HOROSCOP 29 MARTIE. Taurii au succes la negocierea salariului

Publicat: 29/03/2017 | 00:00
HOROSCOP 29 MARTIE. Taurii au succes la negocierea salariului

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Zilele următoare sunt de bun augur pentru tot ceea ce înseamnă obţinerea de diplome, autorizaţii sau certificări. Comunicarea, gândirea şi logica îţi sunt bine susţinute, aşa că nu da înapoi dacă trebuie să participi la un examen sau un interviu. Dacă planifici o deplasare, atât în scop personal cât şi profesional, reuşita este de partea ta. Veşti bune apar şi în domeniul serviciului, unde ai putea avea parte de o avansare sau de recunoaştere a meritelor.

Taur – Este o perioadă bună în care ai putea negocia un salariu, în care ai putea lua decizii înţelepte în ceea ce priveşte banii câştigaţi sau investiţi şi în care ai putea demara acţiuni ce la sfârşit să te ajute să obţii venituri mai mari. Nu da înapoi în faţa propunerilor ce îţi apar, ci ieşi din zona de confort. Totodată, un hobby sau o pasiune se poate transforma foarte uşor într-o meserie făcută cu plăcere.

Gemeni – Aspectul favorabil dintre Mercur, planeta ce îţi guvernează semnul astrologic şi Saturn, îţi poate aduce o doză mai mare de realism, de seriozitate, de perseverenţă şi de determinare în planurile pe care le ai. Profită de această energie pentru a pune bazele unui proiect sau pentru a încheia cu succes activităţile începute în trecut. Totodată, această stare îţi poate concretiza şi angajamentul pe care ţi l-ai luat faţă de cineva din familie.

Rac – Astăzi eşti foarte ancorat în realitate, mai pragmatic şi mai lucid în ceea ce priveşte relaţiile cu cei din jur. Ca atare, poţi sesiza mai uşor care sunt persoanele favorabile din jurul tău, care sunt amănuntele care nu te lasă să ieşi din zona de confort pentru a progresa şi care este drumul pe care ar trebui să mergi. Dialogul interior are mai mare valoare acum, deci nu ezita să porţi o discuţie serioasă cu tine însuţi.

Leu – Astăzi ai putea lega o prietenie durabilă cu o persoană care te reprezintă, care îţi este de ajutor pe calea progresului şi care va fi alături de tine pentru a te susţine necondiţionat. Fii deschis către noile oportunităţi, către oameni şi către socializare. Totodată, domeniul financiar este bine susţinut, deci nu ezita să pui nişte bani la puşculiţă, să investeşti sau să accepţi o propunere ce îţi poate aduce venituri suplimentare.

Fecioară – În urma unor discuţii interesante purtate cu persoane dintr-un grup cu orientări spirituale şi filosofice, îţi pot parvini nişte informaţii care te vor ajuta foarte mult în evoluţia ta viitoare. Munca în echipă, colaborările, lucrul cu publicul şi comunicarea activă îţi pot aduce multe beneficii şi satisfacţii în această perioadă. Important este să fii implicat şi să nu te abaţi de la planurile pe care ţi le propui.

Balanţă – Este o zi potrivită pentru a-ţi face planuri cu partenerul de viaţă, iar dacă eşti singur, ar trebui să accepţi invitaţia pe care ai primit-o de curând. Intelectul şi comunicarea sunt cuvintele cheie ale acestei perioade. Cochetezi cu ideea de a-ţi expune creaţiile şi ideile tale inovatoare. Dispui de o minte care te va ajuta să ieşi dintr-un eventual impas financiar. Se vor găsi şi persoane care îţi vor oferi ajutorul.

Scorpion – încearcă să aduci armonia în relaţia de cuplu şi să ai o discuţie deschisă despre evenimentele întâmplate în ultima perioadă. Fii sincer cu tine însuţi, dar şi cu partenerul de viaţă. Fericirea prosperă atunci când lista de gratitudine este mai lungă decât lista de griji. Deci, găseşte ceva pentru care să fii recunoscător şi detaşează-te de planul cotidian şi de acele persoane care te obosesc.

Săgetător – Trigonul dintre Mercur şi Saturn îţi poate aduce în cale o persoană cu care să colaborezi, să te asociezi şi să lucrezi pentru a face mai mulţi bani sau poate fi ca un plan, o strategie, pe care o planifici alături de partenerul de viaţă – cum să reduceţi cheltuielile, cum să strângeţi mai mulţi bani sau cum să lansaţi o idee de afaceri. Înţelegerea dintre voi va fi bună dacă setaţi un cadru cât mai serios, pe care să îl respectaţi amândoi.

Capricorn – Concentrează-te pe domeniul serviciului deoarece acum poţi avea parte de unele oportunităţi majore – o angajare în locul pe care l-ai visat, o promovare, schimbarea mediului sau a colegilor cu o echipă mult mai favorabilă. Dacă lucrezi pe cont propriu şi conduci o afacere, acum ai putea face angajări de personal, te-ai putea extinde sau ai putea înfrumuseţa spaţiul în care lucrezi.

Vărsător – Domeniul iubirii este foarte pronunţat în această perioadă, în care, depinzând de starea în care te regăseşti, pot exista două variante. Dacă eşti singur, acum ai putea face cunoştinţă cu o persoană ce te va atrage din primul moment, te-ai putea îndrăgosti şi ai putea începe o relaţie de lungă durată. În caz contrar, în relaţia actuală, ai putea reintroduce pasiunea, dorinţa şi bucuria de a fi împreună.

Peşti – Tot ceea ce ţine de familie, de relaţia cu partenerul de viaţă, de căsătorie, casă si cămin devine mai important în următoarele zile, când poţi lua nişte decizii foarte importante. Poate îţi doreşti să faci un pas înainte, mult mai stabil, să oficializezi o relaţie, să aduci pe lume un copil şi să întemeiezi o familie sau, pur şi simplu, ai planuri de mai bine faţă de ai tăi. Este posibilă şi o mutare de casă, o înfrumuseţare sau o igienizare a locului în care stai.

Citește și...