HOROSCOP 28 MAI. Gemenii câştigă mulţi bani în această perioadă, dar trebuie să rămână prudenţi!

Publicat: 28/05/2017 | 00:00
HOROSCOP 28 MAI. Gemenii câştigă mulţi bani în această perioadă, dar trebuie să rămână prudenţi!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Cercul de cunoscuţi se măreşte şi apar noi posibilităţi de colaborare. Ceilalţi te privesc cu bunavoinţă, ai noroc de contracte avantajoase şi câştig de cauza în competiţii sau confruntări. Considerentele de ordin material îţi impun să faci eforturi suplimentare sau să accepţi condiţii dificile. Stresul financiar poate fi mare: obligaţii multe, iar viteza cu care se duc banii te îngrijorează. Nu este momentul pentru a face credite sau a te lansa în investiţii.

Taur – Lucrezi cu plăcere şi spor, ba mai mult, este foarte posibil să te implici în ceva care să te absoarbă cu totul, în care să crezi cu toată fiinţa. Treci printr-un proces de redefinire în raport cu relaţia de cuplu sau cu omul de alături, de reevaluare a noţiunilor de răspundere partenerială şi libertate personală, de contradicţii între nevoia de schimbare şi teama de nou. În privinţa sănătăţii, evită excesele şi imprudenţele, fă mişcare şi adoptă un regim de viaţă echilibrat!

Gemeni – Banii au o evoluţie neobişnuită în această perioadă: pot apărea câştiguri suplimentare, investiţii avantajoase, recuperări sau cadouri considerabile, dar se impune, totuşi, multă prudenţă, fiindcă traiectoria poate fi capricioasă. Va trebui să faci mai multe eforturi decât de obicei şi să-ţi asiguri întotdeauna o rezervă de timp pentru chestiuni neprevăzute. Ai grijă să nu îţi supraestimezi forţele dacă vrei să nu ajungi în criză de timp!

Rac – Aşteaptă-te la o amplificare a atractivităţii, a elanului afectiv, a nevoii de a plăcea şi a tendinţei la socializare şi flirt, la o concentrare a atenţiei asupra omului de alături şi a problemelor de cuplu. Creşte probabilitatea împăcărilor, reîntâlnirilor, revenirii la suprafaţă a nostalgiilor, a frustrărilor şi a conjuncturilor nelimpezite, nefinalizate. Poţi chiar rupe o legătură sau întâlni o nouă dragoste.

Leu – Se deschide o lungă perioadă de transformări, de focalizare a energiilor, de implicare emoţională şi, poate, de încordare în privinţa locuinţei, proprietăţilor, părinţilor şi relaţiilor de familie. Totodată, este un moment remarcabil pentru exprimarea talentului şi creativităţii şi pentru exercitarea oricărei profesii ce presupune pasiune, vocaţie. Foarte importante sunt colaborările şi contractele.

Fecioară – În aceste săptămâni, sentimentele se manifestă puternic, viaţa în doi capătă mai mult relief, iar împrejurările sunt favorabile aflării iubirii. Dragostea şi pornirile erotice sunt atât de puternice încât domină celelalte preocupări şi îţi pot dicta un comportament subiectiv, pătimaş, impulsiv. Familia se poate mări, iar părinţii şi rudele par dispuşi să te sprijine material. Investiţiile în casă şi bunuri imobiliare sunt atractive, dar trebuie privite cu prudenţă şi realism.

Balanţă – Aspectele astrale atrag atenţia asupra relaţiilor de serviciu, a plăcerii cu care lucrezi, a confortului la locul de muncă. În acest sens, este de aşteptat să iei unele măsuri, altfel te ameninţă stresul. Perioada se anunţă cam turbulentă şi este bine să iei măsuri prealabile de consolidare a poziţiei, să te porţi prevenitor şi diplomat. Nu este exclus să obţii rezultate deosebit de bune, cu mult peste aşteptările tale, cu condiţia să fii conştiincios.

Scorpion – Te atrag poveştile de dragoste care au o aură de mister, de necunoscut, de magie. Ai tendinţa de a idealiza, de a vedea numai calităţile fiinţei adorate, ignorând defectele, şi te încrezi cam uşor în vorbele atent alese. În carieră, este o perioadă dificilă, dar care îţi oferă ocazia de a-ţi forma sau consolida o imagine de persoană serioasă şi competentă, care stăpâneşte situaţia şi acţionează temeinic.

Săgetător – Eşti propulsat într-o perioadă intensă şi complicată, ce-ţi poate aduce câştiguri mari, dar îţi poate spulbera controlul asupra banilor când nu te aştepţi. Dacă te ridici la înălţimea cerinţelor, poţi obţine rezultate solide şi durabile. Disciplina şi etica sunt esenţiale, iar nesocotirea lor îţi poate aduce mari prejudicii. Dacă vrei să îţi perfecţionezi cunoştinţele în anumite domenii sau să faci un curs complementar, acum este cel mai favorabil moment. Cu această ocazie, poţi face cunoştinţă cu persoane interesante, care te pot ajuta în viitor.

Capricorn – Aspiri spre relaţia absolută, spre uniunea completă. Pasiunea poate lovi oricând, impactul fiind puternic. Dacă ai o legătură care nu te satisface deplin, sesizezi tot mai acut verigile slabe. Relaţiile de familie devin mai strânse, mai calde, chiar dacă uneori sunt capricioase. Creşte preocuparea pentru confortul şi estetica locuinţei şi este posibil să redecorezi sau să achiziţionezi un obiect de artă sau patrimoniu.

Vărsător – Astrele te sprijină în direcţia studiului, specializării, însuşirii noţiunilor complexe, de expert. Consolidează-ţi poziţia! Gestionează banii înţelept şi raţional, fereşte-te de risipă, investiţii exagerate sau fanteziste, şarlatani şi câştiguri ilicite, pentru că rişti să le plăteşti scump. Autoritatea, carisma şi pasiunea cu care te dedici ţelurilor sunt factorii care te duc spre succes.

Peşti –  Ai o vitalitate de invidiat, un excelent tonus fizic şi psihic, dar evită excesele şi nu-ţi asuma riscuri gratuite! În acest moment este testat modul în care te raportezi la celălalt prin confruntarea cuplului cu propriile-i slăbiciuni. Dacă legătura este şubredă, se poate nărui. Dacă rezistă, se va cimenta şi îmbunătăţi. Pe de altă parte, dacă vei reuşi să te mobilizezi, rezultatele vor fi excelente. În final, eforturile şi seriozitatea îţi vor fi răsplătite cu satisfacţii pe măsură.

Citește și...