Horoscop 3 APRILIE! Leii trebuie să scape de datoriile pe care le au

Publicat: 02/04/2017 | 22:04
Horoscop 3 APRILIE! Leii trebuie să scape de datoriile pe care le au

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Retrogradarea planetei Venus în zodia Peştilor până în data de 15 aprilie îţi poate aduce tendinţa de a te conecta mai mult cu divinitatea, cu latura ta subconştientă, ceea ce poate însemna şi o regenerare sau purificare la nivel interior. În toată această perioadă, retragerea din planul cotidian, dialogul cu tine însuţi, meditaţia sau rugăciunea, te ajută să vezi cu alţi ochi valorile personale şi să iei chiar şi nişte decizii de viitor.

Taur – Luna aprilie vine cu evenimente sau situaţii importante în planul prietenilor, în urma cărora ai putea decide să te îndepărtezi de o relaţie, să nu îţi mai asumi responsabilităţi pentru alţii şi să nu te mai încarci cu problemele lor sau, din contră, să te implici mai mult în viaţa acelora care acum au nevoie de suport şi de sfaturi. Totodată, o veche prietenie se poate reînnoda acum, mai ales că ai ocazia de a înţelege amănuntele care au condus la pierderea ei.

Gemeni – Este indicat ca în următoarele săptămâni să îţi reanalizezi paşii făcuţi până acum în carieră, planurile pe care le ai la locul de muncă, proiectele de care te ocupi. Este momentul ideal în care să sesizezi ceea ce nu funcţionează cu adevărat, problemele cu care te confrunţi şi să refaci strategia de lucru. Este bine să setezi cadrul pe care ţi-l doreşti cu adevărat şi să pui pe hârtie obiectivele pe care vrei să le bifezi pe termen lung de acum înainte.

Rac – Este posibil ca în această lună să revitalizezi unele cunoştiinţe, pe care deşi le-ai acumulat nu le-ai folosit, să îţi reevaluezi filosofia de viaţă după care te ghidezi şi să revii la unele păreri mai vechi, dar mai sănătoase. Fă curăţenie în interiorul tău şi debarasează-te de tot ceea ce nu mai este bun pentru progresul tău, pentru trăirea vieţii cu bucurie şi în armonie, sesizănd ceea ce te limitează şi te constrânge.

Leu – Este important ca în următoarele săptămâni să scapi de toate datoriile pe care le ai, să îţi ceri drepturile în cazul în care alte persoane au rămas restante faţă de tine şi să închizi pe curat un capitol ce se referă la bani. Deşi este posibil să rămâi fără bani în buzunar, te vei simţi mai eliberat şi mai bine după aceea. Totodată, ca urmare a acestor evenimente, este posibil să închizi şi unele relaţii, dar, la fel, priveşte totul ca pe un nou început, nu ca pe o problemă.

Fecioară – Venus, planeta iubirii, se află în ciclul său de retrogradare chiar în zona relaţiilor şi a partenerului de viaţă, oferindu-ţi şansa de a reevalua sentimentele ce le porţi, de a pune capăt unor conflicte, de a te repoziţiona faţă de partener şi, dacă este cazul, de a pune punct unei relaţii pe care nu ţi-o mai doreşti. Fii atent la detalii, la ceea ce se întâmplă şi oferă-ţi şansa unui viitor armonios şi plin de iubire.

Balanţă – Serviciul, stilul în care ai lucrat până acum, priorităţile şi îndatoririle zilnice sunt sub lupa observaţiei, a discuţiilor şi a deciziilor – poate vei înţelege că îţi asumi mult prea multe, că nu faci nimic concret pentru propria persoană, că te dedici mult prea mult unei zone care nu îţi aduce satisfacţii interioare şi că a venit momentul să faci unele schimbări radicale. Pune-te pe priimul loc şi acţionează în consecinţă!

Scorpion – Luna aprilie se referă la iubire! Este posibil ca în următoarea perioadă să reevaluezi relaţia în care te afli, să iasă la suprafaţă nemulţumiri de ambele părţi ce trebuie discutate şi rezolvate, să te îndrăgosteşti sau să te întorci la cineva din trecutul tău. Oricum ar fi, îndreaptă-te către pasiune, către ceea ce te face fericit, către sentimente înălţătoare şi dă-ţi voie să trăieşti din plin fiecare secundă.

Săgetător – Este posibil ca în următoarele săptămâni să reevaluezi relaţia cu cei din familia ta – este nevoie să spuneţi unor lucruri pe nume, să daţi cărţile pe faţă, să dezgropaţi un trecut de care aţi fugit, mai ales pentru a face viitorul mai luminos. Nu îţi fie frică de adevăr, acesta vă poate elibera de multe tensiuni, de secrete şi de nişte poveri pe care le-aţi tot dus în spate mai multă vreme.

Capricorn – Luna aprilie este una aglomerată pentru tine deoarece este posibil să trebuiască să revezi unele documente, contracte sau dosare pe care credeai că le-ai rezolvat sau definitivat, în care trebuie să revii asupra unor discuţii sau angajamente pe care le-ai făcut în trecut sau în care va trebui să te perinzi la tot felul de instituţii pentru a rezolva situaţiile cu care te confrunţi. Înarmează-te cu răbdarea caracteristică şi ia totul pas cu pas.

Vărsător – Chiar dacă este posibil să îţi faci unele plăceri pe care ţi le doreai demult, să călătoreşti sau să achiziţionezi diferite lucruri, fii cu băgare de seamă şi la cheltuielile care îţi vor goli portofelul într-un ritm alert. Luna aprilie este una benefică unei reevaluări faţă ce costuri şi cheltuieli, faţă de raportul muncă – venituri, responsabilităţi şi dorinţe personale, care te va ajuta să setezi o nouă strategie de viaţă şi să lansezi alte dorinţe pentru viitor.

Peşti – Venus, planeta iubirii, se află în ciclul său de retrogradare în semnul tău zodiacal, aspect care în următoarele săptămâni te va ajuta să îţi reevaluezi viaţa, relaţiile, felul în care dăruieşti şi primeşti iubire, precum şi disponibilitatea pe care o ai în faţa energiei şi a bucuriei de a trăi. Fii cu băgare de seamă la toate semnele ce ţi se arată, la ceea ce se întâmplă acum, la persoanele ce ies şi intră din viaţa ta, toate sunt mesaje puternice din partea destinului.