Horoscop 26 MARTIE. Racii au posibilitatea să-şi pună în practică ideile şi să-şi îmbunătăţească situaţia financiară

Publicat: 26/03/2017 | 00:00
Horoscop 26 MARTIE. Racii au posibilitatea să-şi pună în practică ideile şi să-şi îmbunătăţească situaţia financiară

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti.

Berbec –  Starea ta generală şi tonusul sunt foarte bune. Faptul că îţi place să comunici cu umor şi bună dipoziţie te va ajuta să întâlneşti oameni noi şi să-ţi faci prieteni. Ai o zi plină de activităţi, iar energia debordandă te va ajuta să faci tot ceea ce ţi-ai propus şi tot ceea ce îţi doreşti. Eşti doritor de senzaţii tari, dar asta nu înseamnă că trebuie să faci excese. O ieşire la munte ar fi ideală pentru un sfârşit de săptămână reuşit.

Taur – Încearcă să valorifici la maxim abilităţile tale de comunicare, capacitatea de a te face plăcut şi de a-ţi crea relaţii ce se vor dovedi benefice. În această perioadă ai ocazia să te remarci şi să-ţi foloseşti curajul şi ambiţia pentru a-ţi impune ideile şi pentru a finaliza unele proiecte în care eşti implicat. Relaţia cu partenerul se îmbunătăţeşte considerabil  printr-o comunicare deschisă. Dacă eşti singur, pune-ţi mai bine în valoare calităţile.

Rac – Prin concentrare maximă şi prin iniţiativă ai posibilitatea să pui în practică ideile şi să-ţi îmbunătăţeşti considerabil situaţia financiară. Relaţia cu partenerul are mari şanse să se îmbunătăţească dacă te deschizi mai mult faţă de acesta şi dacă îţi exprimi nevoile şi dorinţele. Încearcă prin toate modalităţile posibile să-ţi menţii echilibrul emoţional. Astăzi este o zi favorabilă pentru activităţi de ordin spiritual.

Leu – Renume şi recunoaştere socială sunt cuvintele cheie ale acestei perioade. Colaboratorii sau partenerul de viaţă te vor sprijini în acest sens şi îţi vor conferi oportunităţile de care ai nevoie pentru a avansa. Astrele favorizează îmbunătăţirea situaţiei financiare şi capacitatea de a găsi soluţii în orice problemă cu care te confrunţi. Atenţionarea este aceea de a nu cheltui nesăbuit, chiar dacă apar câştiguri suplimentare. 

Fecioară – Este posibil ca astăzi să te simţi mult mai responsabil şi mult mai serios în faţa sarcinilor pe care le ai de dus la bun sfârşit. Deşi această atitudine este una foarte benefică pentru a-ţi atrage admiraţia oamenilor din jur, este indicat să nu te epuizezi foarte tare. Ia totul cu răbdare şi urmăreşte o strategie bine gândită. În domeniul iubirii, acum poţi sesiza unele aspecte care te deranjează sau care nu îţi fac plăcere!

Balanţă – Dacă simţi că astăzi eşti în impas şi nu ştii cum să reacţionezi în faţa unei situaţii de viaţă cu care te confrunţi este indicat să apelezi la sfatul unui expert sau să amâni orice decizie până în momentul în care vei avea toate detaliile clare în faţa ta! Nu te grăbi şi nu promite mai mult decât ceea ce poţi face sau mai multe decât ştii, rişti să faci o gafă sau să intri într-o încurcătură de mari proporţii.

Scorpion – Astăzi poţi avea parte de concretizarea unor situaţii benefice la care ai sperat de mai mult timp, iar acest fapt îţi conferă optimismul şi curajul de care aveai nevoie pentru a persevera. Pe baza experienţei acumulate până acum, alege-ţi cu grijă colegii sau colaboratorii cu care să lucrezi de acum înainte. În relaţiile pe care le stabileşti în această perioada există şansa succesului!

Săgetător – Astăzi este o zi favorabilă pentru a câştiga respectul şi admiraţia celor de care te înconjori. Nu te sfii să spui ceea ce gândeşti sau să spui nu în faţa situaţiilor care nu îţi sunt convenabile, deoarece te vei simţi eliberat de povara unor gânduri negative care te acaparaseră. În planul familiei, o disensiune sau o problemă nelamurită la timpul ei poate lua proporţii la care nu te aştepţi.

Capricorn – Este o zi benefică care îţi va arăta că ai multe motive de bucurie pentru care trebuie să adopţi o atitudine recunoscătoare. Mulţumeşte-le celor care se implică în viaţa ta cu iubire, mărturiseşte-le sentimentele tale şi dăruie-le la rândul tău tot ceea ce ai mai bun în interior! Acum este momentul în care îţi poţi da seama de adevărata faţă a prietenilor pe care îi ai în jurul tău.

Vărsător – Este indicat ca astăzi să nu te concentrezi pe aspectele negative ale vieţii tale, să renunţi la pesimism şi să te detaşezi de probleme. Cel mai bine este să te focusezi pe ceea ce este de valoare în viaţa ta şi pe acele persoane care te iubesc cu adevărat. O atitudine negativistă nu îţi face bine deloc, ba din contră, îţi dezechilibrează atât sufletul cât şi mintea sau corpul fizic.

Peşti –  Astrele te favorizează în această perioadă pentru a fi plin de energie şi iniţiativă. Multe lucruri ce te preocupau se vor limpezi şi sunt pe cale să se rezolve. Întotdeauna sunt mai multe căi către succes, dar nu poţi deţine adevărul suprem. Fii mai tolerant şi cooperant şi înconjoară-te de oameni pozitivi. Partenerul de viaţă poate avea anumite aşteptări de la tine. Pentru a evita discuţiile, fă-ţi timp să clarificaţi ceea ce doriţi fiecare de la relaţie.