăţi – concentrează-te pe o schimbare de look, de vestimentaţie şi de dorinţe.

Fecioară – Este posibil ca relaţia dintre tine şi un prieten să ia o turnură la care nu te aşteptai sau să pui punct unei legături ce te împovăra şi nu îţi făcea bine la nivel sufletesc. Ia totul ca pe o eliberare, ca pe un nou început şi nu îţi fie frică să te detaşezi de ceea ce nu îţi mai este favorabil. Totodată, un proiect la locul de muncă ajunge la final, moment în care te poţi relaxa sau sărbători o reuşită la care ai contribuit.

Balanţă – Pe drumul pe care ţi-ai ales să mergi din punct de vedere profesional este nevoie de o schimbare, de o gură de aer sau de o împrospătare – poate îţi setezi noi paşi de urmat, noi proiecte sau ai în vedere colaborarea cu altfel de persoane decât de obicei. Sfatul unui prieten cu care nu ai mai comunicat de ceva vreme poate veni cu o soluţie obiectivă la problema cu care te confrunţi, mai ales că vede totul din exterior, detaşat.

Scorpion – Este un weekend în care călătoriile sunt binevenite, mai ales că poţi descărca o energie nefavorabilă cu care te-ai încărcat în ultima perioadă. Alege o destinaţie în natură, în care să te simţi bine, în care să te relaxezi şi în care să ai parte de activităţi ce îţi bucură sufletul. Alege lângă tine compania unei persoane pline de optimism, de bucurie şi de voie bună şi nu lăsa alte probleme să te denatureze de la ceea ce ţi-ai propus.

Săgetător – Opoziţia dintre Mercur, planeta care în horoscopul tău general reprezintă partenerul de viaţă şi Jupiter, planeta ce îţi guvernează semnul zodiacal, îţi poate aduce o situaţie în care să discutaţi faţă în faţă, dar fiecare să vadă acelaşi lucru din puncte de vedere diferite. Dacă nu vă daţi seama de acest lucru şi ţineţi la orgoliu şi încăpăţânare, aţi putea ajunge la conflict, iar dacă sunteţi detaşaţi şi înţelepţi aţi putea înţelege că în momentul de faţă aveţi o vedere de ansamblu asupra a ceea ce vă preocupă. Ceea ce tu nu vezi sau ştii este la el şi invers!

Capricorn – Astăzi eşti prins la mijloc între dorinţa de a duce la bun sfărşit unele responsabilităţi pe care ţi le-ai asumat şi cea de a te relaxa şi de a face ceva pe placul tău, mai ales că timpul nu îţi permite să le faci pe amândouă sau să îmbini utilul cu plăcutul! Cântăreşte bine ceea ce este mai important pentru tine, ceea ce se poate amâna şi ce nu, care sunt avantajele sau costurile implicate, după care ia cea mai bună decizie pentru tine!

Vărsător – Oscilezi între ideea de a petrece o zi cu prietenii, care te invită în oraş sau aceea de a sta mai mult cu persoana iubită, aspect care te pune în dificultate. Încearcă să te împarţi între ambele variante, astfel încât nu îţi vei crea nici ţie frustrări, nici celor implicaţi. Luna se află în semnul tău zodiacal, ca atare profită de acest aspect pentru a-i valorifica energia – fii mai empatic, mai senzitiv şi mai atent la emoţiile celor cu care intri în contact.

Peşti – Astăzi, după o săptămână de lucru plină la serviciu, este o zi bună pentru a trage unele concluzii cu privire la beneficiile şi costurile ce derivă din munca pe care o desfăşori. Eşti mulţumit cu ceea ce faci, te împlineşte, simţi că poţi progresa? Dacă răspunsul este da, atunci mergi mai departe, dar dacă regăseşti mai multe răspunsuri negative, poate a venit timpul unei schimbări majore în viaţa ta.
 

Citește și...