HOROSCOP 26 MARTIE. Berbec – Beneficiezi de ajutorul și implicarea familiei

Publicat: 26/03/2018 | 01:36
HOROSCOP 26 MARTIE. Berbec – Beneficiezi de ajutorul și implicarea familiei

HOROSCOP 24 MARTIE. Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro). 

Berbec – Beneficiezi de ajutorul și implicarea familiei într-o problemă cu care te confrunți, iar acest fapt îți conferă mai multă încredere în tine și optimism! Folosește această oportunitate pentru a face pașii necesari pentru rezolvare și mulțumește pentru ceea ce primești! Dacă astăzi trebuie să susții un examen sau un interviu, ai toate avantajele de partea ta! Menține-ți atenția concentrată pe întrebările ce ți se pun și dă dovadă de încredere în tine.

Taur – Este posibil ca astăzi să nu dispui de cea mai buna stare emoțională, iar unele griji să te cuprindă pe deplin. Nu te lăsa afectat de starea pe care o resimți, deoarece pentru orice problemă există și o soluție. Conferă-ți timp de introspecție și caută în sufletul tău răspunsul salvator! Astrele te ajută dacă nu mergi împotriva curentului și dacă nu încerci să schimbi cursul firesc al lucrurilor!

Gemeni – Astăzi ești foarte guraliv, ai chef de glumă și de socializare, iar buna ta dispoziție îi poate inspira și molipsi și pe cei din jurul tău! Menține-ți tonusul și acasă și la locul de muncă și vei beneficia de succes pe toate planurile! Totodată, această efervescență te poate conduce către cunoașterea unei persoane care se va dovedi foarte utilă în proiectele pe care le ai de dus la bun sfârșit!

Rac – Lucrul de la birou îți aduce astăzi stres și tensiune, de aceea este indicat să te relaxezi înainte de a ajunge la serviciu și să îți urmezi sarcinile zilnice cu detașare și calm. Nu lăsa sentimentele negative de frustrare și iritare să pună stăpânire pe tine, iar până seara toate proiectele vor fi finalizate cu succes! O poveste de iubire se poate naște acum, dar menține-ți totuși realismul și fii cu picioarele pe pământ!

Leu – Unele gânduri nu îți dau pace, iar emoțiile te cuprind în fața unui proiect important pe care îl ai de finalizat la locul de muncă. Contrar a ceea ce simți, nu ai de ce sa îți faci griji atâta timp cât ai fost atent la toți pașii pe care i-ai avut de desfășurat. Cei cu care lucrezi te susțin și sunt implicați, iar dacă faci echipă cu ei, totul se va realiza mult mai repede decât te așteptai! Urmează-ți instinctul de leader!

Fecioară – Nu îți cheltui banii de dragul ajutorării unei persoane, există posibilitatea de a regreta mai târziu acțiunea făcută! Este indicat să te implici mai mult în treburile casei și să îi ajuți pe cei dragi în treburile pe care le au de făcut. Pe lângă că te vei simți foarte util după aceea, vei fi înconjurat de sentimente plăcute, recunoștință și apreciere! Un vis pe care l-ai ținut secret se poate împlini astăzi!

Balanță – Deși ziua poate începe cu tensiune față de o persoană cu care lucrezi, vorba bună, calmul și spiritul tău de mediator poate aduce buna înțelegere și liniștea între voi! O conversație cu persoana pe care o iubești are o finalitate care îți va da încredere în planurile voastre de viitor! Focusează-te și pe sănătatea trupului, ai toate șansele de a găsi un bun remediu la o problemă cu care te confrunți sau o cură care să facă minuni!

Scorpion – Dacă ai în plan o călătorie alături de persoana pe care o iubești există toate șansele ca totul să fie de vis! Sentimente împărtășite, țineri de mână, romantism, pasiune și iz de poveste sunt cuvintele cheie pentru voi! Uită de cotidian și de toate amănuntele stresante de la locul de muncă, dă-ți voie să iubești, să te deschizi față de partener și să simți acea energie pozitivă care vă leagă!

Săgetător – Ai depus mult efort pentru ca planurile de la locul de muncă să iasă bine, iar acum se pare că ești pe punctul de a aduna toate roadele. Totuși, nu zice hop până nu ai sărit pragul și nu te grăbi pe ultima sută de metri! Mai sunt câteva amănunte pe care trebuie să le definitivezi și nu este indicat să te poticnești tocmai în acest moment! Amână un pic bucuria și fii responsabil și perseverent!

Capricorn – Astăzi ești pus pe drumuri între persoana pe care o iubești și cei din familie. Ambele părți au nevoie de tine și îți cer ajutorul, iar tu trebuie să te împarți. Structurează-ți bine agenda și organizează-te pentru a mulțumi pe toată lumea! Chiar dacă unele reacții ți se par de-a dreptul exagerate, la sfârșitul zilei vei simți multă mulțumire în suflet și vei avea parte de recompense binemeritate!

Vărsător – Nu lua în nume de rău reproșurile sau atenționările ce vin din partea anturajului de la locul de muncă. Dacă ești foarte flexibil și asculți cu atenție ceea ce ți se comunică, s-ar putea să ai parte de o reușită sau de un final mult mai pozitiv în munca pe care o depui! O sumă de bani la care nu ai sperat poate să ajungă astăzi în portofelul tău, deci fii pe fază la șansa ce ți se oferă!

Pești – Hobby-urile pe care ți le satisfaci astăzi pot fi costisitoare, dar merită tot efortul deoarece îți pot aduce multă satisfacție la nivel psihic și emoțional. Implică-te în ceea ce îți face plăcere cu adevărat și nu regreta banii pe care îi investești! Relația de dragoste în care ești implicat poate avansa către un nou nivel sau vine cu momentele frumoase pe care le așteptai de foarte mult timp să se materializeze!

Citește și...