Acasă » Horoscop » HOROSCOP 30 OCTOMBRIE. Taurii au capacitatea să progreseze

HOROSCOP 30 OCTOMBRIE. Taurii au capacitatea să progreseze

De: Cancan 29/10/2017 | 20:59
HOROSCOP 30 OCTOMBRIE. Taurii au capacitatea să progreseze

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Conjuncţia dintre Lilith şi Saturn îţi poate aduce unele temeri în ceea ce priveşte cunoştiinţele tale într-un domeniu anume. Totuşi, nu lăsa ca această energie negativă să te cuprindă şi bazează-te pe ceea ce ştii şi ai acumulat până în prezent. Chiar dacă vei fi verificat, stăpânirea de sine te va ajuta să dovedeşti că eşti capabil de mult mai mult decât crezi în momentul de faţă.

Taur – Planul financiar îţi aduce unele dezechilibre care nu sunt neapărat fondate în realitate. Ai capacitatea de a progresa şi de a face mai mult, dar dacă stai pe banca de rezervă nimic nu se va întâmpla. Acţionează cu mai multă determinare către scopul pe care ţi l-ai propus. Este o perioadă benefică în care să te bazezi pe relaţiile existente sau în care să pui bazele unor parteneriate de durată.

Gemeni – Te poţi confrunta cu unele temeri sau tensiuni în ceea ce priveşte relaţia de cuplu, iar pentru a le rezolva trebuie să ajungi la esenţa lor. Ca atare, fii mai profund şi nu lua în calcul numai aparenţele sau situaţiile cele mai vizibile. Deoarece planeta ce te guvernează, Mercur, se află în zodia Scorpionului, poţi vedea dincolo de ceea ce ţi se spune şi poţi intui mai bine problema de fond. Bazează-te pe instict.

Rac – Luna se află în zodia Peştilor, ceea ce te predispune la visare, la idealism, dar şi la o uşoară superficialitate. Nu îţi pierde direcţia şi încearcă să fii mult mai concret în activităţile pe care ţi le-ai propus. Îmbină visul cu realitatea, în acest fel ai şansa de a crea şi de a materializa mult mai uşor ceea ce se află în interiorul tău. Aspecte pozitive se întrevăd şi în latura sentimentală, deci pune mai mult accent pe iubire şi ideea de cuplu.

Leu – Eşti preocupat de viaţa de familie şi solicitat de membrii acesteia pentru a rezolva unele aspecte ce ţin de cămin, de casă sau de relaţii. Încearcă să te raportezi la acest domeniu cu sufletul, cu mai multă căldură, empatie şi înţelegere. În acelaşi timp, fii cu băgare de seamă la ceea ce spui, ai putea răni foarte uşor o persoană prin vorbe tăioase, dure sau lipsite de iubire.

Fecioară – Ai posibilitatea în această perioadă de a introspecta mai mult, de a înţelege semnificaţia adâncă a momentelor importante prin care ai trecut şi de a da o nouă conotaţie situaţiilor în care te regăseşti. Ca atare, nu fi superficial şi analizează toate detaliile şi indiciile de care beneficiezi. Aplecarea ta către zona mistică sau spirituală a vieţii este acum plină de semnificaţie şi valoare.

Balanţă – Venus, planeta ce te guvernează, se află în semnul tău zodiacal, ceea ce îţi aduce o mai mare încredere în propriile forţe, o îmbunătăţire a felului în care te prezinţi lumii şi o atitudine mult mai blândă şi pacifistă. Investeşte în tine cât mai mult. Din alt punct de vedere, degajează energia care te cuprinde în acţiuni benefice şi constructive şi, dacă simţi că eşti încărcat cu un surplus, fă mai mult sport.

Scorpion – În această perioadă eşti mult mai gânditor, mai atent la vorbele pe care le spui, mult mai doritor de a acumula informaţie şi mult mai pe fază la ceea ce se întâmplă în jurul tău. Profită de acest lucru pentru a câştiga teren în domeniile de interes şi pentru a progresa. Totodată, bazează-te pe comunicarea cu cei din jur – şi tu ai multe de spus, dar şi ceea ce ţi se spune poate fi folosit în cel mai util mod.

Săgetător – Viaţa interioară, subconştientul şi trăirile sufleteşti capătă o importanţă deosebită acum, când simţi nevoia să meditezi mai mult la condiţia ta, la trecut şi la planurile de viitor. Deşi cei din jur te pot percepe ca pe o persoană tăcută sau introvertită, bogăţia dinăuntru se va manifesta cât de curând şi în exterior. Lasă-te în voia simţurilor, detaşează-te de lumea cotidiană şi lasă acest proves să îşi continue cursul.

Capricorn – Pui foarte mult accent pe viaţa profesională, pe proiecte, pe afaceri sau pe statutul tău, dar acest aspect îţi consumă şi foarte multă energie. De aceea, este nevoie să te mai şi relaxezi, să echilibrezi viaţa personală cu munca şi să nu te speteşti. Pentru ca totul să meargă aşa cum ţi-ai propus, sufletul trebuie să fie liniştit, iar acest lucru nu se poate întâmpla dacă nu îl hrăneşti şi nu te detaşezi de ceea ce te epuizează.

Vărsător – Şansa de a avansa în zona profesională este foarte mare, de aceea este bine să fii pe fază la toate oportunităţile ce survin, să te concentrezi şi să îţi dai silinţa mai tare, să te conformezi regulilor ce îţi sunt impuse de superiori şi să dovedeşti de ce eşti capabil. Caută să stabileşti legături cât mai benefice, cu oameni de valoare, de la care ai ce învăţa sau cu ajutorul cărora poţi construi.

Peşti – Deoarece Luna se află astăzi în semnul tău astrologic eşti mai axat pe viaţa interioară, sentimentală şi pe problemele sufletului, tratând totul cu o mai mare blândeţe şi dorinţă de a îi ajuta pe cei din jur. Deşi este bine să ai această abordare, concentrează-te şi pe cerinţele mediului exterior, care pot fi altele decât ceea ce simţi în acest moment. Fii cu băgare de seamă la planul financiar, ai tendinţa de a risipi pe ceva care nu are valoare.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț a făcut actrița odată cu postarea fotografiilor
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...