HOROSCOP 31 MARTIE. Taurii să rămână pozitivi

Publicat: 30/03/2018 | 22:45
HOROSCOP 31 MARTIE. Taurii să rămână pozitivi
HOROSCOP 31 MARTIE. Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).
Berbec – Este posibil ca cei dragi să aibă mai puțină disponibilitate emoțională să-ți ofere în acest weekend. Asta nu înseamnă că nu le poți tu arăta latura ta emoțională și sensibilă de care au ei nevoie acum. Beneficiezi de foarte multă carismă și de mult romantism. Ar fi un moment potrivit să păstrezi acest weekend numai pentru tine și partenerul tău. De cele mai multe ori îți găsești echilibrul interior petrecând ceva timp cu tine și introspectându-te. Încearcă să afli care mai sunt nevoile tale.

Taur – De cele mai multe ori, nu este ușor să rămâi pozitiv atunci cand negativitatea te înconjoară. Dar încearcă să-ți amintești din când în când că tu ai controlul deplin asupra a ceea ce alegi să crezi sau să faci. Chiar dacă ai impresia că lucrurile stagnează în viața ta încearcă totuși să nu te îngrijorezi fiindcă foarte curând lucrurile se vor pune în mișcare. Diversitatea activităților te vor scoate din stările mai puțin bune. Alege să faci în fiecare zi ceva nou care să-ți bucure sufletul.

Gemeni – E un moment oportun pentru a analiza relația ta și dacă aceasta nu funcționează așa cum îți dorești, încearcă să iei cea mai bună decizie pentru tine. O lună întreagă de acum încolo, viața ta socială va fi animată și plină de evenimente, petreceri și surprize plăcute. Vei regăsi prieteni vechi. Astăzi încearcă să-ți acorzi timp pentru tine. Dacă te simți epuizat, retrage-te în liniștea căminului tău și fă lucruri benefice sufletului tău.

Rac – Este un moment oportun să te introspectezi și să afli dacă ești într-adevăr mulțumit de ceea ce faci sau dacă te mai regăsești din punct de vedere profesional. Este foarte posibil să cunoști pe cineva în acest weekend fie la un eveniment fie în spațiul virtual. Ce se va întâmpla mai departe va ține de disponibilitatea ta. Introspectează-te și depistează dispozițiile emoționale care îți conduc viața. Acceptă și partea pesimistă din tine dar mizează pe cea optimistă. Evită excesele alimentare.

Leu – Ar fi bine să-ți întorci atenția către camin și către nevoile celor dragi. Este posibil să faci anumite modificări sau renovări în casă. Încearcă să faci tot posibilul să nu fii ofensiv și să detensionezi relația cu partenerul de viață mai ales dacă aveți copii fiindcă aceștia au nevoie de dragostea și sprijinul vostru. Astăzi încearcă să găsești modalități prin care să-ți reîncarci bateriile și să faci lucruri care te bucură și să lași copilul din tine să se manifeste. Evită excesele de orice fel.

Fecioară – Atenția este cuvântul cheie al acestui weekend deci încearcă să analizezi orice informație primită. Apropie-te mai mult de partenerul tău pentru a afla care îi mai sunt nevoile și dorințele și evitați pe cât posibil să mai discutați despre trecut. Astăzi încearcă să uiți de griji, să ai o atitudine pozitivă vis a vis de tot ceea ce te înconjoară și să lași sufletul să se bucure de tot ceea ce este frumos în jurul tău. Vorba dulce mult aduce iar cuvintele tale pot aduce alinare celor din jur.

Balanță – De cele mai multe ori, cele mai bune lecții de viață le înveți în cel mai nepotrivit moment și, mai ales, din greșelile pe care le faci. Cel mai important e să-ți asumi aceste greșeli. Astăzi astrele îți oferă foarte multă energie, mult entuziasm și o dorință de a face curațenie în viața ta. Buna ta dispoziție va fi molipsitoare. Dacă reușești să vezi viața ca pe o aventură, să te bucuri cât mai mult de ea și de tot ceea ce îți oferă îi poți inspira la rândul tău și pe ceilalți să facă același lucru.

Scorpion – Aproape că ai finalizat tot ce aveai de făcut și ar fi indicat să profiți de acest lucru și să ieși în oraș cu prietenii pentru a sărbători și pentru a-ți face remarcat farmecul. Dispui de multă energie și de dorință de schimbare. Chiar dacă schimbare presupune doar simpla redecorare a casei, familia va face echipă bună cu tine. Pentru a avea o sănătate de invidat și tonus excelent este indicat să te reîntorci la cine ești în interiorul corpului tău și să-i oferi ceea ce are el nevoie.

Săgetător – Pentru a te putea bucura de aceasta primăvară și de mai mult timp liber ar fi indicat să găsești soluții pentru a-ți îmbunătăți situația financiară. Dacă vrei să faci schimbări în casă, să redecorezi sau chiar să o renovezi încearcă să gestionezi cât mai bine bugetul fiindcă un împrumut nu este indicat în această perioadă. Da, ar fi o idee bună să dai și o petrecere și să inviți prietenii pe care poate nu i-ai mai văzut de mult. Pe de altă parte, încearcă să nu faci excese alimentare.

Capricorn – În acest weekend ar fi indicat să încerci să te exprimi cât mai clar, să fii asertiv în ceea ce ai de spus fiindcă este posibil să întâlnești persoane care te pot înțelege greșit. Este un moment oportun să ai o discuție deschisă cu persoanele cu care ești în conflict sau cu cele cărora pur și simplu vrei să le spui părerea ta despre ele. Profită de oportunități și asumă-ți și anumite riscuri pentru putea face schimbări benefice în viața ta. Traiește viața cu bucuria cu care o trăiește un copil.

Vărsător – Viața socială este la cote maxime acum. Evenimente, prieteni, petreceri, tot tacâmul este asigurat. Asta, în cazul în care nu simți nevoia să stai singur și să te preocupe evoluția ta spirituală. Cel mai bine ar fi să încerci să-i accepți și să-i iubești pe cei din jurul tău pentru a-ți crea un confort mental și pentru a-ți proteja sănătatea. Când renunți să controlezi tot ce ți se întâmpla ai un sentiment de pace interioară și înțelegi că este posibil să se întâmple altceva, ceva mult mai bun.

Pești – În acest weekend încearcă să nu iei personal reacțiile și negativitatea unor persoane cu care interacționezi. Cei mai mulți se comportă așa nu doar cu tine ci cu toți cei cu care intră în contact. Ar fi indicat să te retragi un pic din cotidian și să încerci să te gândești mai mult la tine, la nevoile tale, la ceea ce îți dorești să faci pe viitor. Încearcă să trăiești viața din plin, fără a fi atașat de lucruri, de oameni sau de lucrurile pe care aceștia le zic sau le fac. Concentrează-te pe tine.

Citește și...