Acasă » Horoscop » HOROSCOP 29 AUGUST. Gemenii au parte de surprize financiare

HOROSCOP 29 AUGUST. Gemenii au parte de surprize financiare

De: Cancan 28/08/2017 | 22:09
HOROSCOP 29 AUGUST. Gemenii au parte de surprize financiare

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Astăzi, puţină răbdare îţi va permite să faci o alegere mai bună şi să eviţi o eventuală dezamăgire în ceea ce priveşte relaţia cu partenerul de viaţă. Încearcă să nu interpretezi gesturile lui în alt sens şi să ai încredere în spusele lui. La locul de muncă, este timpul să te gândeşti la unele negocieri în ceea ce priveşte răsplata pentru eforturile depuse în ultima perioadă. Creativitatea, seriozitatea şi implicarea ta trebuie să fie recompensate.

Taur – Deşi te vei confrunta cu provocări menite să te descurajeze în realizarea planurilor tale, totuşi ambiţia ta este mai puternică decât orice şi nu ai cum să nu reuşeşti. În acelaşi timp, ziua poate aduce unele tensiuni în viaţa sentimentală, mai ales din cauza orelor peste program pe care le petreci la locul de muncă. Epuizarea fizică şi psihică nu fac bine nici organismului tău, dar nici relaţiei cu partenerul.

Gemeni – Chiar dacă viaţa de cuplu a întâmpinat în perioadele anterioare unele dificultăţi, acestea ar trebui să fie acum lăsate în urmă, pentru că prezentul îţi surâde, iar surprizele frumoase nu vor întârzia să apară în viaţa ta. Situaţia financiară este cam delicată în acest moment, iar din acest motiv trebuie să găseşti soluţii care să te scoată din acest impas. Partenerul îţi este alături, astfel încât nu trebuie să-ţi faci foarte multe griji.

Rac – Astăzi îţi faci curaj şi îţi exploatezi resursele ascunse a căror utilitate nu a fost încă descoperită de ceilalţi. Ca atare, reuşeşti să-i impresionezi cât se poate de tare pe cei apropiaţi, care nu ştiau că ai asemenea îndeletniciri. Imaginaţia ta se dezlănţuie şi beneficiezi de o mare deschidere spre implicarea în noi proiecte importante.

Leu – Nu te complaci în rutină şi astfel nu eziţi nicio ocazie să rezolvi rapid orice sarcină pe care o primeşti la locul de muncă. Vei face mai multe eforturi pentru a obţine ce-ţi doreşti, însă rezultatul va fi în totalitate pe placul tău. Eşti extrem de preocupat de felul în care arăţi şi, din păcate, eşti prea dur şi critic cu tine însuţi, deşi este o părere pur subiectivă. Încearcă să nu mai vezi deformat realitatea şi să te iubeşti mai mult.

Fecioară – Un proiect la care lucrezi de ceva vreme nu merge exact aşa cum îţi doreşti şi te gândeşti să renunţi. Nu lua decizii pripite înainte de a analiza în detaliu situaţia. Încearcă mai întâi să vezi unde ai greşit şi ce poţi corecta. În plan relaţional, eşti curtat de o persoană care te atrage din punct de vedere fizic, dar care nu crezi că este pentru tine. Deşi ai fi dispus la a face primul pas, gândeşte-te la complicaţiile pe care le-ai putea suferi ulterior.

Balanţă – O ceartă cu un prieten apropiat sau cu un membru al familiei îţi strică toată ziua. Cuvintele dure care ţi-au fost adresate au avut o impresie puternică asupra ta şi te gândeşti la jignirile şi acuzaţiile care ţi-au fost aduse. În plan familial, simţi că nu mai ai timp pentru lucrurile şi persoanele cu adevărat importante, mai ales că serviciul te copleşeşte şi îţi acaparează tot timpul. Încearcă să găseşti o cale de mijloc, în care să combini utilul cu plăcutul.

Scorpion – Nu te grăbi să faci investiţii riscante căci s-ar putea ca şansa să îţi întoarcă spatele. Fii rezonabil şi gândeşte la rece. Este timpul să găseşti o soluţie pentru o majorare a veniturilor. Nu te culca pe o ureche şi nu uita să profiţi de această perioadă favorabilă pentru a te pregăti de un viitor aşa cum ţi-l doreşti. Deşi beneficiezi de sprijinul partenerului tău, totuşi nu ar trebui să profiţi de acest lucru.

Săgetător – Datorită acţiunilor bine gândite pe care le-ai controlat în ultima vreme, dar şi a sarcinilor îndeplinite întocmai, astăzi apar rezultatele. Respectă-ţi cu stricteţe planul de lucru, fără să sari încontinuu de la un lucru la altul, de parcă nu ai şti pe care să-l termini prima dată. Relaţia cu partenerul este pe drumul cel bun. Dacă în trecut aveai tendinţa de a trece brusc de la ceartă la declaraţii de dragoste şi invers, astăzi îţi poţi controla emoţiile mult mai bine.

Capricorn – Nu eşti în apele tale şi oricât ai încerca să ascunzi acest lucru nu poţi să-ţi maschezi starea de spirit. Eşti melancolic şi vrei să fii lăsat să te gândeşti la ale tale. Din păcate, această stare nu îţi face bine. În sfera carierei, dacă vrei să te specializezi sau să aprofundezi studiile pe care deja le ai, trebuie să acţionezi cât mai repede.

Vărsător – Eşti într-o formă fizică excelentă şi te simţi mai bine ca niciodată. Acest lucru nu trece neobservat în cercul tău de prieteni şi la job. Atitudinea ta optimistă te face extrem de agreabil pentru cei din jur, care îţi caută compania. Haosul din ultima perioadă te-a deraiat, ca atare eşti pregătit să faci ordine în viaţa ta. Deşi pare greu la început, rezultatele în timp pot fi remarcabile.

