HOROSCOP 30 MARTIE. Berbec – Este posibil să ai o stare de agitație

Publicat: 29/03/2018 | 22:44
HOROSCOP 30 MARTIE. Berbec – Este posibil să ai o stare de agitație

HOROSCOP 29 MARTIE. Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro). 

Berbec – Este posibil să ai o stare de agitație nejustificată de vreun factor extern. Încearcă să interacționezi cât mai puțin cu persoanele care și-ar putea amplifica starea și mergi la sală după serviciu. Sunt multe de făcut la muncă așa că cel mai bine ar fi să rămâi activ în ceea ce ai de rezolvat pentru a nu resimți nicio tensiune la sfârșitul zilei. Apar mici probleme financiare din cauza faptului că ai cheltuit puțin nechibzuit în ultima vreme. Și au mai rămas și facturi restante de achitat.

Taur – Deși te caracterizează o rezistență proverbială pentru Tauri, ar fi indicat să găsești și momente de respiro pentru a nu crea dezechilibre în organismul tău. Este o zi plină la serviciu iar din cauza asta atmosfera poate fi foarte încărcată. Încearcă să eviți să ai o atitudine ofensivă față de colegi și să ții cont de faptul că vorba dulce mult aduce. Agitația îți provoacă în general un disconfort dar, cum azi nu poți evita asta la locul de muncă, retrage-te în biroul tău și vei fi mult mai eficient.

Gemeni – Este foarte posibil să te trezești cu sentimentul că vrei să schimbi ceva în viața ta. Dacă îți urmărești instinctul poți afla și ce fel de schimbări îți dorești. Fă un plan și construiește-l pas cu pas. Astăzi pot apărea ceva schimbări la locul de muncă dar nu te vizează în mod direct. Păstrează o atitudine diplomată și flexibilă și vei apreciat. Ar fi indicat să-ți conservi energia și să nu lași starea de neliniște și agitație să te copleșească. Fii eficient dar ia-ți și mici pauze de relaxare.

Rac – Este posibil să ai un sentiment de nesiguranță în ceea ce privește serviciul tău dar, dacă vei fi organizat nu vei avea nicio problemă în acest sens. Se recomandă mai multă atenție la acte. Un curs nou îți poate aduce informații utile pe care le poți implementa cu succes în munca pe care o faci iar asta îți poate aduce chiar avansare. În a doua parte a zilei ar fi indicat să-ți îndrepți atenția în egală măsură asupra profesiei dar și asupra familiei. Sunt anumite treburi casnice care nu suportă amânare.

Leu – Încearcă să eviți traficul de la orele dimineții fiindcă ai tendința de a fi cam agresiv astăzi. Mai bine îți consumi energia la sala de fitness. Ți-ai propus să pleci undeva? Dacă nu, poți începe să-ți faci bagajele fiindcă e posibil să călătorești fie în interes de serviciu fie într-o vacanță scurtă în care îți vizitezi prieteni pe care nu i-ai văzut de mult sau rudele. Spre seară, astrele îți oferă posibilitatea să te implici în activități de grup care au legătură cu domeniul educațional.

Fecioară – E posibil să-ți faci planuri de viitor care includ chiar și schimbarea locuintei. Fă-ți planul cu atenție și, în același timp, și ordine în pușculiță fiindcă apar cheltuieli neprevăzute. Încearcă să nu-ți pierzi controlul care te caracterizează atât de bine când vine vorba de bani și să cheltui mai mult decât ai. Plătește mai întâi facturile. Fii atent la sănătatea ta, ar fi indicat să nu forțezi nota la serviciu. Nu te încărca cu sarcini care nu sunt în fișa postului și nu face treaba în locul colegilor.

Balanță – Entuziasmul tău nu este în concordanță cu energia fizică de care dispui astăzi. Încearcă să nu te expui unor eforturi prea mari. E important să ai răbdare și calm. Ai sentimentul că cei din jurul tău nu te plac însă este doar o percepție greșită. Comportă-te firesc și ei vor răspunde în aceiași manieră. E posibil să cunoști o persoană care te atrage din punct de vedere intelectual și cu care te poți conversa pe subiecte profunde cum ar fi cele ce țin de domeniul spiritual și filosofie de viață.

Scorpion – Este o perioadă foarte încărcată în plan profesional și cu multe proiecte de viitor de aplicat. Atenția distributivă este indicată mai ales în ceea ce privește întocmirea și semnarea actelor. Prea multă muncă și stres ar putea să te afecteze. Încearcă să te menajezi și să stabilești prioritățile și la serviciu și acasă. Spre seară, vei simți nevoia dar vei și fi pus în situația de a fi alături și de a-ți sprijini familia. Partea bună este aceea că te vei descurca pâna la urmă în stilul-ți caracteristic.

Săgetător – Rămâi cât mai mult în contact cu realitatea și fii mai atent la informațiile pe care le primești pentru a evita să le transmiți eronat mai departe. Încearcă să acorzi mai multa atenție sarcinilor de serviciu pentru că astfel poți evita un eventual conflict cu colegii sau apariția unor situatii tensionate. Ar fi indicat, de asemenea, să acorzi mai multă atenție stării generale de sănătate. Este momentul potrivit să faci acel abonament la sală și să schimbi sau să diversifici un pic meniul zilnic.

Capricorn – Viața ta este împărțită mai tot timpul între profesie și familie. Competiția dintre ele te-a epuizat așa că ar fi indicat astăzi să dai prioritate doar uneia dintre ele. Ai luat cumva în considerare până acum ideea de a lucra și de acasă? Este posibil ca cei din familie să-ți reproșeze absențele îndelungate. Încearcă să te detașezi un pic de problemele de la serviciu fiindcă doar dacă sunt urgente merită să-ți consume energia. Altfel, partenerul și familia au și ei nevoie de această energie.

Vărsător – Te detașezi de problemele cotidiene și te implici cu mult aplomb în proiectele profesionale. Ai fi capabil să te încui în birou chiar și în weekend. Ești foarte comunicativ și poți acumula ușor dar și transmite la fel de ușor o gramadă de informații. Ești un liant excelent între colegii tăi dar și între ei și sefi. Tu nu stai deloc rău la capitolul sănătate dar un prieten ar putea avea ceva probleme și este foarte posibil să-ți solicite ajutorul. Ar fi un gest de apreciat din partea ta.

Pești – Este posibil să întâmpini ceva probleme în domeniul financiar și ar fi indicat să încerci să fii restrictiv și mult mai atent la cheltuieli. Nu este un moment bun de renegociere a salariului. Evită pe cât posibil întâlnirile care se pot finaliza prin semnarea unui contract. Nu este o perioadă favorabilă și poți pierde din vedere aspecte importante. Relațiile sunt supuse unui test pe care îl treci cu brio doar dacă ții cont de nevoile ambelor părți implicate. Este momentul să fii deschis și cooperant.

 

Citește și...