Acasă » Horoscop » HOROSCOP 3 NOIEMBRIE. Leii au nevoie de relaxare

HOROSCOP 3 NOIEMBRIE. Leii au nevoie de relaxare

De: Cancan 02/11/2017 | 23:50
HOROSCOP 3 NOIEMBRIE. Leii au nevoie de relaxare

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Deşi îţi plac provocările, azi ar fi indicat să-ţi conservi energia nefiind în cea mai bună formă din punct de vedere fizic dar nici psihic. Ritmul alert nu te sperie dar, ar fi bine, din când în când să-l mai domoleşti şi să-ţi hrăneşti sufletul şi mintea cu activităţi care îţi fac plăcere şi care îţi pot încărca bateriile. Este foarte important ca, din când în când şi mai ales de sărbători, să transmiţi oamenilor dragi ceea ce simţi pentru ei pentru că nu toţi simt asta dincolo de cuvinte.

Taur – Evită cât poţi să te înconjori de persoane răuvoitoare sau care te descarcă uşor de energie şi încearcă să nu mai pui la suflet tot ce ţi se spune. Nu mai fii critic cu tine fiindcă poţi atrage schimbări negative în viaţa ta. Acceptă-te aşa cum eşti şi atunci îţi vei permite să faci schimbările pozitive. Azi ai posibilitatea, introspectându-te, să-ţi identifici şi să-ţi înţelegi mai bine propriile emoţii şi, astfel, să depăşeşti anumite traume sau supărări şi să te bucuri de o zi minunată.

Gemeni – Ai posibilitatea să realizezi multe astăzi, însă cu condiţia de a stabili de la început care îţi sunt priorităţile şi de a-ţi face un plan, mai ales dacă ai de vizitat multe persoane. Dacă vei fi atent, vei avea capacitatea de a vedea clar ambele feţe ale unei probleme iar acest lucru te va ajuta să iei deciziile potrivite pentru viitor. Sunt şanse mari să fie în familie o atmosfera cum de mult nu ai mai avut. Va fi o continuă petrecere, foarte multă veselie şi armonie, poţi da tu tonul şi startul.

Rac – Chiar dacă simţi presiune de la cei care îţi cer ajutorul sau atenţia, încearcă să nu fi prea combativ cu ei. Fii tolerant cu persoanele dragi. De cele mai multe ori ajută să vedem părţile bune din celălalt atât în relaţie cu ei cât şi în relaţie cu noi înşine. De sărbători există armonie, dar câteodată şi stres de la prea multă lume adunată la un loc. Încearcă să descarci toată energia acumulată participând la cât mai multe activităţi în aer liber şi făcând mult sport.

Leu – O rană mai veche se poate redeschide, iar amintiri şi emoţii să răbufnească cu putere! Atenţie la stări precum furie, gelozie sau posesivitate! Ai curaj atunci când trebuie să îţi aperi drepturile sau principiile de viaţă şi nu îi lăsa pe ceilalţi să te manipuleze! Încearcă să te relaxezi şi să meditezi cât mai mut la ceea ce simţi cu adevărat şi la ceea ce trebuie să faci de acum încolo! Deciziile sunt importante! O veste de iubire te va bucura!

Fecioară – Astăzi poate fi o zi agitată şi stresantă, în care nu şti încotro să te mai împarţi, acasă sau la locul de muncă! Ia totul cu calm şi nu îţi supraestima forţele! Atenţie, veştile de departe nu sunt bune azi, iar contactele cu alte ţări sau localităţi par a fi mai degrabă sursa celor mai neplăcute evenimente. Nu încerca să preiei pe umerii tăi grijile şi responsabilităţile altora, nu ai nevoie de aşa ceva.

Balanţă – Este bine să acorzi mai multă atenţie persoanelor din jur, mai ales la cele cu care colaborezi! Cineva te poate provoca la o discuţie în contradictoriu, căreia va trebui să îi faci faţă! Succesul depinde de tonul pe care îl abordezi. Abţine-te de la comentarii răutăcioase în public sau pe seama persoanelor pe care nu le cunoşti. Cineva ţi-ar putea servi o lecţie pe care să o ţii minte!