Peşti – Îţi asumi nişte riscuri şi, deşi nu ai fi crezut că poţi reuşi, dai dovadă de seriozitate şi implicare şi îţi impresionezi şefii cu rezultate de-a dreptul miraculoase. Până la urmă, succesul îşi face apariţia şi în viaţa ta, dar doar după multă muncă. Renunţă la obiceiurile care nu-ţi aduc satisfacţie în schimbul unora care să te mulţumească din plin.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cine este Anna Török, soția lui Florin Piersic. Cei doi au trăit o poveste de dragoste ca în filme
Cine este Anna Török, soția lui Florin Piersic. Cei doi au trăit o poveste de...
FOTO. Ce transformare pentru femeia care l-a înnebunit pe Gigi Becali! A făcut avere din imaginile cu ea dezbrăcată!
FOTO. Ce transformare pentru femeia care l-a înnebunit pe Gigi Becali! A făcut avere din...
Mădălina Ghenea, detalii și imagini intime! De ce s-a despărțit de bulgarul Dimitrov
Mădălina Ghenea, detalii și imagini intime! De ce s-a despărțit de bulgarul Dimitrov
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Horoscop săptămâna 10-16 mai 2024. Ce zodii au noroc în următoarele zile. Primesc bani și intră într-o relație amoroasă
Horoscop săptămâna 10-16 mai 2024. Ce zodii au noroc în următoarele zile. Primesc bani și...
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost mutat la un alt spital din Capitală: „Nu este încă timpul”
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după...
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă...
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au fost rase de pe hartă pentru proiectul NEOM
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au...
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
„Mie îmi e frică de moarte”. Florin Piersic a vorbit despre momentul în care va pleca de pe această lume. Ce spune marele actor despre una dintre cele mai mari temeri ale sale
„Mie îmi e frică de moarte”. Florin Piersic a vorbit despre momentul în care va...
Florin Piersic, inconștient la Terapie Intensivă! Breaking news
Florin Piersic, inconștient la Terapie Intensivă! Breaking news
Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie, după ce a ascultat melodia „Să iubești două femei”?  „Noi, bărbații, suntem de două feluri, care facem și care nu recunoaștem.”
Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie, după ce a ascultat melodia „Să iubești două...
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la spital. Unde se află fiul lui Florin Piersic în timp ce marele actor se luptă pentru viața lui
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la...
Vremea 13 mai - 10 iunie 2024. ANM anunță ploi și vânt în toată țara; se încălzeşte spre finalul săptămânii viitoare
Vremea 13 mai - 10 iunie 2024. ANM anunță ploi și vânt în toată țara;...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
Telefonul Nokia 3210, relansat. Cum arată la 25 de ani de la prima versiune?
Telefonul Nokia 3210, relansat. Cum arată la 25 de ani de la prima versiune?
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Castelul spectaculos din România de care s-a ales praful. Era o bijuterie arhitecturală, acum a ajuns o ruină, iar turiștii au ajuns să evite locul
Castelul spectaculos din România de care s-a ales praful. Era o bijuterie arhitecturală, acum a...
Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Medicii iau în calcul să îi amputeze piciorul
Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Medicii iau în calcul să...
DECIZIE pentru Elena Udrea. Se întâmplă chiar pe 6 iunie
DECIZIE pentru Elena Udrea. Se întâmplă chiar pe 6 iunie
Anunţul despre Maria Ciobanu a fost făcut din SUA de Bebe Mihu, soţul Mariei Dragomiroiu
Anunţul despre Maria Ciobanu a fost făcut din SUA de Bebe Mihu, soţul Mariei Dragomiroiu
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Miting pro-Gaza şi anti-Israel în oraşul care găzduieşte concursul Eurovision
Miting pro-Gaza şi anti-Israel în oraşul care găzduieşte concursul Eurovision
Interdicție în toată România. Legea e pentru toată lumea
Interdicție în toată România. Legea e pentru toată lumea
Vine „Mama tuturor crizelor”. Datoriile guvernelor pentru măsuri socialiste o fac de neevitat
Vine „Mama tuturor crizelor”. Datoriile guvernelor pentru măsuri socialiste o fac de neevitat
Am făcut calculul complet! Ireal câți bani a luat Ștefania Stănilă, de la Pro TV, pentru cele 17 săptămâni la SURVIVOR All Stars
Am făcut calculul complet! Ireal câți bani a luat Ștefania Stănilă, de la Pro TV,...
Singurul fiu al lui Nicolae Ceaușescu care mai e în viaţă, interviu rar! Discurs uimitor
Singurul fiu al lui Nicolae Ceaușescu care mai e în viaţă, interviu rar! Discurs uimitor
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile tulburătoare în mediul online
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile...
Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat s-au despărțit după 3 ani de relație: ”Nu am acceptat”
Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat s-au despărțit după 3 ani de relație: ”Nu am acceptat”
Locul unde Florin Piersic a spus că vrea să fie înmormântat. Are legătură cu copilăria lui
Locul unde Florin Piersic a spus că vrea să fie înmormântat. Are legătură cu copilăria...
Fabrica din România unde se construiesc tunuri pentru armatele lumii. Producția merge la export. Cum arată uzina pe interior
Fabrica din România unde se construiesc tunuri pentru armatele lumii. Producția merge la export. Cum...
Patru zodii care vor cunoaște fericire și belșug la vară. Șansă mare pentru Raci
Patru zodii care vor cunoaște fericire și belșug la vară. Șansă mare pentru Raci
×