Acasă » Horoscop » Horoscop 3 APRILIE! Leii trebuie să scape de datoriile pe care le au

Horoscop 3 APRILIE! Leii trebuie să scape de datoriile pe care le au

De: Cancan 02/04/2017 | 22:04
Horoscop 3 APRILIE! Leii trebuie să scape de datoriile pe care le au

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Retrogradarea planetei Venus în zodia Peştilor până în data de 15 aprilie îţi poate aduce tendinţa de a te conecta mai mult cu divinitatea, cu latura ta subconştientă, ceea ce poate însemna şi o regenerare sau purificare la nivel interior. În toată această perioadă, retragerea din planul cotidian, dialogul cu tine însuţi, meditaţia sau rugăciunea, te ajută să vezi cu alţi ochi valorile personale şi să iei chiar şi nişte decizii de viitor.

Taur – Luna aprilie vine cu evenimente sau situaţii importante în planul prietenilor, în urma cărora ai putea decide să te îndepărtezi de o relaţie, să nu îţi mai asumi responsabilităţi pentru alţii şi să nu te mai încarci cu problemele lor sau, din contră, să te implici mai mult în viaţa acelora care acum au nevoie de suport şi de sfaturi. Totodată, o veche prietenie se poate reînnoda acum, mai ales că ai ocazia de a înţelege amănuntele care au condus la pierderea ei.

Gemeni – Este indicat ca în următoarele săptămâni să îţi reanalizezi paşii făcuţi până acum în carieră, planurile pe care le ai la locul de muncă, proiectele de care te ocupi. Este momentul ideal în care să sesizezi ceea ce nu funcţionează cu adevărat, problemele cu care te confrunţi şi să refaci strategia de lucru. Este bine să setezi cadrul pe care ţi-l doreşti cu adevărat şi să pui pe hârtie obiectivele pe care vrei să le bifezi pe termen lung de acum înainte.

Rac – Este posibil ca în această lună să revitalizezi unele cunoştiinţe, pe care deşi le-ai acumulat nu le-ai folosit, să îţi reevaluezi filosofia de viaţă după care te ghidezi şi să revii la unele păreri mai vechi, dar mai sănătoase. Fă curăţenie în interiorul tău şi debarasează-te de tot ceea ce nu mai este bun pentru progresul tău, pentru trăirea vieţii cu bucurie şi în armonie, sesizănd ceea ce te limitează şi te constrânge.

Leu – Este important ca în următoarele săptămâni să scapi de toate datoriile pe care le ai, să îţi ceri drepturile în cazul în care alte persoane au rămas restante faţă de tine şi să închizi pe curat un capitol ce se referă la bani. Deşi este posibil să rămâi fără bani în buzunar, te vei simţi mai eliberat şi mai bine după aceea. Totodată, ca urmare a acestor evenimente, este posibil să închizi şi unele relaţii, dar, la fel, priveşte totul ca pe un nou început, nu ca pe o problemă.

Fecioară – Venus, planeta iubirii, se află în ciclul său de retrogradare chiar în zona relaţiilor şi a partenerului de viaţă, oferindu-ţi şansa de a reevalua sentimentele ce le porţi, de a pune capăt unor conflicte, de a te repoziţiona faţă de partener şi, dacă este cazul, de a pune punct unei relaţii pe care nu ţi-o mai doreşti. Fii atent la detalii, la ceea ce se întâmplă şi oferă-ţi şansa unui viitor armonios şi plin de iubire.

Balanţă – Serviciul, stilul în care ai lucrat până acum, priorităţile şi îndatoririle zilnice sunt sub lupa observaţiei, a discuţiilor şi a deciziilor – poate vei înţelege că îţi asumi mult prea multe, că nu faci nimic concret pentru propria persoană, că te dedici mult prea mult unei zone care nu îţi aduce satisfacţii interioare şi că a venit momentul să faci unele schimbări radicale. Pune-te pe priimul loc şi acţionează în consecinţă!

Scorpion – Luna aprilie se referă la iubire! Este posibil ca în următoarea perioadă să reevaluezi relaţia în care te afli, să iasă la suprafaţă nemulţumiri de ambele părţi ce trebuie discutate şi rezolvate, să te îndrăgosteşti sau să te întorci la cineva din trecutul tău. Oricum ar fi, îndreaptă-te către pasiune, către ceea ce te face fericit, către sentimente înălţătoare şi dă-ţi voie să trăieşti din plin fiecare secundă.

Săgetător – Este posibil ca în următoarele săptămâni să reevaluezi relaţia cu cei din familia ta – este nevoie să spuneţi unor lucruri pe nume, să daţi cărţile pe faţă, să dezgropaţi un trecut de care aţi fugit, mai ales pentru a face viitorul mai luminos. Nu îţi fie frică de adevăr, acesta vă poate elibera de multe tensiuni, de secrete şi de nişte poveri pe care le-aţi tot dus în spate mai multă vreme.

Capricorn – Luna aprilie este una aglomerată pentru tine deoarece este posibil să trebuiască să revezi unele documente, contracte sau dosare pe care credeai că le-ai rezolvat sau definitivat, în care trebuie să revii asupra unor discuţii sau angajamente pe care le-ai făcut în trecut sau în care va trebui să te perinzi la tot felul de instituţii pentru a rezolva situaţiile cu care te confrunţi. Înarmează-te cu răbdarea caracteristică şi ia totul pas cu pas.

Vărsător – Chiar dacă este posibil să îţi faci unele plăceri pe care ţi le doreai demult, să călătoreşti sau să achiziţionezi diferite lucruri, fii cu băgare de seamă şi la cheltuielile care îţi vor goli portofelul într-un ritm alert. Luna aprilie este una benefică unei reevaluări faţă ce costuri şi cheltuieli, faţă de raportul muncă – venituri, responsabilităţi şi dorinţe personale, care te va ajuta să setezi o nouă strategie de viaţă şi să lansezi alte dorinţe pentru viitor.

Peşti – Venus, planeta iubirii, se află în ciclul său de retrogradare în semnul tău zodiacal, aspect care în următoarele săptămâni te va ajuta să îţi reevaluezi viaţa, relaţiile, felul în care dăruieşti şi primeşti iubire, precum şi disponibilitatea pe care o ai în faţa energiei şi a bucuriei de a trăi. Fii cu băgare de seamă la toate semnele ce ţi se arată, la ceea ce se întâmplă acum, la persoanele ce ies şi intră din viaţa ta, toate sunt mesaje puternice din partea destinului.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Omul cu Tourette” a DIVORȚAT în secret! Motivul jenant pentru care Andrei Ungureanu și soția lui s-au despărțit
„Omul cu Tourette” a DIVORȚAT în secret! Motivul jenant pentru care Andrei Ungureanu și soția...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Imaginile care TREBUIE VĂZUTE cu Zendaya! E mai sexy ca niciodată
Imaginile care TREBUIE VĂZUTE cu Zendaya! E mai sexy ca niciodată
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani. Prima soție a avut 17 ani
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani....
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
EXCLUSIV: Cine a făcut-o pe Bianca Comănici să plângă pe TikTok: „Cineva care îmi plăcea”
EXCLUSIV: Cine a făcut-o pe Bianca Comănici să plângă pe TikTok: „Cineva care îmi plăcea”
"Am călătorit în timp". Profesor ieșit din comă a fost în anul 3906 și știe...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Cum ar putea folosi armata câinele-robot? VIDEO
Cum ar putea folosi armata câinele-robot? VIDEO
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Orașul din România care va renaște spectaculos. Investiția unui gigant italian îl va transforma complet
Orașul din România care va renaște spectaculos. Investiția unui gigant italian îl va transforma complet
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Ungurii umilesc România. Pregătesc marea lovitură: Putem scrie istorie
Ungurii umilesc România. Pregătesc marea lovitură: Putem scrie istorie
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Marele ACTOR al țării a MURIT! Durere infinită: Actor extraordinar și un om și mai valoros
Marele ACTOR al țării a MURIT! Durere infinită: Actor extraordinar și un om și mai...
Pensionarii, ținuți în suspans. Poșta Română își bate joc de ei
Pensionarii, ținuți în suspans. Poșta Română își bate joc de ei
Paul al României a ajuns la mila prietenilor. Rămas fără milioanele de euro din Ferma Regală și fugit din țară, PRINȚUL trăiește de pe o zi pe alta
Paul al României a ajuns la mila prietenilor. Rămas fără milioanele de euro din Ferma...
Pariul incredibil pus de milionarul român care construieşte un castel în România! „Stăteau ţăranii şi se închinau”
Pariul incredibil pus de milionarul român care construieşte un castel în România! „Stăteau ţăranii şi...
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Andreea Bălan și-a aniversat ziua de nume la spital: ”Ce să zic, la mulți ani!”
Andreea Bălan și-a aniversat ziua de nume la spital: ”Ce să zic, la mulți ani!”
Alexandru Ciucu, surprins în public alături de o nouă femeie. Alina Sorescu a reacționat dur: „Adevărul iese întotdeauna la suprafață”
Alexandru Ciucu, surprins în public alături de o nouă femeie. Alina Sorescu a reacționat dur:...
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei....
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...