Horoscop 27 MARTIE! revenirea la locul de muncă îi stresează pe Vărsători şi nu le face plăcere

Publicat: 26/03/2017 | 22:26
Horoscop 27 MARTIE! revenirea la locul de muncă îi stresează pe Vărsători şi nu le face plăcere

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti.

Berbec – Chiar dacă o nouă săptămână a început şi eşti prins cu tot felul de treburi cotidiene, lumea ta interioară este foarte pronunţată – visezi la proiecte viitoare, îţi faci planuri, îţi imaginezi o altă realitate decât cea în care activezi. Încarcă cu energie pozitivă aceste gânduri, bucură-te de ceea ce poţi să obţii şi comportă-te ca şi cum ai avea ceea ce îţi doreşti. Visele se pot transforma repede în ceva palpabil.

Taur – Datorită conjuncţiei dintre Jupiter şi Vertex este posibil ca astăzi să întâlneşti o persoană care trebuie să îţi predea nişte lecţii de la care ai multe de învăţat. Deschide-te către noi experienţe     şi indiferent de ceea ce se întâmplă tratează totul cu inima şi mintea deschisă. Este posibil ca în planul serviciului să te răzgândeşti de mai multe ori faţă de unele decizii, dar acordă-ţi timp pentru a duce totul la bun sfârşit şi nu te stresa.

Gemeni – Prima zi din săptămână începe cu unele dificultăţi în domeniul financiar – ori trebuie să faci nişte plăţi care te dezechilibrează, ori nu ai banii cu care să cumperi ceea ce îţi doreşti, ori îţi este amânat venitul pe care trebuie să îl primeşti. Indiferent de situaţie, nu intra în panică, deoarece în zilele ce urmează vei reuşi să te reglezi şi să ai parte de unele oportunităţi la care nici nu ai sperat.

Rac – Cuadratura dintre Lună, planeta ce te guvernează şi Saturn, planeta restricţiilor, îţi poate aduce astăzi o stare de spirit mai introvertită, mai melancolică sau mai retrasă. Îţi doreşti să meditezi la unele experienţe din trecut, ai multe amintiri care te năpădesc şi nu eşti foarte prezent la realitatea zilei în curs. Chiar şi aşa, este o zi bună în care să eliberezi vechi sentimente, deci trăieşte-o din plin la nivel interior.

Leu – În prima parte a zilei eşti mult mai intransigent, atât cu tine cât şi cu cei cu care intri în contact, mult mai profund şi mult mai axat pe latura ta interioară, ca în cea de-a doua să izbucneşti, după care să te relaxezi. Spre seară, o ieşire în oraş cu cei dragi şi implicarea în unele activităţi ce te solicită din plin, or să te elibereze de energia acumulată şi o să te şi binedispună.

Fecioară – Conjuncţia dintre Mercur şi Pluto te poate elibera de unele tipare negative, îţi poate schimba felul în care judeci unele aspecte ale vieţii tale şi te poate ajuta să ieşi din zona de confort. Lasă-te condus de ceea ce simţi pentru a progresa, pentru a face un pas înainte şi pentru a prinde valul ce te va duce mult mai departe în viaţă. Nu ţine de ceea ce nu îţi mai face bine şi te limitează.

Balanţă – Atât Luna cât şi majoritatea planetelor se află astăzi în zodia opusă ţie, în Berbec, cea care în horoscopul tău general simbolizează parteneriatele de lungă durată, asocierile şi căsătoria. Fiind un domeniu important acum, fii cu băgare de seamă la toate aspectele ce survin, la tot ceea ce ţi se spune şi la toate amănuntele din spatele aparenţelor. Este momentul în care ai putea pune punctul pe i, făcând un salt înainte sau în care să te eliberezi de o relaţie nefavorabilă.

Scorpion – Stelliumul format de către Lună, Venus şi Soare activează casa seviciului, a rutinei zilnice şi a colegilor cu care munceşti, moment în care poţi face schimbări importante, poţi avansa, te poţi angaja într-un nou loc sau poţi trage concluziile necesare cu care să schimbi ceva. Axează-te pe ceea ce este important pentru tine, pe carieră, pe venituri şi pe ceea ce îţi face plăcere să faci.

Săgetător – Conjuncţia dintre Mercur, planeta ce simbolizează în horoscopul tău general partenerul de viaţă şi Uranus, planeta neprevăzutului şi a imprevizibilului, poate face ca acesta să îşi dorească mai multă libertate, să reacţionezeze altfel decât eşti obişnuit sau să vrea să iasă din rutină. Acordă-i libertatea de care are nevoie şi îmbrăţişează schimbarea, de vei bucura şi tu de o nouă vibraţie a relaţiei.

Capricorn – Săptămâna începe altfel decât eşti obişnuit la locul de muncă, de parcă toată lumea îşi doreşte o schimbare faţă de rutina ce s-a instalat. Încearcă să ieşi din tipare, să fii mai deschis şi mai liber în gândire, mai ales că această atitudine te va elibera de stresul unor responsabilităţi pe care le-ai luat mult prea în serios. În domeniul iubirii, partenerul de viaţă poate ridica problema unor nemulţumiri, pe care este indicat să le tratezi cu o mai mare empatie.

Vărsător – Chiar dacă a fost weekend, parcă nu te-ai odihnit suficient, iar revenirea la locul de muncă te stresează şi nu îţi face plăcere. Nu lăsa această emoţie să te acapareze în totalitate, încarcă-te de optimism şi de afirmaţii pozitive, care vor avea darul de a te remonta şi de a te binedispune. Ai capacitatea de a schimba realitatea cu care te confrunţi prin simpla schimbare a opticii prin care priveşti lucrurile.

Peşti – Luna se află astăzi în semnul tău zodiacal, în conjuncţie cu Kiron, aspect care te poate ajuta să vindeci unele răni emoţionale, să te eliberezi de o veche suferinţă sau să dai o altă nuanţă sentimentelor pe care le nutreşti. Conlucrează cu acest aspect astral întru binele tău şi doreşte-ţi schimbarea. Raportează ceea ce ai învăţat şi ai înţeles din experienţa trecută şi asupra relaţiei pe care o ai în prezent.

Citește și...