Acasă » Horoscop » HOROSCOP 27 IUNIE. Vărsătorii nu trebuie să forţeze lucrurile!

HOROSCOP 27 IUNIE. Vărsătorii nu trebuie să forţeze lucrurile!

De: Cancan 26/06/2017 | 23:31
HOROSCOP 27 IUNIE. Vărsătorii nu trebuie să forţeze lucrurile!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Frumosul este în ochii privitorului, ca atare încearcă să priveşti mereu partea frumoasă şi bună din oricea situaţie ce apare în viaţa ta. Ieşi din rutină şi fă ceea ce îţi place, te bucură şi îţi aduce fericire. În acelaşi timp, nu persista în acele conjuncturi care îţi aduc frustrare, nemulţumire sau furie. Ca atare, nu funcţiona haotic şi stabileşte-ţi un sistem de valori foarte bine pus la punct.

Taur – Începe-ţi ziua apreciind în mod deosebit echilibrul pe care cei din jur ţi-l oferă şi fii recunoscător acelor oameni care te susţin, te iubesc şi îţi oferă ceea ce au ei mai bun! Ai nevoie de o ancoră care să te susţină, iar asta nu vei găsi decât privind cu sinceritate şi deschidere în jurul tău, mai ales pentru că ea deja există! Totodată, nu da importanţă aspectelor negative din viaţa ta!

Gemeni – Ai o mare capacitate de iubire şi dăruire în acest moment, ca atare relaţiile importante din viaţa ta capătă o mai mare valoare! Pune-te în legătură cu intuiţia ta şi lasă-te să simţi ceea ce trebuie să faci. Întrebările pe care ţi le-ai pus cu referire la viaţa profesională îşi vor găsi răspunsul în cel mai scurt timp ca urmare a unor situaţii benefice ce apar la orizont!

Rac – În această perioadă vei avea pregnant sentimentul că nu eşti singur şi vei descoperi în jurul tău persoane de valoare, pe care te poţi baza în orice moment. Fii foarte obiectiv şi concretizează aşteptările tale, mergând în direcţia pe care ţi-o doreşti! Adu-ţi aminte că ai unele responsabilităţi în planul familiei, aşa că nu te sustrage şi fă tot ceea ce poţi pentru a le duce la bun sfârşit!

Leu – Este o perioadă în care trebuie să te îndrepţi cu mai mare tărie spre idealurile tale, vei descoperi cât de uşor se pot rezolva unele situaţii dacă crezi în tine şi în forţele tale! Linia destinului pozitiv este în semnul tău zodiacal, ceea ce te ajută să demarezi cele mai bune proiecte, să întâlneşti cele mai benefice persoane şi să reuşeşti în tot ceea ce îţi propui!

Fecioară – Percepe foarte corect realitatea din jurul tău şi nu te lăsa pradă himerelor şi falselor aşteptări, rişti să fii dezamăgit! Corectează-ţi atitudinea faţă de unele persoane, mai ales faţă de cele pe care le iubeşti cu adevărat! În situaţiile care nu te echilibrează şi care te frustrează ar trebui să păstrezi distanţa şi să nu îţi mai consumi energia!

Balanţă – Nu lua decizii atunci când eşti sub presiune sau atunci când nu te simţi confortabil cu tine însuţi, fii mai selectiv şi nu te epuiza, poate fi o perioadă foarte aglomerată în mai multe domenii de viaţă! Tratează totul cu tact, calm şi diplomaţie! Unele situaţii pot deveni productive în ciuda aparenţelor, aşa că dă şanse şi acolo unde nu mai aveai prea multe speranţe!

Scorpion – Dacă ai înţeles mesajele pe care universul le-a tot trimis către tine, nu îţi rămâne decât să le pui în practică! Nu renunţa la stabilitatea pe care o ai acum doar pentru ceva iluzoriu sau care nu îţi conferă siguranţă! Nu îţi nega emoţiile, ci încearcă să le înţelegi şi să le foloseşti într-un mod constructiv! Ai încredere în ceea ce simţi şi ţinteşte cât mai sus posibil, spre binele tău suprem!

Săgetător – Poţi deveni specialist în domeniul care te interesează în acest moment, ca atare fii pe fază, învaţă, acceptă informaţiile care vin către tine şi fă-te remarcat! Poţi găsi soluţii ingenioase la toate obstacolele ce apar, aşadar bazează-te pe ceea ce ştii şi pe ceea ce ai dobândit până acum! Păstrează o atitudine vie, optimistă şi degajată faţă de tot ceea ce se întâmplă!

Capricorn – Poţi fi ajutat în situaţia de viaţă cu care te confrunţi de către persoane elevate, care să îţi dea sfaturi, care să îţi deschidă uşi şi care să te ajute să mergi mai departe! Lucrurile pe care ţi le-ai dorit foarte mult se pot materializa cât de curând, deci acţionează cu promptitudine, sesizând oportunităţile! Ai norocul de partea ta, deci bazează-te şi pe şansă!

