Acasă » Horoscop » HOROSCOP 27 IANUARIE. Vărsătorii au şanse să-şi lărgească cercul de prieteni şi admiratori

HOROSCOP 27 IANUARIE. Vărsătorii au şanse să-şi lărgească cercul de prieteni şi admiratori

De: Cancan 27/01/2017 | 00:00
HOROSCOP 27 IANUARIE. Vărsătorii au şanse să-şi lărgească cercul de prieteni şi admiratori

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Dacă ai simţit de ceva timp că trebuie să schimbi ceva, că ai nevoie de un suflu proaspăt, de acum este momentul să treci curajos la acţiune. Este timpul să scoţi lista cu planurile pe care le-ai făcut încă de la începutul anului. Dacă nu eşti pregătit pentru cele mari, începe cu schimbările mărunte! Nu este cazul să te laşi pradă pesimismului. Cu toate problemele pe care crezi că le ai, astrele spun că poţi reuşi atât în afaceri cât şi în societate.

Taur – Azi poţi suferi o dezamăgire. Ca urmare, trebuie să îţi alegi mai cu atenţie prietenii şi să ai încredere doar în cei care într-adevăr merită acest lucru. Păstrează-ţi calmul în faţa criticilor şi nu te necăji, cele mai multe dintre acestea sunt inspirate de neînţelegere, invidie sau chiar din răutate. Dacă te preocupă ideea de a porni un proiect nou, poţi începe să pui detaliile la punct, deoarece sunt şanse să te descurci cu cheltuieli minime.

Gemeni – Opiniile tale pot deranja şi isca mici scandaluri, aşa că încearcă să fii mai blând în declaraţii şi evită persoanele mai sensibile şi mai supărăcioase! Dacă te îngrijorează modul în care anumite persoane te văd şi vrei să  laşi o impresie bună, cel mai bine este să te relaxezi şi să te porţi natural. Totodată, poţi primi veşti care te vor pune pe gânduri. Încearcă să nu te îngrijorezi, deoarece lucrurile se vor clarifica de la sine peste câteva zile.

Rac – Se anunţă o zi a discuţiilor în contradictoriu. Încearcă să-ţi menţii calmul şi să dai dovadă de maturitate şi responsabilitate faţă de cei dragi! Chiar dacă ceva nu arată bine la prima vedere, ajunge doar să-ţi păstrezi firea optimistă şi vei descoperi ca orice negru are şi un punct alb. Dacă un plan pică în ultimul moment, nu îţi strica ziua din cauza asta, ci caută imediat o altă variantă, pentru că sigur va apărea ceva la orizont.

Leu – Chiar dacă nu se anunţă nimic spectaculos, reuşeşti să te bucuri chiar şi de cele mai mărunte lucruri. Fericirea poate exista înafara gesturilor mari. Nimic nu te atrage mai mult decât liniştea şi intimitatea casei tale, ca atare preferi să stai în compania celor dragi. Musafirii se ţin lanţ. Poţi descoperi cât de multă lume ţine la tine cu adevărat, pentru că primeşti o mulţime de semne de simpatie, de afecţiune, de grijă faţă de persoana ta.

Fecioară – Relaţia ta de dragoste este în prim plan azi. Cu toate acestea, fereşte-te de tensiuni, certuri sau scandal şi renunţă la critică şi scepticism! Încearcă să nu îţi epuizezi toată energia în chestii lipsite de importanţă şi păstrează şi pentru zilele care urmează. Vei avea nevoie din plin! Momentul este perfect pentru a-ţi stabili un obiectiv important pentru perioada următoare sau să începi să clădeşti un vis pe care îl tot amâni!

Balanţă – Tonus bun şi vitalitate extraordinară sunt atuurile tale azi. Un moral ridicat te păstrează în formă bună atât pe tine cât şi pe cei din jur! Rămâi cu picioarele pe pământ şi nu supraestima capacităţile altora. Prieteniile sunt foarte importante în realizarea planurilor financiare. Dacă eşti dispus să înveţi din trecut, îţi poţi adapta atitudinea şi aşteptările emoţionale, astfel încât relaţia de cuplu să fie mai armonioasă!

Scorpion – Ai grijă la ceea ce gândeşti sau îţi doreşti, s-ar putea să se întâmple mai repede decât crezi! Eşti gata să rişti sau să faci o schimbare? Dacă nu îţi este pe plac o situaţie, exprimă-ţi părerea într-un mod simplu şi politicos, fără să dai curs unor tensiuni inutile! Tactul va fi apreciat! Casa, familia, iubirea sau copiii sunt indiciile zilei în curs. Petrece momente speciale alături de ei şi lasă-te copleşit de sentimente!

Săgetător – Ascultă-i pe toţi oamenii în agală măsură, fără să ai prejudecăţi sau să faci diferenţe, chiar şi cel mai simplu om te poate învăţa ceva important!O excursie sau o deplasare în alt oraş îţi creează şansa de a cunoaşte persoana de care aveai nevoie pentru a te dezvolta! Întâmpin-o cu încredere! Pot exista unele disensiuni în planul relaţional, dar dacă ştii cum să jonglezi cu situaţia şi renunţaţi la orgoliu, seara vă gaseşte îmbrăţişaţi!

Capricorn – Cariera pare să fie în centrul preocupărilor, deci este bine să îţi pui în minte un ţel pe care să-l menţii viu, pentru că dorinţa ta se poate materializa. Ai pe ce te baza, din discuţiile pe care le ai cu cei dragi ajungi la concluzii şi decizii ferme, care se vor transforma în fapte şi acţiuni. Totuşi, ca să poţi începe un drum nou în viaţa ta, trebuie mai întâi să te detaşezi de un altul. Priveşte în trecut şi vezi ce a rămas neterminat!

