Acasă » Horoscop » HOROSCOP 29 IANUARIE. Gemenii au parte de petreceri!

HOROSCOP 29 IANUARIE. Gemenii au parte de petreceri!

De: Cancan 28/01/2017 | 23:52
HOROSCOP 29 IANUARIE. Gemenii au parte de petreceri!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Marte, planeta ce te guvernează, îţi tranzitează în următoarea perioadă de o lună semnul zodiacal, aspect care te va încărca cu foarte multă energie. Pentru a profita de acest aspect cât mai mult, încearcă să canalizezi totul către o direcţie cât mai pozitivă şi favorabilă ţie. Fă mult sport, demarează proiecte noi, implică-te în activităţile pentru care ţi-ai asumat responsabilitatea şi fereşte-te de tensiuni sau conflicte.

Taur – Domeniul secretelor este puternic activat în următoarea perioadă, aşa că fii cu băgare de seamă la informaţiile pe care le afli, dar şi pe care le ascunzi. În domeniul iubirii, o relaţie interzisă se poate aprinde acum, ca atare gândeşte-te de două ori înainte de a face acest pas, s-ar putea să rişti prea mult sau să faci o greşeală de care îţi va părea rău mai târziu. Totodată, fii atent la trăirile interioare, care se pot intensifica acum, dar care îţi arată şi ceva important pentru tine.

Gemeni – Multă energie este descătuşată acum în domeniul activităţilor sociale, ca atare este posibil să fii invitat la tot felul de evenimente, la petreceri, la reuniuni sau să iei contact cu multe persoane cu care ai pasiuni şi afinităţi comune. Cu această ocazie, ai putea socializa mai mult, ţi-ai putea face noi prieteni sau ai putea suda legătura cu cei existenţi. În acelaşi timp, deoarece planeta care activează acest domeniu este Marte, planeta războiului şi a certurilor, este indicat să îţi menţii echilibrul interior în orice situaţie apărută.

Rac – În următoarea perioadă este important să îţi menţii focusul aţintit pe domeniul carierei, deoarece ai putea beneficia de unele avantaje sau ai putea culege roadele unei munci desfăşurate în trecut. Nu te sfii să iei atitudine, să te impui sau şă ieşi în faţă, acest aspect s-ar putea să te ajute pentru a creşte ca reputaţie sau ca poziţie socială. Totodată, ai putea începe noi proiecte, care să îţi aducă beneficii mai târziu.

Leu – Casa străinătăţii este activată în următoarele 30 zile, ca atare ţi-ai putea îndrepta atenţia către o vacanţă sau către o deplasare la mare distanţă. Cu toate acestea, este bine să fii atent la posibilele conflicte cu persoane străine, care au altă mentalitate, altă filosofie de viaţă sau altă religie. Nu intra în polemici şi acceptă faptul că fiecare om este diferit şi gândeşte în felul său propriu.

Fecioară – Ţi se recomandă ca în următoarea perioadă să fii pe fază la veştile şi informaţiile pe care le primeşti în sfera profesională, deoarece acestea îţi pot aduce noi beneficii de care ar trebui să ţii cont. Este un moment bun în care să faci un salt în carieră, în care să promovezi sau în care să îţi schimbi locul de muncă cu unul mai avantajos. Totodată, dispui de o mare energie creatoare cu care, dacă o foloseşti corect, ai putea pune în practică noi proiecte inovatoare.

Balanţă – În următoarea perioadă, Marte, planeta acţiunii, dar şi a conflictelor şi a războiului să află atât în casa partenerului de viaţă cât şi a celor cu care colaborezi în sfera profesională. Dacă ai grijă ca energia pe care o primeşti să fie canalizată corect, ai putea începe o nouă relaţie sau ai putea demara noi activităţi împreună cu aceştia. Altfel, acest tranzit se poate transforma în ceva negativ, de pe urma căruia să ai parte de certuri, conflicte şi dezechilibre!

Scorpion – Marte, planeta ce te guvernează, intră de astăzi în zodia Berbecului, aspect care te face mai energic, mai determinat, mai activ, dar şi mai impulsiv sau incisiv. Deoarece ea activează casa serviciului este indicat să foloseşti toată energia ei pentru a te remarca, pentru a duce toate sarcinile la bun sfărşit şi pentru a începe noi proiecte. Totuşi, ai grijă la disputele ce pot apărea între tine şi colegii de la muncă.

Săgetător – În următoarele 30 zile, Marte tranzitează casa iubirii, aspect care poate predispune la începutul unei noi relaţii, dar şi la unele tensiuni între tine şi actualul partener. Fii cu băgare de seamă la impulsivitate, la certuri şi la agresivitate dacă vrei să menţii armonia şi echilibrul între voi. În acelaşi timp, este posibil ca acum să fii cuprins de o nouă preocupare care să te atragă atât de mult încât să îţi devină hobby.

Capricorn – Următoarea perioadă se arată bună pentru deciziile şi planurile pe care vrei să le faci pentru locul în care locuieşti – ai putea cumpăra lucruri noi sau ai putea demara căutările pentru căutarea unei noi case. Fii cu băgare de seamă la relaţia pe care o ai cu membrii familiei, acum ar putea surveni unele certuri, conflicte sau dezechilibre, mai ales dacă între voi există tensiuni sau probleme nerezolvate.

Vărsător – Deoarece Marte, planeta războiului, se află în casa comunicării tale este posibil să fii mai grăbit şi mai agresiv în limbaj, să te cerţi mult mai uşor decât până acum, iar la nivel psihic şi mental să fii mult mai agitat. Este indicat să îţi menţii starea de calm cât mai mult, să te gândeşti de două ori înainte de a afirma ceva şi să te fereşti de posibilele conflicte cu cei din jur. Totodată, atenţie la felul în care conduci, ai putea avea parte de unele probleme în trafic.

Peşti – Domeniul financiar este activat de către Marte, planeta acţiunii, ceea ce predispune la o mai mare concentrare pe venituri şi câştiguri. Ai putea începe acum un proiect care să fie bine remunerat, să iniţiezi o negociere a salariului sau să te angajezi într-un nou loc de muncă. Totuşi, fii cu băgare de seamă la conflictele ce ar putea surveni dacă ai împumutat bani, în aceasto perioadă tensiunile se pot isca mult mai uşor.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Mesajul astrelor pentru zodii, 20 aprilie 2024. Veste bună pentru Fecioară și Balanță
Mesajul astrelor pentru zodii, 20 aprilie 2024. Veste bună pentru Fecioară și Balanță
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Modificări mari în Codul Rutier. Ce se întâmplă cu permisul
Modificări mari în Codul Rutier. Ce se întâmplă cu permisul
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...