Acasă » Horoscop » HOROSCOP 28 SEPTEMBRIE: Berbecii pot avea insomnii!

HOROSCOP 28 SEPTEMBRIE: Berbecii pot avea insomnii!

De: Cancan 27/09/2017 | 23:49
HOROSCOP 28 SEPTEMBRIE: Berbecii pot avea insomnii!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Este o perioadă când, datorită grijilor pe care ţi le faci, este posibil să ai insomnii, să fii irascibil sau mult prea distant faţă de cei din jur. Până nu înţelegi exact ceea ce ai de făcut şi cum trebuie să acţionezi nu te poţi linişti cu adevărat. Deşi este bine să fii focusat, păstrează-ţi energia şi pentru alte lucruri pe care trebuie să le faci şi în care trebuie să fii prezent trup, minte şi suflet.

Taur – Redu-ţi aşteptările faţă de ceilalţi la minim şi nu îţi face mari speranţe, este posibil ca unele persoane să te şi dezamăgească în această perioadă. În schimb, adună-ţi forţele şi bazează-te pe propriile puteri şi instinct. Astfel, vei câştiga în maturitate şi vei dobândi mai multă încredere în tine. Tratează totul cu responsabilitate, dar menţine-ţi activă şi zona hobby-urilor, care îţi va oferi relaxare.

Gemeni – Te implici trup şi suflet faţă de problemele familiei, ceea ce le oferă un mare suport, susţinere şi încredere în forţele tale. Este contraindicată dezorganizarea, lipsa de direcţie şi relaţiile cu persoane care nu sunt corecte. Ca atare, fă o verificare temeinică a principiilor după care te ghidezi, a filosofiei de viaţă şi a moralităţii, s-ar putea să fi rămas cu unele restanţe ce vor fi taxate.

Rac – Eşti foarte focusat pe viaţa personală şi eşti gata să te aperi oricând cineva ar interveni pentru a te abate de la ceea ce îţi doreşti. Cu toate că este bine să lupţi pentru idealurile tale, nu genera conflicte cu cei din familie, care îşi spun părerea şi care îşi doresc să fii bine! Ai nevoie acută de independenţă, de a lua decizii rapide şi curajoase şi de a ţi se respecta planurile în care crezi.

Leu – Fii cu băgare de seamă în planul sentimental, unele tensiuni acumulate se pot transforma în adevărate probleme dacă nu sunt discutate, tranşate şi bine gestionate. Elimină situaţiile incorecte din viaţa ta şi nu cere sfatul oricui, s-ar putea să fii indus în eroare, să urmezi o părere greşită sau să o iei pe o cale care nu aparţine sufletului tău. Ca atare, încrede-te în ceea ce simţi tu!

Fecioară – Este bine să faci ceea ce spui, altfel cei din jur nu te vor lua în seamă cu adevărat. Eşti greu de mulţumit, nimeni nu îţi intră în graţii şi treci prin schimbări de atitudine destul de frecvente. Încearcă să echilibrezi planul interior cu cel exterior şi să faci pace cu tine însuţi. Nu răstălmăci ceea ce ţi se spune de către cei dragi din familie, vei înţelege semnificaţia fiecărui mesaj la momentul oportun.

Balanţă – Ai nevoie să ţi se recunoască meritele muncii de până acum, să culegi roadele eforturilor tale, să fii lăudat şi apreciat pentru ceea ce faci. Dacă nu se întâmplă asta, starea ta interioară este destul de vulnerabilă şi vei pune la suflet, consumându-te. Totuşi, ieşi mai mult în prim plan, vorbeşte despre tine şi despre reuşitele tale, pune punctul pe i şi nu te sfii să atragi atenţia celor cu care lucrezi sau relaţionezi.

Scorpion – Problemele celor din jur te copleşesc şi nu ştii cum să faci să contribui la soluţionarea lor, dar cel mai indicat este să te detaşezi şi să nu intervi. Fă unele schimbări în stilul de viaţă – timpul pe care îl aloci somnului, alimentaţie, sport – te vei simţi mult mai bine în pielea ta. Din punct de vedere profesional şi financiar, elimină afacerile sau proiectele neprofitabile, nu mai are rost să investeşti în ele.

Săgetător – Ai capacitatea de a întoarce în favoarea ta unele situaţii care păreau pierdute, şansa este de partea ta, deci ai mai multă încredere în ceea ce îţi dictează instinctul. Atâta timp cât ştii ceea ce vrei şi ceea ce nu, te poţi retrage ferm şi irevocabil din unele relaţii care nu îţi mai convin. Ia acele decizii pe care trebuia să le iei de mult timp şi mergi înainte pe drumul tău, fără a te uita în urmă!

Capricorn – Te poţi manifesta contradictoriu în sfera socială, iar din acest motiv prietenii nu ştiu ce să creadă sau cum să te abordeze. Este indicat să pui lucrurile la punct, să încerci să fii mai ferm şi să nu îi încurci pe cei cu care relaţionezi. Dacă un neadevăr despre propria persoană îţi ajunge la urechi, nu te enerva şi nu reacţiona cu impulsivitate – este posibil ca şi tu să fi greşit pe undeva!

Vărsător – Ai multă intuiţie şi ştii foarte bine ceea ce ai de făcut, deci este un moment bun pentru a demara proiecte, planuri sau activităţi. Lasă-te consiliat şi ascultă de persoanele de încredere în domeniul relaţiilor, aceştia îţi pot da şi unele informaţii despre care nu ştiai nimic. O situaţie pe care nu ai înţeles-o sau nu ai acceptat-o până în prezent se poate clarifica foarte mult, atât în mintea cât şi în sufletul tău.

Peşti – Îţi pot scăpa unele detalii faţă de felul în care unele persoane se poziţionează în legătură cu tine, de aceea nu ar strica să fii mai atent la nuanţe. Poţi ieşi câştigat dacă eşti matur, bine ancorat în realitate şi pământean. Ţi se pot deschide unele oportunităţi la nivel profesional, deci poţi face lucrurile pe care le visai de mai mult timp. Încearcă să ieşi în faţă cu toată convingerea pe care o ai în interior.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Este INTERZIS pentru proprietarii de apartamente. Anunț pentru cei care nu stau la adresa din buletin
Este INTERZIS pentru proprietarii de apartamente. Anunț pentru cei care nu stau la adresa din...
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
INTERDICȚIE clară pentru românii cu casă la curte. Statul nu-ți dă voie să treci de această limită
INTERDICȚIE clară pentru românii cu casă la curte. Statul nu-ți dă voie să treci de...
Un aliment consumat de mulți români, o mare înșelătorie. Nu ajută, ba chiar favorizează cancerul
Un aliment consumat de mulți români, o mare înșelătorie. Nu ajută, ba chiar favorizează cancerul
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și față de prost câteodată”
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea