HOROSCOP 3 IUNIE. Fecioarele au parte de o perioadă benefică!

Publicat: 02/06/2017 | 23:58
HOROSCOP 3 IUNIE. Fecioarele au parte de o perioadă benefică!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Se anunţă o decizie comună în cuplu, prin care relaţia de suflet poate căpăta altă perspectivă. Puteţi decide căsătoria sau alt proiect împreună cu persoana iubită, care vă umple sufletul de fericire. Totodată, poate fi momentul ideal pentru o promovare, o reuşită de proporţii, o cucerire de răsunet sau pentru o victorie deosebită într-o situaţie concurenţială.

Taur – Eşti atras de escapade sentimentale, care îţi satisfac nevoia de a-ţi pune în valoare calităţile de seducător. Ai mai mult curaj ca oricând şi faci curte persoanei care te atrage. Poţi atinge succesul în iubire în această perioadă. Ar trebui să îţi recunoşti limitele unde este cazul, ca să nu îţi strici imaginea.

Gemeni – Este posibil ca în curând să dai piept cu o situaţie în care, altădată, nu te-ai descurcat prea bine şi acum îţi este teamă să nu se repete şi s-o păţeşti din nou. Fii calm, detaşat, gândeşte matur, ai încredere în tine şi ia în calcul toate amănuntele, de această dată ai toate şansele de a reuşi şi de a avea succes!

Rac – În următoarea perioadă intri în contact cu colaboratori şi cu diverşi superiori care vor decide mersul unor evenimente legate de serviciu. Ia decizii importante legate de unele acţiuni în desfăşurare pentru a-ţi uşura munca. Dacă te împotmoleşti la un moment dat în faţa unui teanc de sarcini, trebuie să te organizezi altfel pentru a deveni mai eficient.

Leu – Ai şansa unei împăcări binevenite după un conflict aprins cu un amic. Unul întinde o mână spre reconciliere şi îl invită pe celălalt la dialog, ocazie perfectă pentru a vă da unul altuia explicaţiile necesare şi a readuce pacea în această problemă. O persoană oficială îţi poate aduce la cunoştinţă – printr-un act – soluţionarea unei probleme profesionale.

Fecioară – Este o perioadă benefică asocierilor de orice fel: afaceri, căsătorie, relaţii sociale, alianţe. Nu mai doreşti să fii singur, ca atare ieşi în întâmpinarea celorlalţi cu mai mult interes, iar şansele de a participa la evenimente mondene cresc simţitor. În acelaşi timp, doreşti noi parteneri de discuţie, de distracţie, de timp liber, îţi faci noi prieteni şi cauţi să devi o persoană populară, pe placul tuturor.

Balanţă – Este o perioadă bună în care să acorzi mai mare atenţie aspectului fizic, să investeşti mai mult în ceea ce formează imaginea ta publică: vestimentaţie, maniere, modă. Ca atare, aspectul se îmbunătăţeşte vizibil, arăţi altfel şi atragi admiraţia. Unele proiecte prosperă datorită unor asocieri sau colaborări de succes, de aceea trebuie să accepţi relaţionarea cu ceilalţi.

Scorpion – În cazul în care doreşti o schimbare a serviciului, este un moment favorabil să găseşti ceva mai bun sau să cunoşti o rezolvare pozitivă a oricăror probleme anterioare legate de muncă. Poţi face investiţii cu privire la mediul casnic sau profesional: un calculator, o igienizare generală a mediului în care trăieşti, o redecorare sau reorganizare a spaţiului, ceea ce îţi va spori confortul.

Săgetător – Este un moment ideal pentru studiu, mai ales că ţi se poate oferi şansa de a învăţa ceva nou şi atractiv, dar care face parte din sfera preocupărilor tale extraprofesionale. Dacă eşti o persoană cu preocupări artistice, poate fi o perioadă de efervescenţă creatoare fără precedent, în care să dai naştere unor capodopere sau unor succese care te vor face remarcat.

Capricorn – Eşti atras de latura frumoasă a vieţii şi eşti tentat să investeşti sume mari de bani pentru luxul şi plăcerile personale: vestimentaţie, bijuterii, obiecte de artă, petreceri, distracţii. Este o perioadă de adevărată strălucire, în care radiezi energie şi căldură. Îţi manifeşti personalitatea cu fermitate şi te poţi remarca uşor, ieşind mai mult ca oricând în lumina reflectoarelor.

Vărsător – Este o perioadă cu relaţii de familie armonioase, fericite, atmosfera din cămin devenind mult mai plăcută. Influenţa părinţilor este foarte importantă şi ţii cont de ajutorul acestora mai mult ca oricând. Totodată, este posibil să investeşti mai mult în confortul şi dotarea apartamentului, să schimbi decorul, mobila, poate chiar locaţia. Alege înţelept!

Peşti – Este un moment excelent pentru urmarea unor cursuri de specializare sau a susţinerii de concursuri, examene sau alte competiţii intelectuale, în care succesul este garantat. Eşti mult mai comunicativ, mai deschis, mai jovial, vorbeşti şi scrii cu mult aplomb, întreţii relaţii armonioase cu lumea din jur: vecini, fraţi, rude sau prieteni. Totodată, poţi descoperi sau valorifica din plin un anume talent.

Citește și...