Scorpion – Este timpul să trasezi o linie clară între ceea ce vrei şi ceea ce nu vrei şi să le spui şi celorlalţi asta, rişti să intri într-un conflict cu tine însuţi! La locul de muncă, sesizează şansele ce ţi se oferă acum din partea unui colaborator şi acţionează pe măsură. Au rămas multe detalii neconcluzionate în relaţia în care te afli, de aceea este indicat să porţi o discuţie urgentă cu persoana pe care o iubeşti!

Săgetător – Există un echilibru pe care trebuie să îl menţii în orice acţiune demarată, iar dacă îl găseşti toate îţi vor merge ca pe roate. Nu abuza de nimic, nu face excese şi menţine-te undeva în zona de confort. Poţi avea reuşită alături de un colaborator dacă renunţi la orgoliu şi adopţi o atitudine de mediere, colegialitate şi detaşare faţă de diferenţele de opinie dintre voi. Ba mai mult, dacă asculţi punctul de vedere al celuilalt poţi ajunge la o viziune mult mai completă a proiectelor cu care vă confruntaţi.

Capricorn – Ajutorul pe care îl dai acum familiei îţi va aduce şi ţie beneficii atât la nivel interior cât şi material. Ai putea primi nişte cadouri la care nu te-ai aşteptat, dar de care aveai mare nevoie. La locul de muncă, exprimă-ţi mai bine ideile şi nu te sfii să spui ceea ce gândeşti, părerea ta va fi luată în seamă de către cei cu care lucrezi – atât colegi cât şi superiori. Orice întârziere presupune şi unele penalităţi, aşa că nu bate pasul pe loc în nicio privinţă.

Vărsător – Dacă ai copii, azi te poţi confrunta cu mici acte de rebeliune din partea lor. Nu te lăsa descurajat şi acţionează cu mână de fier, dar şi cu înţelepciune. Pregăteşte-ţi temeinic un discurs -pe care să îl exprimi în faţa acestora. O scadenţă a unor datorii se apropie cu paşi repezi, aşa că gestionează-ţi mai bine bugetul pentru a nu te prinde nepregătit, mai ales că şi sărbătorile vor predupune o cheltuială în plus.

Peşti – Focusează-ţi energia pentru a ierta o persoană care consideri că a greşit faţă de tine. Acest aspect te va elibera de unele tensiuni şi frustrări care s-au acumulat şi te va ajuta să te echilibrezi la nivel interior. Totodată, este un moment bun de a face planuri de viitor, de a pune pe hârtie o strategie pe termen lung. Dacă o vei urma cu stricteţe, vei avea parte de reuşită şi chiar de câştiguri în plus.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All Stars. A făcut-o intenționat!
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
De la stomatologie, direct la pupitrul știrilor! Cine e noua prezentatoare de la Antena 1
De la stomatologie, direct la pupitrul știrilor! Cine e noua prezentatoare de la Antena 1
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
O tânără de doar 19 ani s-a întâlnit cu un bărbat pe care l-a cunoscut online și a sfârșit dezmembrată, într-un râu
O tânără de doar 19 ani s-a întâlnit cu un bărbat pe care l-a cunoscut...
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri!
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri! "Dumnezeu s-o ierte"
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe...
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...
Interdicție pentru cei care stau la BLOC. Legea care i-a revoltat pe proprietari și chiriași: E anormal
Interdicție pentru cei care stau la BLOC. Legea care i-a revoltat pe proprietari și chiriași:...
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
S-a terminat pentru ILIESCU. S-a decis oficial azi, 26 aprilie. Breaking News
S-a terminat pentru ILIESCU. S-a decis oficial azi, 26 aprilie. Breaking News
La ce truc recurge Meghan pentru a face bani. Cum pozează în gospodina perfectă
La ce truc recurge Meghan pentru a face bani. Cum pozează în gospodina perfectă
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cătălin Dobrescu ar fi vrut luni la rând să se împace cu Oana Radu:
Cătălin Dobrescu ar fi vrut luni la rând să se împace cu Oana Radu: "După...
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat vremea rea planurile peste cap
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...