HOROSCOP 25 OCTOMBRIE. Capricornii sunt solicitaţi în…

Publicat: 24/10/2017 | 23:01
HOROSCOP 25 OCTOMBRIE. Capricornii sunt solicitaţi în…

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Deoarece Marte, planeta războiului, activează casa partenerului de cuplu, este indicat să fii mai atent în ceea ce priveşte relaţia din care faci parte! Sunt posibile tensiuni, certuri, supărări şi disensiuni, pe care le poţi aplana dacă acţionezi cu tact, diplomaţie şi înţelegere. Ca atare, fii cât se poate de pacifist.

Taur – Ai foarte multe lucruri de făcut în următoarea perioadă, atât la locul de muncă cât şi în sectorul privat – responabilităţi, sarcini, termene limită pe care trebuie să le onorezi. Nu ar strica şi o curăţenie drastică în jurul tău, prin care să scapi de acele obiecte nefolositoare, prin care să sortezi, să clasezi şi să pui totul în ordine. În urma acestei acţiuni, te vei simţi eliberat de o mare povară.

Gemeni – Partenerul de viaţă te îndeamnă să faci unele schimbări benefice în viaţa ta, dar, deşi îi dai dreptate, parcă te simţi neputincios. Începe prin a-ţi pune ordine în toate gândurile, prin a evalua care îţi sunt resursele, calităţile şi punctele forte, la ce te pricepi şi care sunt acele atitudini sau activităţi care te irosesc. Atunci când vei fi conştient de toate acestea, vei putea trece şi la acţiune, într-un sens mult mai palpabil!

Rac – Dacă nu te mai simţi atât de confortabil în spaţiul în care locuieşti, acum este momentul favorabil pentru a face unele modificări – o reamenajare, cumpărarea unor decoraţiuni sau a unor obiecte de valoare, a unor electrocasnice care să îţi uşureze munca sau chiar a unei mutări. Exprimă-ţi intenţa faţă de cei dragi şi face-ţi front comun pentru acest proiect!

Leu – Următoarele săptămâni sunt favorabile pentru punerea în ordine a tuturor documentelor, actelor sau contractelor de care nu ai avut timp până acum să te ocupi. Poate eşti restant cu unele facturi, cu depunerea unor hârtii, cu contabilitatea pentru firmă sau pentru casă, cu plata unor amenzi. Fă ceea ce trebuie pentru a scăpa de griji şi stres.

Fecioară – Dacă nu te mulţumeşte suficient felul în care munceşti sau ţi se pare că salariul nu este echitabil, a sosit vremea sa acţionezi. Caută un loc de muncă mai bun, discută cu superiorii pentru o mărire sau ocupă-te şi de altceva pentru a câştiga mai bine. Nu este suficient să te plângi, ci trebuie să şi acţionezi cât mai repede. Astrele te susţin în acest sens!

Balanţă – Marte, planeta acţiunii, tranzitează zodia ta, ceea ce îţi dă un mai mare imbold şi o mai mare energie pentru a te implica în diferite activităţi. Profită de acest aspect pentru a rezolva toate lucrurile de pe lista de priorităţi, pentru a surclasa competiţia, pentru a ieşi în faţă şi pentru a găsi o cale de afirmare. În acelaşi timp, este momentul oportun pentru a face mai mult sport, pentru a te ocupa de corpul tău şi pentru a investi în propria imagine.

Scorpion – Latura spirituală, interioară, este foarte activă în acest moment, când este indicat să meditezi mai mult la condiţia ta, la experienţele de viaţă prin care ai trecut şi la viitorul pe care ţi-l doreşti. Dacă simţ că unele blocaje sufleteşti nu au fost depăşite sau unele răni încă te mai dor, apelează şi la ajutorul unui psihoterapeut, a unui îndrumător, mentor, preot sau a unui expert în domeniu.

Săgetător – Este posibil ca în această perioadă să ai parte de foarte multe idei ce se pot transforma în proiecte de viitor. Nu le trata cu indiferenţă sau superficialitate, ci încearcă să găseşti calea prin care să le poţi materializa. În acest demers, te pot ajuta prietenii, protectorii sau chiar o mare instituţie, organizaţie sau fundaţie. Fii pe fază la oportunităţi şi gândeşte la scară mai mare.

Capricorn – Eşti solicitat în mai multe direcţii, dar cel mai mult te implici în viaţa profesională, care îţi aduce satisfacţiile de care ai nevoie pentru a te încrede mai mult în tine. Ocupă-te în egală măsură de felul în care eşti perceput de cei din jur, de atitudine, statut, conduită morală, astfel încât să fii mai apreciat şi mai stimat!

Vărsător – Călătoriile pot fi preocuparea ta numărul unu, ca atare lasă-te inspirat şi alege o destinaţie care să te încarce din punct de vedere energetic, să te relaxeze, dar în care să beneficiezi şi de activităţi antrenante. Un alt punct cheie este cunoaşterea, mai ales dacă există un domeniu de interes – ocupă-ţi timpul instruindu-te, întâlnindu-te cu oameni cu care ai ce discuta sau participând la cursuri.

Peşti – Fii cu băgare de seamă la domeniul financiar, mai ales pentru că pot apărea unele cheltuieli pe care nu le-ai prevăzut. Gândeşte-te de două ori înainte de a împrumuta bani, s-ar putea să nu ai posibilitatea de a-i da înapoi la timp şi să încurci persoana care te ajută. Axează-te mai mult pe relaţia cu persoana iubită, care are nevoie de atenţia şi susţinerea ta.

Citește și...