HOROSCOP 31 MARTIE. Taurii au parte de multe emoţii

Publicat: 30/03/2017 | 23:09
HOROSCOP 31 MARTIE. Taurii au parte de multe emoţii

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Este posibil ca din viaţa ta să iasă unele persoane, dar nu îţi face griji! Este vorba despre oamenii cu care nu mai rezonezi, cu care eşti pe altă lungime de undă şi care nu îţi mai sunt benefici. În schimb, în următoarea perioadă vei întâlni acele persoane cu care trebuie să mergi la drum de acum înainte şi care te vor ajuta să progresezi. Fii atent la semnele ce ţi se arată acum, eşti ghidat pentru a înţelege ceea ce ai de făcut.

Taur – Prezenţa Lunii în semnul tău îţi conferă astăzi multe emoţii, pe care este posibil să nu le ţii în frâu foarte uşor. Nici nu este recomandat acest lucru, ci mai degrabă să te exteriorizezi, să râzi, să plângi, să îţi declari sentimentele, să vorbeşti despre tot ceea ce simţi. Astfel, te vei simţi foarte liber şi uşurat, apreciat şi înţeles de cei de care te înconjori. Lasă-ţi inima şi sufletul deschise, fără a interveni cu raţiunea.

Gemeni – Latura ta interioară este mult mai pronunţată astăzi, când înoţi prin multe gânduri, amintiri şi sentimente, ce te îndeamnă la melancolie, dar şi la o mai mare înţelegere faţă de trecut. Chiar dacă mai important este timpul prezent şi clipa ce o trăieşti acum, este indicat să faci pace şi cu trecutul, să-i închizi uşile şi să te detaşezi. În acest fel, vei fi eliberat, împăciut cu tine însuţi şi nu te vei mai învinovăţi.

Rac – Învaţă să te impui mai mult, să turezi motoarele şi să arăţi de ceea ce eşti în stare. Perioada în curs este propice pentru a progresa, pentru a creşte în funcţie sau în statut şi pentru a-ţi fi recunoscute meritele. Ca atare, ieşi din zona de confort şi setează-ţi o ştachetă cât mai ridicată. Ai încredere în tine şi nu te îndoi niciun moment că nu ai fi bun, că nu ai putea sau că nu ai merita tot ceea ce este mai bun.

Leu – Fă echipă cu cei din jur, selectându-i atent pe cei mai buni, mai optimişti şi mai valoroşi oameni. Ai nevoie de un suflu nou, de persoane în care să ai încredere, de susţinere şi de persoane cu care să fii pe aceeşi lungime de undă. Ceea ce demarezi în acest moment, chiar dacă este numai la nivelul unui gând, are toate şansele să se materializeze foarte curând, prinzând rădăcini pe termen lung.

Fecioară – Chiar dacă simţi că ai obosit şi că eşti devitalizat, că nu poţi rezolva unele lucruri sau că eşti blocat de o situaţie, încrede-te într-un plan divin mult mai mare decât tine, care ştie ceea ce este mai bine pentru persoana ta. Nu judeca tot ceea ce se întâmplă, nu analiza şi nu folosi logica, ci mai mult lasă-ţi intuiţia să vorbească. Conectează-te la ceea ce simţi în interior şi detaşează-te de toate problemele.

Balanţă – Faptele bune îţi sunt răsplătite, vorba bună îţi este întoarsă înzecit, atragi persoanele cele mai favorabile ţie, iar pozitivismul de care dai dovadă te ajută să fii un magnet pentru oportunităţile pe care vrei să le atragi. Nu îţi pierde starea de spirit ce te-a cucerit, ci menţine-te pe ea pentru a progresa cât mai mult. În sectorul iubirii, o persoană minunată este alături de tine necondiţionat.

Scorpion – Dacă nu ai planuri setate pentru weekend, azi nu este prea târziu pentru a-ţi planifica două zile ce te vor ajuta să ieşi din rutină şi din cotidian. Nu ar strica o plimbare în afara localităţii în care locuieşti, undeva în natură. Alege un loc încărcat de energie pozitivă, care să îţi revigoreze atât corpul fizic cât şi sufletul. Luna se află în domeniul relaţiilor, deci lansează şi invitaţia către acea persoană ce ţi-o doreşti alături.

Săgetător – Trigonul dintre Lună şi Pluto îţi poate aduce astăzi o putere mai mare de transformare, de introspecţie, de profunzime, mai ales în privinţa unor tipare mentale negative. Depărtează-te de tot ceea ce te limitează sau te blochează şi deschide-te către o nouă perspectivă de viaţă, care să te împlinească şi care să te bucure cu adevărat. Totul stă în puterea gândurilor tale şi a felului în care percepi orice situaţie cu care te confrunţi.