Acasă » Horoscop » HOROSCOP 4 APRILIE. Vărsătorii au parte de o perioadă solicitantă

HOROSCOP 4 APRILIE. Vărsătorii au parte de o perioadă solicitantă

De: Cancan 04/04/2017 | 00:12
HOROSCOP 4 APRILIE. Vărsătorii au parte de o perioadă solicitantă

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Ai mult spirit întreprinzător, ceea ce aduce admiraţia celor din jurul tău. Chiar dacă eşti predispus către risc, acţiune şi dinamism, vei da o altă dimensiune situaţiilor cu care te confrunţi. Va fi nevoie să faci ceva nou, să schimbi macazul, dar pentru asta este nevoie să schimbi rutina în care ai intrat. Fă un bilanţ între ceea ce îţi aduce bucrurie şi de unde vin nemulţumirile, ca într-un final să tragi linie şi să înţelegi care este drumul corect.

Taur – Energia de care dispui trebuie fructificată mai mult, dând conotaţii pozitive la tot ceea ce se întâmplă în viaţa ta. Poţi intensifica relaţiile în care eşti implicat, mai ales pe cele de valoare, favorabile. Nu neglija proiectele importante, nu amâna pe mâine ceea ce poţi face astăzi, consolidează ceea ce ai început, deoarece rişti să pierzi un tren. Fii echilibrat, diplomat şi foarte sincer, cei din jur vor aprecia atitudinea ta.

Gemeni – În această perioadă eşti îndemnat să faci unele schimbări în viaţa ta faţă de care trebuie să te adaptezi din mers, dar în acelaşi timp nu mai eşti dispus să accepţi unele lucruri care te epuizează. Aşadar, acţionează cum este mai bine atât pentru tine cât şi pentru cei dragi. Ai nevoie de o nouă formă de organizare, de structură, dar şi de timp pentru tine. Nu permite anumitor energii să intervină în starea ta de bine.

Rac – Există o predispoziţie către activităţi schimbătoare, ca atare fii cu băgare de seamă la factorul imprevizibilităţii. Este indicat să fructifici la capacitate maximă potenţialul pe care îl ai şi să nu faci erori la locul de muncă, mai ales că vor fi sancţionate imediat. Relaţia cu superiorii trebuie abordată cu seriozitate, raportul de forţe se poate răsturna în orice moment. Evită complicaţiile, nu da curs certurilor şi competiţiilor care nu îşi au rostul.

Leu – Casa relaţiilor apropiate este activată în sensul în care vei fi pus în situaţia de a face unele alegeri. Reevaluează-ţi propria identitate în raport cu cei de care te înconjori şi stabileşte-ţi priorităţile. Fă ordine în viaţa ta, fii corect şi alege cu grijă modul în care vrei să arate viitorul tău. Totodată, poţi fi pus şi în faţa unui fapt împlinit, dar nu trage de acele situaţii care dispar din viaţa ta acum, totul se va aşeza aşa cum este cel mai bine pentru tine.

Fecioară – Încearcă să îi ajuţi pe cei din jur, mai ales pentru a-ţi asigura propriul progres. Ceea ce hotărăşti acum are implicaţii pe termen lung, de aceea fii determinat faţă de ceea ce îţi doreşti. Fructifică-ţi energia de care dispui în domeniul care te pasionează, vei obţine rezultate foarte favorabile. Ai oprtunitatea de a-ţi vedea viaţa foarte clar, deci poţi lua decizii lucide şi asumate. Evenimente minore te pot da peste cap, dar dacă abordezi totul cu înţelepciune vei depăşi orice blocaj.

Balanţă – Alege cu grijă momentele ascensiunii profesionale şi calculează paşii pe care trebuie să îi faci în continuare. Eşti plin de energie şi îţi doreşti să acţionezi, dar reflectează şi la consecinţele faptelor tale. Este important să fii corect cu cei din jur, cu cei care te ajută, dar şi cu cei care au ceva să-ţi reproşeze. Dacă există situaţii rigide în viaţa ta, abordează-le cu calm, diplomaţie şi claritate la nivel mental.

Scorpion – Poţi găsi soluţii acolo unde totul părea pierdut, deci oferă-ţi toate şansele de reuşită. Nu te consuma în relaţiile din care faci parte, vei pierde multă energie şi nu te vei putea canaliza pe ceea ce este important. Dinamizează zona de care eşti interesat şi ai încredere în ceea ce urmează. Poţi încheia contracte de valoare, poţi cunoaşte persoane favorabile, dar pentru asta trebuie să îţi linişteşti şi sufletul.

Săgetător – Sunt anumite decizii pe care trebuie să le iei şi să le gestionezi cu mare prudenţă, aşa că analizează totul în cele mai mici detalii. Colaborează cu persoanele noi ce vin către tine, îţi vor aduce unele beneficii. Situaţiile blocate de până acum vor prinde viaţă şi te vor repoziţiona într-o nouă direcţie. Nu te consuma cu relaţii care nu duc nicăieri, dar pentru cele la care ţii cu adevărat merită tot efortul unei schimbări, mai ales dacă el îţi este cerut.

Scorpion – O situaţie profesională este posibil să nu ţi se mai potrivească şi să îţi doreşti altceva. Luptă mai mult pentru confortul tău, pentru ceea ce îţi doreşti şi elimină acele situaţii toxice din viaţa ta. Cooperează cu oameni înţelepţi, profesionişti şi experţi în ceea ce faci. Au apărut anumite presiuni sau tensiuni în viaţa ta, ca atare trebuie să pui totul în ordine pentru binele tău suprem. Dacă te-ai închis în tine şi ai transmis mesaje false în jurul tău, acum a venit momentul să te exteriorizezi.

Capricorn – Găseşte-ţi un mentor, un prieten sau o persoană în care să crezi cu adevărat, mai ales că în acest moment ai nevoie de îndrumare. Analiza atentă te va ajuta să înţelegi ceea ce se întâmplă în viaţa ta, deci fii atent la toate detaliile ce survin. Mergi înainte cu curaj, nu te abate de la ceea ce ţi-ai propus şi ai încredere în forţele proprii. Nu îţi pierde energia în conflicte, în tensiuni inutile şi nici cu acele situaţii pentru care nu mai ai timp şi răbdare.

Vărsător – Eşti solicitat psihic în această perioadă, aşadar încearcă să te şi protejezi sau să te refaci energetic. Nu acorda importanţă lucrurilor care te frământă, ci identifică lucrurile şi persoanele care te relaxează şi te încarcă pozitiv. Investiţiile ar trebui gândite pe termen lung şi nu după câştiguri de moment. Aprofundează situaţiile pe care le simţi că stagnează, vei descoperi cauza care a dus la acest fapt.

Peşti – Este posibil să te refugiezi într-o zonă de melancolie, de visare şi de idealizare, aspect care te va ajuta să sesizezi altfel realitatea. Ca atare, ai capacitatea de a te recalibra şi de a sesiza care au fost aspectele pe care nu le-ai făcut cum trebuie. Vei primi semnele necesare (prin evenimente sau oameni) pentru a ştii cum să acţionezi în continuare, deci fii atent la tot ceea ce se întâmplă în următoarea perioadă.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...