HOROSCOP 27 AUGUST. Leii sunt într-o mare predispoziţie de…

Publicat: 26/08/2017 | 23:07
HOROSCOP 27 AUGUST. Leii sunt într-o mare predispoziţie de…

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Te vezi nevoit să alegi între petrecerea timpului alături de persoana iubită sau împreună cu gaşca de prieteni, iar asta te pune în dificultate. Încearcă să fii asertiv şi să îţi exprimi sincer dorinţele, altfel orice alegere pe care o vei face ţi se va transforma într-o frustrare! Cei care ţin cu adevărat la tine îţi vor înţelege şi îţi vor respecta dorinţele fără a se supăra sau interpreta greşit intenţiile tale.

Taur – Astăzi te concentrezi destul de greu la treburile pe care le ai de rezolvat la locul de muncă şi gândul îţi zboară la weekend. Totuşi, menţine-ţi atenţia concentrată pe detalii şi nu sări etape, deoarece există riscul de a greşi, iar timpul necesar pentru a corecta va fi mult mai mare şi mai anevoios. Este indicat să lucrezi în echipă şi să apelezi la ajutorul colegilor pentru a definitiva totul cu succes!

Gemeni – Îţi pare că toate eforturile pe care le-ai făcut de a rezolva o problemă de cuplu nu sunt suficiente, deoarece astăzi există o mare predispoziţie către disensiune, ceartă şi neînţelegere. Evită exagerările şi chiar discuţiile, amănând pe altă dată deciziile radicale. Spre seară, delectează-te la un pahar de vorbă cu un prieten care te cunoaşte foarte bine şi care îţi înţelege stările.

Rac – Dacă încă stai în dubii în privinţa unei decizii pe care trebuie să o iei pe termen lung, nu te grăbi. Analizează întăi toate opţiunile pe care le ai, ofertele care ţi se propun şi oportunităţile pe termen lung, ca apoi să alegi varianta optimă pentru tine. Totodată, sfătuieşte-te şi cu partenerul de viaţă, cu cineva din familie sau cu o persoană care are experienţa necesară de a te îndruma în cea mai bună direcţie

Leu – Astăzi eşti mult mai curios să afli cum ar reacţiona şi ce ar face alţii dacă ar fi în locul tău, aşa că eşti într-o mai mare predispoziţie de a conversa şi de a pune întrebările care te macină. Ia aminte şi integrează ceea ce ţi se spune, dar nu renunţa la ceea ce ai putea experimenta chiar tu. Există anumite lecţii pe care trebuie să le trăieşti direct pe pielea ta pentru a le învăţa.

Fecioară – Astăzi eşti în contratimp cu partenerul de viaţă – ori programul vostru nu se sincronizează, ori apar tot felul de situaţii care vă împiedică să vă vedeţi. Nu lăsa acest aspect să devină un motiv de nemulţumire sau ceartă, ci foloseşte-l pentru a-ţi rezolva treburile personale. O convorbire cu unul dintre părinţi are menirea de a-ţi atrage atenţia asupra unei informaţii de care ar trebui să ţii cont.

Balanţă – Ziua în curs se arată instabilă din mai multe puncte de vedere – bani, relaţia cu cei din jur, starea ta de spirit şi atitudinea pe care o afişezi, planuri – toate pot trece prin schimbări de la un moment la altul. Aşadar, nu te enerva, exersează cât mai mult răbdarea şi nu te arunca în activităţi sau acţiuni riscante. Chiar dacă familia pune presiune pe tine pentru a rezolva ceva, este mai indicat să îi refuzi politicos şi să nu îţi asumi responsabilităţi pe care nu le poţi duce la bun sfărşit.

Scorpion – Nu ţine de bani dacă îţi doreşti ceva în mod deosebit şi fă-ţi o bucurie. Este mai importantă starea ta de bine, de încăntare şi de bunăstare decât frustrarea că nu poţi face ceea ce vrei. În plus, asigurând fluxul banilor şi neblocându-l, ţi se va întoarce înapoi sub o formă sau alta. Totodată, depăşeşte-ţi fricile şi schimbă-ţi concepţia pe care o ai despre ceea ce este de valoare cu adevărat.

Săgetător – Nu te afli în cea mai bună stare emoţională, iar orice vorbă deplasată sau orice gest care nu îţi este pe plac, poate primi conotaţii mult mai profunde decât are în realitate. Încearcă să fii mai cerebral şi să treci toate emoţiile pe care le simţi prin filtrul raţiunii, fapt care te va ajuta să vezi lumea cu alţi ochi. Începe weekendul făcând o activitate care te binedispune şi care te ajută să te detaşezi de latura interioară.

Capricorn – Partenerul de viaţă îţi solicită o mai mare atenţie astăzi, ca atare depune un efort suplimentar pentru a-i fi alături şi pentru a-l sprijini. Acţiunile tale vor fi apreciate nu numai de persoana căreia i te adresezi, dar şi de anturajul în care te învârţi. Dacă la locul de muncă persistă o problemă nerezolvată, nu fi impulsiv şi nu te grăbi, ci amână pe săptămâna viitoare definitivarea ei. După trecerea weekendului, vei vedea totul cu alţi ochi. 

Vărsător – Comunicarea cu cei din jur este îngreunată astăzi de părerile contrare cu care te confrunţi. Chiar dacă nu eşti pe aceeaşi lungime de undă cu cei cu care dialoghezi, este important să integrezi şi să ţii cont şi de părerea lor, deoarece realitatea sau adevărul sunt întotdeauna undeva la mijloc. Renunţă la încăpăţânare şi nu pune la suflet toate situaţiile de viaţă în care eşti pus în momentul de faţă.

Peşti – Astăzi eşti mult mai dornic de a te relaxa, de a petrece timp de calitate alături de cei pe care îi iubeşti sau de a sta departe de agitaţia vieţii sociale şi profesionale. Dacă există posibilitatea, fă din acest weekend o vacanţă scurtă şi călătoreşte în afara oraşului în care trăieşti. Depărtarea de casă îţi va încărca bateriile şi te va ajuta să te odihneşti mai mult. Alege lângă tine cea mai potrivită companie.

Citește și...