Acasă » Horoscop » Horoscop 27 MARTIE! revenirea la locul de muncă îi stresează pe Vărsători şi nu le face plăcere

Horoscop 27 MARTIE! revenirea la locul de muncă îi stresează pe Vărsători şi nu le face plăcere

De: Cancan 26/03/2017 | 22:26
Horoscop 27 MARTIE! revenirea la locul de muncă îi stresează pe Vărsători şi nu le face plăcere

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti.

Berbec – Chiar dacă o nouă săptămână a început şi eşti prins cu tot felul de treburi cotidiene, lumea ta interioară este foarte pronunţată – visezi la proiecte viitoare, îţi faci planuri, îţi imaginezi o altă realitate decât cea în care activezi. Încarcă cu energie pozitivă aceste gânduri, bucură-te de ceea ce poţi să obţii şi comportă-te ca şi cum ai avea ceea ce îţi doreşti. Visele se pot transforma repede în ceva palpabil.

Taur – Datorită conjuncţiei dintre Jupiter şi Vertex este posibil ca astăzi să întâlneşti o persoană care trebuie să îţi predea nişte lecţii de la care ai multe de învăţat. Deschide-te către noi experienţe     şi indiferent de ceea ce se întâmplă tratează totul cu inima şi mintea deschisă. Este posibil ca în planul serviciului să te răzgândeşti de mai multe ori faţă de unele decizii, dar acordă-ţi timp pentru a duce totul la bun sfârşit şi nu te stresa.

Gemeni – Prima zi din săptămână începe cu unele dificultăţi în domeniul financiar – ori trebuie să faci nişte plăţi care te dezechilibrează, ori nu ai banii cu care să cumperi ceea ce îţi doreşti, ori îţi este amânat venitul pe care trebuie să îl primeşti. Indiferent de situaţie, nu intra în panică, deoarece în zilele ce urmează vei reuşi să te reglezi şi să ai parte de unele oportunităţi la care nici nu ai sperat.

Rac – Cuadratura dintre Lună, planeta ce te guvernează şi Saturn, planeta restricţiilor, îţi poate aduce astăzi o stare de spirit mai introvertită, mai melancolică sau mai retrasă. Îţi doreşti să meditezi la unele experienţe din trecut, ai multe amintiri care te năpădesc şi nu eşti foarte prezent la realitatea zilei în curs. Chiar şi aşa, este o zi bună în care să eliberezi vechi sentimente, deci trăieşte-o din plin la nivel interior.

Leu – În prima parte a zilei eşti mult mai intransigent, atât cu tine cât şi cu cei cu care intri în contact, mult mai profund şi mult mai axat pe latura ta interioară, ca în cea de-a doua să izbucneşti, după care să te relaxezi. Spre seară, o ieşire în oraş cu cei dragi şi implicarea în unele activităţi ce te solicită din plin, or să te elibereze de energia acumulată şi o să te şi binedispună.

Fecioară – Conjuncţia dintre Mercur şi Pluto te poate elibera de unele tipare negative, îţi poate schimba felul în care judeci unele aspecte ale vieţii tale şi te poate ajuta să ieşi din zona de confort. Lasă-te condus de ceea ce simţi pentru a progresa, pentru a face un pas înainte şi pentru a prinde valul ce te va duce mult mai departe în viaţă. Nu ţine de ceea ce nu îţi mai face bine şi te limitează.

Balanţă – Atât Luna cât şi majoritatea planetelor se află astăzi în zodia opusă ţie, în Berbec, cea care în horoscopul tău general simbolizează parteneriatele de lungă durată, asocierile şi căsătoria. Fiind un domeniu important acum, fii cu băgare de seamă la toate aspectele ce survin, la tot ceea ce ţi se spune şi la toate amănuntele din spatele aparenţelor. Este momentul în care ai putea pune punctul pe i, făcând un salt înainte sau în care să te eliberezi de o relaţie nefavorabilă.

Scorpion – Stelliumul format de către Lună, Venus şi Soare activează casa seviciului, a rutinei zilnice şi a colegilor cu care munceşti, moment în care poţi face schimbări importante, poţi avansa, te poţi angaja într-un nou loc sau poţi trage concluziile necesare cu care să schimbi ceva. Axează-te pe ceea ce este important pentru tine, pe carieră, pe venituri şi pe ceea ce îţi face plăcere să faci.

Săgetător – Conjuncţia dintre Mercur, planeta ce simbolizează în horoscopul tău general partenerul de viaţă şi Uranus, planeta neprevăzutului şi a imprevizibilului, poate face ca acesta să îşi dorească mai multă libertate, să reacţionezeze altfel decât eşti obişnuit sau să vrea să iasă din rutină. Acordă-i libertatea de care are nevoie şi îmbrăţişează schimbarea, de vei bucura şi tu de o nouă vibraţie a relaţiei.

Capricorn – Săptămâna începe altfel decât eşti obişnuit la locul de muncă, de parcă toată lumea îşi doreşte o schimbare faţă de rutina ce s-a instalat. Încearcă să ieşi din tipare, să fii mai deschis şi mai liber în gândire, mai ales că această atitudine te va elibera de stresul unor responsabilităţi pe care le-ai luat mult prea în serios. În domeniul iubirii, partenerul de viaţă poate ridica problema unor nemulţumiri, pe care este indicat să le tratezi cu o mai mare empatie.

Vărsător – Chiar dacă a fost weekend, parcă nu te-ai odihnit suficient, iar revenirea la locul de muncă te stresează şi nu îţi face plăcere. Nu lăsa această emoţie să te acapareze în totalitate, încarcă-te de optimism şi de afirmaţii pozitive, care vor avea darul de a te remonta şi de a te binedispune. Ai capacitatea de a schimba realitatea cu care te confrunţi prin simpla schimbare a opticii prin care priveşti lucrurile.

Peşti – Luna se află astăzi în semnul tău zodiacal, în conjuncţie cu Kiron, aspect care te poate ajuta să vindeci unele răni emoţionale, să te eliberezi de o veche suferinţă sau să dai o altă nuanţă sentimentelor pe care le nutreşti. Conlucrează cu acest aspect astral întru binele tău şi doreşte-ţi schimbarea. Raportează ceea ce ai învăţat şi ai înţeles din experienţa trecută şi asupra relaţiei pe care o ai în prezent.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...