HOROSCOP 29 IANUARIE. Gemenii au parte de petreceri!

Publicat: 28/01/2017 | 23:52
HOROSCOP 29 IANUARIE. Gemenii au parte de petreceri!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Marte, planeta ce te guvernează, îţi tranzitează în următoarea perioadă de o lună semnul zodiacal, aspect care te va încărca cu foarte multă energie. Pentru a profita de acest aspect cât mai mult, încearcă să canalizezi totul către o direcţie cât mai pozitivă şi favorabilă ţie. Fă mult sport, demarează proiecte noi, implică-te în activităţile pentru care ţi-ai asumat responsabilitatea şi fereşte-te de tensiuni sau conflicte.

Taur – Domeniul secretelor este puternic activat în următoarea perioadă, aşa că fii cu băgare de seamă la informaţiile pe care le afli, dar şi pe care le ascunzi. În domeniul iubirii, o relaţie interzisă se poate aprinde acum, ca atare gândeşte-te de două ori înainte de a face acest pas, s-ar putea să rişti prea mult sau să faci o greşeală de care îţi va părea rău mai târziu. Totodată, fii atent la trăirile interioare, care se pot intensifica acum, dar care îţi arată şi ceva important pentru tine.

Gemeni – Multă energie este descătuşată acum în domeniul activităţilor sociale, ca atare este posibil să fii invitat la tot felul de evenimente, la petreceri, la reuniuni sau să iei contact cu multe persoane cu care ai pasiuni şi afinităţi comune. Cu această ocazie, ai putea socializa mai mult, ţi-ai putea face noi prieteni sau ai putea suda legătura cu cei existenţi. În acelaşi timp, deoarece planeta care activează acest domeniu este Marte, planeta războiului şi a certurilor, este indicat să îţi menţii echilibrul interior în orice situaţie apărută.

Rac – În următoarea perioadă este important să îţi menţii focusul aţintit pe domeniul carierei, deoarece ai putea beneficia de unele avantaje sau ai putea culege roadele unei munci desfăşurate în trecut. Nu te sfii să iei atitudine, să te impui sau şă ieşi în faţă, acest aspect s-ar putea să te ajute pentru a creşte ca reputaţie sau ca poziţie socială. Totodată, ai putea începe noi proiecte, care să îţi aducă beneficii mai târziu.

Leu – Casa străinătăţii este activată în următoarele 30 zile, ca atare ţi-ai putea îndrepta atenţia către o vacanţă sau către o deplasare la mare distanţă. Cu toate acestea, este bine să fii atent la posibilele conflicte cu persoane străine, care au altă mentalitate, altă filosofie de viaţă sau altă religie. Nu intra în polemici şi acceptă faptul că fiecare om este diferit şi gândeşte în felul său propriu.

Fecioară – Ţi se recomandă ca în următoarea perioadă să fii pe fază la veştile şi informaţiile pe care le primeşti în sfera profesională, deoarece acestea îţi pot aduce noi beneficii de care ar trebui să ţii cont. Este un moment bun în care să faci un salt în carieră, în care să promovezi sau în care să îţi schimbi locul de muncă cu unul mai avantajos. Totodată, dispui de o mare energie creatoare cu care, dacă o foloseşti corect, ai putea pune în practică noi proiecte inovatoare.

Balanţă – În următoarea perioadă, Marte, planeta acţiunii, dar şi a conflictelor şi a războiului să află atât în casa partenerului de viaţă cât şi a celor cu care colaborezi în sfera profesională. Dacă ai grijă ca energia pe care o primeşti să fie canalizată corect, ai putea începe o nouă relaţie sau ai putea demara noi activităţi împreună cu aceştia. Altfel, acest tranzit se poate transforma în ceva negativ, de pe urma căruia să ai parte de certuri, conflicte şi dezechilibre!

Scorpion – Marte, planeta ce te guvernează, intră de astăzi în zodia Berbecului, aspect care te face mai energic, mai determinat, mai activ, dar şi mai impulsiv sau incisiv. Deoarece ea activează casa serviciului este indicat să foloseşti toată energia ei pentru a te remarca, pentru a duce toate sarcinile la bun sfărşit şi pentru a începe noi proiecte. Totuşi, ai grijă la disputele ce pot apărea între tine şi colegii de la muncă.

Săgetător – În următoarele 30 zile, Marte tranzitează casa iubirii, aspect care poate predispune la începutul unei noi relaţii, dar şi la unele tensiuni între tine şi actualul partener. Fii cu băgare de seamă la impulsivitate, la certuri şi la agresivitate dacă vrei să menţii armonia şi echilibrul între voi. În acelaşi timp, este posibil ca acum să fii cuprins de o nouă preocupare care să te atragă atât de mult încât să îţi devină hobby.

Capricorn – Următoarea perioadă se arată bună pentru deciziile şi planurile pe care vrei să le faci pentru locul în care locuieşti – ai putea cumpăra lucruri noi sau ai putea demara căutările pentru căutarea unei noi case. Fii cu băgare de seamă la relaţia pe care o ai cu membrii familiei, acum ar putea surveni unele certuri, conflicte sau dezechilibre, mai ales dacă între voi există tensiuni sau probleme nerezolvate.

Vărsător – Deoarece Marte, planeta războiului, se află în casa comunicării tale este posibil să fii mai grăbit şi mai agresiv în limbaj, să te cerţi mult mai uşor decât până acum, iar la nivel psihic şi mental să fii mult mai agitat. Este indicat să îţi menţii starea de calm cât mai mult, să te gândeşti de două ori înainte de a afirma ceva şi să te fereşti de posibilele conflicte cu cei din jur. Totodată, atenţie la felul în care conduci, ai putea avea parte de unele probleme în trafic.

Peşti – Domeniul financiar este activat de către Marte, planeta acţiunii, ceea ce predispune la o mai mare concentrare pe venituri şi câştiguri. Ai putea începe acum un proiect care să fie bine remunerat, să iniţiezi o negociere a salariului sau să te angajezi într-un nou loc de muncă. Totuşi, fii cu băgare de seamă la conflictele ce ar putea surveni dacă ai împumutat bani, în aceasto perioadă tensiunile se pot isca mult mai uşor.

Citește și...