Vărsător – Ai şanse să-ţi lărgeşti cercul de prieteni şi admiratori, asta pentru că atragi toţi ochii asupra ta prin felul în care arăţi sau prin modul în care vorbeşti! Dacă te-ai întrebat cât de adevarate sunt sentimentele partenerului de viaţă, azi îţi poate aduce dovezi incontestabile ale ataşamentului său. În plan profesional, munca în echipă ţi se potriveşte de minune, reuşeşti să-i mobilizezi şi pe coechipieri pentru realizarea obiectivelor comune.

Peşti – Se poate ca azi demersurile profesionale să cunoască stagnarea, dacă nu cumva demobilizarea şi regresul. Amână treburile importante pe altă dată! Nu te gândi la nimic spectaculos decât la ceea ce îţi inspiră ţie linişte, calm, bucurie, pentru că doar ele contează! Relaxează-te şi încarcă-ţi bateriile! În planul sănătăţii, informează-te! Tratamentele medicamentoase ori terapiile de orice fel pot da rezultate uimitor de bune şi pot funcţiona suprinzător de eficient.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Kate Middleton primește un nou DIAGNOSTIC dur după ce a aflat că are cancer. Ducesa de Cambridge, cu moralul la pământ
Kate Middleton primește un nou DIAGNOSTIC dur după ce a aflat că are cancer. Ducesa...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită a milionarului, care e cu 24 de ani mai tânără
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Regele Barbutului vrea un milion de euro de la Becali! Ce-i oferă în schimb dacă primește suma de bani
Regele Barbutului vrea un milion de euro de la Becali! Ce-i oferă în schimb dacă...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Greșeala făcută de ucigaşul Mirelei, tânăra tranşată şi aruncată pe câmp. Motivul crimei și eroarea care a dus la prinderea lui
Greșeala făcută de ucigaşul Mirelei, tânăra tranşată şi aruncată pe câmp. Motivul crimei și eroarea...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol...
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului....
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
O nouă problemă de sănătate pentru Kate Middleton după anunțul cancerului! Ce diagnostic a primit
O nouă problemă de sănătate pentru Kate Middleton după anunțul cancerului! Ce diagnostic a primit
Mireasa de 38 de ani a murit la propria ei nuntă, într-o tragedie care a șocat o țară întreagă
Mireasa de 38 de ani a murit la propria ei nuntă, într-o tragedie care a...
Patrick nu crede în atracția lui Robi față de Julia! Ce au spus Virginia și Cosmin cu privire la acest subiect: „E în gardă. Ei îi place.”
Patrick nu crede în atracția lui Robi față de Julia! Ce au spus Virginia și...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Gestul unei femei din Neamţ, care a găsit pe stradă 4.100 de lei. Ai cui erau banii
Gestul unei femei din Neamţ, care a găsit pe stradă 4.100 de lei. Ai cui...
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
EȘEC răsunător pentru cea mai AȘTEPTATĂ misiune de la NASA
EȘEC răsunător pentru cea mai AȘTEPTATĂ misiune de la NASA
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar fi printre eliminați
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar...
Șase zodii vor trece prin cea mai mare schimbare din viața lor. Urmează cea mai bună perioadă pentru acești nativi
Șase zodii vor trece prin cea mai mare schimbare din viața lor. Urmează cea mai...
Destinația de vacanță de care mulți turiști români sunt atrași. Prețurile au rămas la fel de 10 ani: “Numai la noi se practică japca”
Destinația de vacanță de care mulți turiști români sunt atrași. Prețurile au rămas la fel...
Devine OBLIGATORIU în România. Klaus Iohannis a promulgat legea astăzi, 16 Aprilie
Devine OBLIGATORIU în România. Klaus Iohannis a promulgat legea astăzi, 16 Aprilie
Bomba bombelor în showbiz, avem imagini colosale cu Anamaria Prodan
Bomba bombelor în showbiz, avem imagini colosale cu Anamaria Prodan
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Tesla concediază peste 10% din angajaţi la nivel global, pe fondul scăderii vânzărilor
Tesla concediază peste 10% din angajaţi la nivel global, pe fondul scăderii vânzărilor
Traian Băsescu a așteptat ani de zile acest moment. DECIZIE DEFINITIVĂ: Nu e nimic la voia întâmplării
Traian Băsescu a așteptat ani de zile acest moment. DECIZIE DEFINITIVĂ: Nu e nimic la...
Răzbunarea lui Traian Băsescu. Nu uită și nu iartă
Răzbunarea lui Traian Băsescu. Nu uită și nu iartă
Locul de BASM din România care merită explorat în concediu. Valea săpată de apă într-o stâncă atrage turiști din toată lumea
Locul de BASM din România care merită explorat în concediu. Valea săpată de apă într-o...
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul Stăpânului Moldovei
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul...
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13...
"Mie nu îmi place să ling, după ce am scuipat o dată". Gheorghe Turda, despre...
De ce a chemat-o, de fapt, Anamaria Prodan pe Corina Caciuc în instanță. Impresara a spus totul: „Va spune când a rămas gravidă, numărăm lunile…”
De ce a chemat-o, de fapt, Anamaria Prodan pe Corina Caciuc în instanță. Impresara a...
Obiectivul turistic din România care are peste 10 milioane de ani. Puțini l-au vizitat
Obiectivul turistic din România care are peste 10 milioane de ani. Puțini l-au vizitat
Țeapa luată de o clientă la un magazin Lidl din România. Cum a ajuns să plătească peste 300 de lei
Țeapa luată de o clientă la un magazin Lidl din România. Cum a ajuns să...