HOROSCOP 26 AUGUST. Gemenii au nevoie de socializare

Publicat: 25/08/2017 | 22:17
HOROSCOP 26 AUGUST. Gemenii au nevoie de socializare

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Tranzitul planetei Venus prin zodia Leului activează în cazul tău domeniul iubirii. Dacă eşti singur, în următoarea perioadă de aproximativ patru săptămâni ai putea cunoaşte pe cineva şi te-ai putea îndrăgosti, iar dacă eşti într-o relaţie, aceasta va fi mai dinamică, mai pasională, mai plină de vitalitate. Totodată, dacă îţi doreşti acest lucru, este un moment bun pentru a lua o decizie cu privire la apariţia copiilor.

Taur – Domeniul căminului, al casei şi al familiei este foarte pronunţat în această perioadă, când ai putea face schimbări majore – redecorare, mutare, planuri cu privire la achiziţionare şi investiţie. Cei dragi sunt importanţi pentru tine acum, luaţi decizii împreună, multe aspecte care până acum au fost tensionate sunt rezolvate sau armonizate. Totodată, este un moment bun pentru a face curăţenie în jurul tău, pentru a te debarasa de ceea ce nu mai este folositor sau vechi.

Gemeni – Următoarele săptămâni se evidenţiază prin dorinţa de a socializa mai mult, de a cunoaşte sau de a fi informat cu privire la domeniile de interes. Ca atare, sunt indicate întâlnirile cu prietenii sau cu oameni care au experienţă, cursurile sau evenimentele mondene. O călătorie în tară sau de scurtă durată ţi-ar aduce şanse pozitive şi noroc. Dacă trebuie să rezolvi o situaţie ce ţine de acte, documente sau contracte, acum este un moment favorabil.

Rac – Ai şansa în următoarea perioadă de a te redresa la nivel financiar, de a-ţi spori veniturile sau de a pune la cale proiecte favorabile. Dacă nu ai un loc de muncă, îţi doreşti o schimbare sau urmăreşti o creştere a salariului, este un moment bun pentru a iniţia o discuţie sau o negociere. În acelaşi timp, poţi realiza care sunt talentele tale, cum te poţi face util sau să îţi schimbi sistemul de valori după care te ghidezi.

Leu – În următoarele săptămâni, Venus, planeta iubirii, a atractivităţii, dar şi a banilor, traversează semnul tău zodiacal. Din punct de vedere relaţional, este o perioadă bună în care să cunoşti pe cineva, în care să te simţi mai bine în propria piele, în care să fii mai şarmant şi mai seducător. Personal, ai putea face unele schimbări la tine, care să îţi îmbunătăţească aspectul fizic, iar financiar, este un moment bun în care să iniţiezi proiecte sau acţivităţi aducătoare de profit.

Fecioară – Fii cu băgare de seamă la propunerile financiare ce vin către tine în această perioadă, ai putea întâmpina unele dificultăţi. Nu este indicat să risipeşti, să investeşti sau să începi proiecte ce nu au o finalitate sigură. Concentrează-te mai mult pe latura spirituală, pe dezvoltarea interioară, pe meditaţie şi introspecţie. Dacă se iveşte şansa unei călătorii în străinătate, aceasta ar putea avea o semnificaţie profundă pentru tine.

Balanţă – Venus, mica benefică a zodiacului, tranzitează în următoarea perioadă domeniul prietenilor, al cercurilor sociale, al protectorilor, dar şi al dorinţelor. Este posibil să cunoşti oameni noi, care să te ajute, care să îţi deschidă uşi, să te îndrume, să îţi dea sfaturi foarte importante. În acelaşi timp, întâlnirile cu anturajul se pot intensifica, iar participarea la diferite evenimente la fel! Este un moment bun în care să-ţi lansezi intenţiile de viitor.

Scorpion – Domeniul carierei, al statutului profesional şi al vizibilităţii este marcant acum, aşadar ai posibilitatea de a ieşi în faţă, de a progresa sau de a repurta o victorie la nivel carieristic. Pune-ţi talentele la bătaie şi profită de această şansă! În domeniul relaţional, poţi fi provocat să reacţionezi altfel decât de obicei, să îţi testezi limitele şi să faci o schimbare de atitudine. Ia-o în considerare cât mai curând!

Săgetător – Există o intensă capacitate mentală în acest moment – citeşti, studiezi, te informezi – dar lasă şi informaţia să se sedimenteze, fără a ajunge la suprasolicitare şi epuizare. Ambiţiile tale conduc către rezultate profesionale clare, deci rămâi pe poziţia în care eşti acum. Dorinţa ta de a-i ajuta pe alţii ar trebui să fie sub semnul întrebării, mai ales că unele persoane au nevoie să se descurce singure pentru a învăţa ceva!

Capricorn – Pragmatismul face din tine un foarte bun sfătuitor, aşa că multe persoane vin către tine pentru a-ţi cere ajutorul. Pentru a-ţi merge bine într-un domeniu, este indicat să te şi concentrezi mai mult, să fii atent la detalii, să depui mai mult efort şi să dai dovadă de determinare. Alocă fiecărei etape atenţia cuvenită şi nu te grăbi, s-ar putea ca din exces de zel să faci unele greşeli!

Vărsător – Este posibil să vii în întâmpinarea unor persoane dragi cu un ajutor financiar, ceea ce este de lăudat, dar fii atent să nu depăşeşti limita de buget care îţi este confortabilă. Deciziile sunt foarte importante, mai ales că nu te simţi susţinut aşa cum ţi-ai fi dorit. Intuieşte şi planifică foarte corect următoarele etape, strategia după care te ghidezi necesitând să fie situată pe primul loc.

Peşti – Renunţă la orgoliul prin care îţi doreşti să ai dreptate, poţi avea multe de învăţat şi din asumarea greşelilor pe care le-ai făcut. Poziţionează-te corect din punct de vedere relaţional, ai nevoie şi de îndrumare sau de smerenie faţă de cei de care te înconjori. Dacă este nevoie, cere şi ajutorul acolo unde te împotmoleşti şi dai peste blocaje. Vei găsi în mulţi oameni un aliat de nădejde.

Citește și...