Vărsător – Nu forţa lucrurile, ci mergi în ritmul lor, chiar dacă apar şi întârzieri sau blocaje! Totul se va rezolva la momentul potrivit! Puterea de a accepta unele situaţii ar trebui fortificată, mai ales că multe lucruri se întâmplă pentru binele tău suprem! Fii atent la detalii dacă trebuie să semnezi ceva, există riscul de a pierde controlul sau de a te înşela!

Peşti – Corectitudinea relaţiilor trebuie să fie pusă în discuţie acum, mai ales dacă simţi că unele persoane nu sunt prielnice sau constructive pentru tine! Unele rupturi pot deveni necesare, dar asta ar trebui să te elibereze, nu să te tulbure sau să te supere! Ca atare, funcţionează alături de oamenii productivi, optimişti şi care îţi conferă o energie benefică!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Primele roșii ROMÂNEȘTI au apărut deja în piețe. Cât costă kilogramul
Primele roșii ROMÂNEȘTI au apărut deja în piețe. Cât costă kilogramul
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Shakira a RENUNȚAT la lenjerie! Fotografia SURPRINZĂTOARE a apărut pe net
Shakira a RENUNȚAT la lenjerie! Fotografia SURPRINZĂTOARE a apărut pe net
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ce trebuie să faci de Sf. Gheorghe, pentru a avea parte de noroc și sănătate tot restul anului. Tradițiile și superstițiile de care trebuie să ții cont
Ce trebuie să faci de Sf. Gheorghe, pentru a avea parte de noroc și sănătate...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Oana Roman, cadou inedit pentru fiica ei: „După mai multe zile în care a plâns de durere”. Cum a reacționat micuța Isabela
Oana Roman, cadou inedit pentru fiica ei: „După mai multe zile în care a plâns...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns la concluzia că s-au certat degeaba. „Mai bine nu ne mai certam.”
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Probele video care arată că fata din Orhei a fost dusă în casa suspectului, în seara dispariției. A băgat-o în portbagaj, înainte să fie găsită moartă
Probele video care arată că fata din Orhei a fost dusă în casa suspectului, în...
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
BANCUL ZILEI. Bubulina:- Iar pleci la cârciumă derbedeule, săptămâna viitoare trebuie să plătim și întreținerea!
BANCUL ZILEI. Bubulina:- Iar pleci la cârciumă derbedeule, săptămâna viitoare trebuie să plătim și întreținerea!
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
A doua Lună a Pământului! NU s-a știut până ACUM de existența ei
A doua Lună a Pământului! NU s-a știut până ACUM de existența ei
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland, dar are prețuri mai mici
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland,...
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost internat de urgență la ATI Floreasca! Exclusiv
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost...
Obligatoriu până pe 25 mai. Decizie pentru proprietarii de apartamente din România
Obligatoriu până pe 25 mai. Decizie pentru proprietarii de apartamente din România
Eva a murit la vârsta de 29 de ani. Anunţul tragediei a fost făcut de sora vedetei pe Instagram
Eva a murit la vârsta de 29 de ani. Anunţul tragediei a fost făcut de...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Florin Piersic, în lacrimi: Cea mai mare durere. Pescarii au găsit-o plutind
Florin Piersic, în lacrimi: Cea mai mare durere. Pescarii au găsit-o plutind
Fasolea bătută, nelipsită din post. Cât se fierbe pentru a nu crea probleme
Fasolea bătută, nelipsită din post. Cât se fierbe pentru a nu crea probleme
Județul din România care se DEPOPULEAZĂ pe zi ce trece. A pierdut 50.000 de locuitori în ultimii ani
Județul din România care se DEPOPULEAZĂ pe zi ce trece. A pierdut 50.000 de locuitori...
Soţia lui Constantin Budescu a întors toate privirile în raiul milionarilor. Cât de frumoasă este Mădălina Budescu
Soţia lui Constantin Budescu a întors toate privirile în raiul milionarilor. Cât de frumoasă este...
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era atentă: „Am făcut-o să o ajut!”. Camerele de filmat au surprins întregul moment
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
Cum să alegi parfumurile pentru orice preferință?
Cum să alegi parfumurile pentru orice preferință?
Ce părere are Cristina Șișcanu despre rolul bărbatului într-o familie. Prezentatoarea ar putea stârni controverse
Ce părere are Cristina Șișcanu despre rolul bărbatului într-o familie. Prezentatoarea ar putea stârni controverse
Ce trebuie să ai în casă de Sfântul Gheorghe ca să fii ferit de farmece și rele până la finalul anului. Vei ține ghinionul departe de familie
Ce trebuie să ai în casă de Sfântul Gheorghe ca să fii ferit de farmece...
Cele 5 zodii care vor avea cea mai bună vară din viața lor. Norocul le bate la ușă chiar din iunie
Cele 5 zodii care vor avea cea mai bună vară din viața lor. Norocul le...