Acasă » Horoscop » HOROSCOP 30 SEPTEMBRIE. Capricornii e posibil să se confrunte cu probleme!

HOROSCOP 30 SEPTEMBRIE. Capricornii e posibil să se confrunte cu probleme!

De: Cancan 29/09/2017 | 22:50
HOROSCOP 30 SEPTEMBRIE. Capricornii e posibil să se confrunte cu probleme!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Fii mai încrezător în ceea ce vrei să faci, fă eforturi pentru a-ţi pune în practică ideile şi înaintează pe propriile picioare. Dacă vrei să ajungi acolo unde ţi-ai propus, comunică mai mult cu acele persoane care îţi pot da sfaturi profesioniste! Discuţia unor contracte îţi poate aduce beneficii pe termen lung, aşa că hotărăşte-te pentru a face un pas înainte! O nemulţumire legată de cercul de prieteni revine în prim plan!

Taur – Chiar dacă ai succes, nu te delăsa în proiectele pe care le ai deoarece lucrurile pot degenera într-un mod imprevizibil, mai ales prin relaţia cu unele persoane care nu îţi vor binele! Prezenţa de spirit şi atitudinea te vor ajuta să faci faţă provocărilor, dar ai grijă la ideile ce îţi pot fi furate! Ţine ceea ce vrei să faci pentru tine şi nu lăsa gura să ţi-o ia pe dinainte!

Gemeni – Eşti pus în faţa unei alegeri de ordin sentimental, iar asta te macină în interior! Lucrurile nu merg ca pe roate, iar relaţia poate lua o turnură ciudată. Fii atent şi evită conflictele dure, care ar putea răni pesroana iubită! În destinul cuiva nu se poate interveni numai aşa cum vrei tu, deci fii tolerant şi empatic, lăsând liberul arbitru să vorbească şi să se manifeste!

Rac – Astăzi poţi fi victima unui concurs de împrejurări, iar imaginea sau poziţia socială să îţi fie afectate. Nu te grăbi şi ia totul pas cu pas, pe îndelete! Totodată, nu te supraevalua şi încearcă să vorbeşti mai puţin! Relaţional, dacă ai alături pe cineva, poţi trece prin nişte schimbări din care vei învăţa să mai renunţi la orgoliu! Dacă eşti singur, poţi găsi iubirea acolo unde nici nu gândeşti!

Leu – Segmentul afectiv este foarte bine susţinut de către aspectele astrale, dar starea de oboseală te face să nu fii activ şi prezent în relaţia de cuplu! Gestionează mai bine relaţia cu cei dragi şi nu lua decizii în numele lor, lăsându-le libertatea de a alege ceea ce îşi doresc să facă! Dacă eşti în situaţia de a da un interviu sau un examen, vei avea succes, aşa că prezintă-te cu încredere!

Fecioară – Nu face din tânţar armăsar şi nu exagera în situaţiile de viaţă cu care te confrunţi, rişti să intri într-un jos periculos la locul de muncă! Generozitatea ta caracteristică este pusă şi mai mult în valoare, iar acum ai şansa de a ajuta o persoană apropiată care îţi cere ajutorul! Lasă energia din interior să se manifeste în exterior şi nu ţine în tine emoţiile care te apasă. Eşti chemat să înveţi o lecţie de viaţă în sectorul iubirii, deci fii pe fază pentru a o înţelege şi pentru a o depăşi cu succes!

Balanţă – Alegerile pe care trebuie să le faci între responsabilităţile de la locul de muncă şi petrecerea timpului alături de familie te poate tensiona sau frustra, dar poţi echilibra balanţa dacă te organizezi mai bine. Spiritul critic exacerbat îţi aduce duşmănii sau tensiuni cu colegii, aşa că încearcă să nu mai găseşti nod în papură cu fiecare ocazie! Argumentaţia logică, dar nu răutăcioasă, îţi va fi cel mai bun atu!

Scorpion – O reuşită este probabilă dacă îţi începi ziua cu zâmbetul pe buze, cu optimism şi cu încredere în sine! Ţi se arată multe semne acum, dar dacă nu eşti pe fază pentru a le sesiza, rişti să pierzi un tren important! Poţi regla relaţia cu o persoană cu care nu te mai înţelegeai dacă abordezi o atitudine mult mai relaxată, mai detaşată şi mai înţeleptă. Evită schimbul dur de replici!

Săgetător – Este o perioadă în care eşti implicat în foarte multe activităţi, iar acest aspect te poate obosi peste măsură! Încearcă să te odihneşti mai mult şi nu te suprasolicita! Foloseşte-ţi abilităţile în mod constructiv şi detaşează-te de lucrurile mărunte, banale, care nu reprezintă o urgenţă! În cazul divergenţelor de opinie, este mai bine să te abţii şi să nu epatezi prin cunoştiinţele pe care le ai!

Capricorn – Este posibil să te confrunţi cu probleme de comunicare la locul de muncă, de aceea este bine să fii mai calm în exprimare! Datorită personalităţii tale impulsive urmează o perioadă tensionantă în relaţia de cuplu. Temperează-ţi atitudinea şi discută mai mult despre ceea ce simţi. sănătatea îţi poate juca şi ea feste, iar de aceea este bine să nu te implici în activităţi solicitante!

Vărsător – Eşti plin de viaţă, iar asta se simte în anturajul pe care îl frecventezi. Ai menirea să aduci voia bună, energie şi o vibraţie optimistă, ca atare compania ta este căutată! Totodată, dacă ţi se cere părerea, implică-te emoţional în sfaturile pe care le dai! Te poţi evidenţia şi la locul de muncă, aspect care îţi aduce un plus în faţa superiorilor! Profită de aceste aspecte pozitive pentru a atinge succesul!

Peşti – Eşti dornic de prestigiu personal, ca atare în această perioadă nu funcţionezi foarte bine în echipă! Totuşi, fii cu băgare de seamă la competivitate, ai putea să iei totul mult prea în serios, ceea ce ţi-ar aduce tensiuni faţă de colegii de la locul de muncă! Atenţie la imunitate, ar putea fi slăbită în acest moment! Fă mai mult sport şi fii cu băgare de seamă la ceea ce mănânci!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Viorel Lis a ajuns într-o stare gravă: „Nu mai poate să se deplaseze”. Oana Lis a făcut tristul anunț în cadrul unui eveniment monden
Viorel Lis a ajuns într-o stare gravă: „Nu mai poate să se deplaseze”. Oana Lis...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Românii, avertizați de șeful ANPC. Mare atenție la ce cumpărați de sărbători
Românii, avertizați de șeful ANPC. Mare atenție la ce cumpărați de sărbători
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost cea care ne-a unit”
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest lucru și va fi un deliciu
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest...