HOROSCOP 29 MARTIE. Leii au decizii de luat!

Publicat: 28/03/2018 | 23:49
HOROSCOP 29 MARTIE. Leii au decizii de luat!
HOROSCOP 29 MARTIE. Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro). 

Berbec

Urmează pentru tine o perioadă optimă pentru a începe noi proiecte sau pentru a face investiții dar și pentru a rediscuta și rezolva câteva din problemele mai vechi. Este posibil în această perioadă să ai o impulsivitate mai crescută așa că ar fi indicat să eviți orice tip de discuții care pot degenera în conflict. Astrele îți dau foarte multă energie dar și o irascibilitate destul de crescută. Încearcă să fii mai înțelept și să-ți canalizezi corect și constructiv această energie în activitățile tale.

Taur

Astrele îți oferă un tonus bun și o putere de regenare la toate nivelurile. Problemele de până acum sunt reanalizate și, pentru că le vezi din alt unghi, multe dintre ele aproape că se rezolvă de la sine. Cu tenacitate reușești să faci aproape tot ceea ce îți propui. Vei fi foarte eficient în îndeplinirea la timp și cu succes a sarcinilor de serviciu. Cu toate că ești foarte activ și dornic de a face cât mai multe, ar fi bine să nu disipi energia în prea multe direcții. Sănătatea nu trebuie neglijată.

Gemeni

Nu te pierde în detalii insignifiante și în jocuri de orgolii. Un domeniu favorizat este acela al cursurilor, informațiilor acumulate, al comunicării de orice fel. Urmează niște cursuri de specializare. Încearcă să fii ceva mai organizat și mai atent cu actele în această perioadă. Diplomația va fi un cuvânt cheie pentru tine în relația cu ceilalți. Deși ai o perioadă agitată iar sarcinile de serviciu s-au dublat, găsește timp și pentru strategii care te vor ajuta să construiești ceva pentru tine.

Rac

Ai mai multă putere de muncă. Va fi necesar însă să analizezi cu atenție orice situație pentru a lua decizia corectă. Este o perioadă agitată dar și cu evenimente care îți pot aduce anumite beneficii. Pe lângă o vizită la medic, te-ar ajuta mult dacă ai aborda orice problemă de sănătate cu o atitudine pozitivă. Important e să-ți conservi energia. Încearcă cumva să găsești un echilibru între viața profesională și cea personală. Fii cât mai eficient la birou pentru a rezerva weekendul familiei.

Leu

E posibil să treci printr-o perioadă în care vei avea decizii de luat, tocmai bine fiindcă vei avea ocazia să-ți pui puțin viața în ordine. Ai o perioadă activă în care apar multe provocări dar și satisfacții. Nu stai rău cu bani, ba din contră, e posibil chiar să primești acel împrumut pe care l-ai solicitat membrilor din familie. Folosește-i chibzuit! Orizonturile tale se extind, e posibil să cunoști persoane din străinătate, să călătorești sau chiar să pleci să studiezi acolo în viitorul apropiat.

Fecioară

Folosește energia pe care ți-o oferă astrele fiindcă va fi apreciată mai ales la locul de muncă. Ai capacitatea de a te concentra pe lucruri care înseamnă ceva pentru tine și pe activități care îți pot aduce beneficii. Fii asertiv și clar în ceea ce vrei să comunici. Persoanele cu care intri în contact trebuie să înțeleagă care sunt obiectivele tale. Ai putea să-ți mărești bugetul și cel mai indicat ar fi să faci asta prin activități creative. Bucură-te mai mult de rezultat decât de banii în sine.

Balanță

Te afectează multe lucruri pe care le fac prietenii sau colegii însă, gândește-te dacă nu cumva multe dintre ele sunt percepute greșit de tine. În ceea ce privește parteneriatele apar situații noi în această perioadă. Astrele te susțin săptămâna asta în privința proiectelor de grup, a activităților ce țin de comunicare, de lucrul cu publicul și de muncă de echipă. Ai posibilitatea să câștigi mai mulți bani însă este foarte important și modul în care îi vei gestiona sau îi vei cheltui.

Scorpion

Se anunță o zi plină de evenimente care pot duce la schimbări majore în viața ta. Trebuie să iei unele decizii importante pentru viitorul tău. Dacă ești stresat și irascibil încearcă să te detașezi un pic și să vezi partea bună din orice situație. Îngrijorarea nu rezolvă problema. Vei reuși să-ți redresezi bugetul dar caută modalități de a-l gestiona cât mai bine apoi. Nu cheltui pe lucruri inutile. Apreciază-i pe cei care te ajută chiar dacă uneori îți reușește mai bine, alteori mai puțin bine.

Săgetător

Nimic nu și se pare greu și ai spirit de inițiativă și pui în aplicare proiecte. E un moment benefic pentru a participa la cursuri de dezvoltare personală care să te ajute să te descoperi și să-ți fructifici potențialul la maxim. Ai multe idei și e momentul să le expui și discuți cu partenerii de afaceri. Vor fi cu siguranță receptivi și, astfel, le puteți și aplica. După programul de serviciu ți-ar prinde bine o ieșire cu prietenii, recuperând astfel timpul pierdut și aflând noutăți despre fiecare.

Capricorn

E posibil să apară schimbări în viața ta însă tu oricum vroiai să iei unele decizii din punct de vedere profesional și personal. Oportunitățile trecute sunt pierdute iar cele din viitor încă nu au venit. Prezentul are un avantaj, pune pe o foaie de hârtie ideile. Ai o stare interioară bună și energie de a face cât mai multe lucruri, îndreaptă-te către acele lucruri care ți-aduc ție un beneficiu. Domeniul financiar e activat fiind posibil să primești o primă sau o sumă de bani pe care o așteptai.

Vărsător

Pot apărea momente tensionate, important e modul în care alegi să le gestionezi. Privește partea plină a paharului. E posibil să ai anumite discuții cu colegii iar, în această situație, cel mai bine ar fi să eviți confruntarea directă. Încearcă să fii mai atent la detalii și la ce investiții vrei să faci. Focusează-te pe strategii viitoare care să-ți aducă aprecierea profesională. Poți alege să nu fi mereu disponibil pentru anumite persoane mai ales dacă asta nu face parte din sarcinile de serviciu.

Pești

Beneficiezi de energie și de putere de muncă. În schimb, încearcă să lucrezi un pic la comunicarea cu colegii sau partenerii. Astrele te avantajează și ai abilitatea de a coordona munca de echipă și de a organiza activități importante din punct de vedere profesional. Perioada aceasta poate aduce schimbări și în privința banilor. Ar fi indicat să fii mai chibzuit cu cheltuielile și să eviți să investești fără să analizezi cu atenție care sunt factorii de risc și care pot fi efectele produse.

Citește și...