Acasă » Horoscop » HOROSCOP 4 NOIEMBRIE. Leii să fie precauţi cu banii!

HOROSCOP 4 NOIEMBRIE. Leii să fie precauţi cu banii!

De: Cancan 04/11/2017 | 00:00
HOROSCOP 4 NOIEMBRIE. Leii să fie precauţi cu banii!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Azi ar fi bine să acorzi mai multă atenţie felului în care comunici atât cu colegii cât şi cu partenerul de viaţă. Ar fi indicat să interacţionezi cât mai puţin cu persoane care ţi-ar amplifica starea de agitaţie şi să faci mai mult sport. Încearcă să fii mult mai implicat şi activ în ceea ce ai de făcut la serviciu, să acorzi mai multă atenţie detaliilor şi să lucrezi în echipă. Ai o personalitate puternică şi îţi place să faci lucrurile singur, însă asta îţi poate afecta relaţia cu colaboratorii.

Taur – Astăzi ar fi bine să-ţi asculţi inima fiindcă ea ştie ce e mai bine pentru tine. Ar trebui să ştii că nu toate deciziile se iau raţional şi despicând firul în patru. Încearcă să asculţi mai atent semnalele transmise de corpul tău şi ai mai multă grijă de sănătate. O plimbare în natură poate fi foarte benefică pentru tine. Într-o relaţie de cuplu, comunicarea, ajutorul reciproc şi grija pentru celălalt sunt foarte importante aşa că renunţă la critica pentru a evita discuţii de care îţi va părea rău.

Gemeni – Prea multă muncă şi stres ar putea să-ţi creeze o mică cădere în această săptămână. Stabileşte-ţi priorităţile şi încearcă să te menajezi cât mai mult fiindcă este o perioadă încărcată la muncă şi cu multe proiecte de pus în aplicare. Evită situaţiile complicate şi focalizează-ţi atenţia către oportunităţile ce pot apărea în ceea ce priveşte planul material. Orice ţine de mişcare, de activităţi fizice, sport în general, îţi este foarte benefic şi te ajută să te descarci de toate energiile negative.

Rac – Încearcă să fii mai detaşat şi să eviţi discuţiile în contradictoriu cu unii dintre colegi pentru a nu-i lăsa să-ţi afecteze munca. E posibil ca cei dragi să-ţi reproşeze absenţele îndelungate şi faptul că acorzi mai multă atenţie muncii tale. Încearcă cumva să echilibrezi balanţa. Ar fi totuşi indicat, în urmatoarea perioadă, să dai prioritate planului personal. Fii mai eficient cu ceea ce ai de rezolvat la serviciu pentru a putea să te bucuri de o seară plăcută în compania familiei sau a prietenilor.

Leu – Fii precaut cu banii, dorind să acorzi susţinere membrilor familiei, poţi fi azi destul de generos, rezistând cu greu solicitărilor acestora. Deşi ai agenda încărcată de treabă, nu vei putea să te conformezi programului stabilit, deci mai bine lasă-te condus de ceea ce simţi că este prioritar. Vei găsi dificil să te concentrezi pe respectarea rutinei cotidiene şi ar fi de preferat să încetineşti ritmul, acordând timp suficient pentru tine.

Fecioară – Azi te poţi trezi cu musafiri a căror prezenţă nu-ţi face plăcere, ori cu un alt eveniment neplăcut, care te obligă să renunţi la lucrurile planificate! Chiar dacă este tensiune mare în preajma ta şi părerile vehiculate par să se bată în cap, vei afla într-o zi că era necesară această luptă de concepte. Niciodată nu trebuie să renunţi să speri şi să visezi, chiar dacă pare imposibil de atins, pentru că vin momente când ţi se oferă exact ce doreai!

Balanţă – Dacă stai şi te chinui cu fiecare mărunţiş ce se iveşte astăzi, pierzi timp preţios, energie folositoare şi poate chiar şi oportunităţi excelente! Ai grijă la atitudinea de lider sau de superior pe care o poţi exercita asupra unei persoane care nu are nevoie de asta, ci de înţelegere sau de ajutor. Banii nu sunt pe un teren prea bun ca să-ţi faci planuri costisitoare, aşa că drămuieşte cu prudenţă fiecare leuţ, ca să nu dezechilibrezi balanţa.

Scorpion – Este indicat ca astăzi să mai laşi munca la o parte şi să te şi relaxezi, altfel oboseala acumulată în ultima perioadă îşi va spune cuvântul! Nu de tine depinde întreaga situaţie de la serviciu! Totodată, fii cu băgare de seamă la modul şi la ritmul în care te hrăneşti, s-ar putea să apară dezechilibre. Nu este cel mai bun moment în care să îţi testezi limitele şi să îţi nedreptăţeşti corpul.

Săgetător – Astăzi poţi achiziţiona unele obiecte care să îţi înfrumuseţeze casa şi care să te ajute să intri mai uşor în atmosfera de vacanţă. Fii atent la mijlocul de transport pe care îl foloseşti, pot aparea unele întârzieri sau probleme, care să îţi modifice planul de călătorie. Pentru a te asigura, ia-ţi o marjă de eroare! În cuplu, amână o discuţie care v-ar putea tensionaşi menţine-ţi echilibrul interior.

Capricorn – Găseşte-ţi liniştea interioară în ciuda evenimentelor tensionate care apar în viaţa ta. Poţi face asta printr-o practică spirituală, prin mai multă odihnă şi detaşare. Fii precaut la nivel financiar şi nu cheltui prea mult pe cadouri şi surprize. Pentru a face o bucurie celor dragi este nevoie de mai multă apropiere şi afectivitate, nu de gesturi financiare exagerate. Există un potenţial de neprăvăzut faţă de planurile pe care ţi le-ai făcut, aşa că asigură-ţi şi activităţi de rezervă.

Vărsător – Nu fi nerăbdător în faţa situaţiilor ce apar în viaţa ta, nu te grăbi şi nu încerca să modifici mersul lucrurilor, s-ar putea mai mult să strici ceea ce este rezervat pentru tine. Foloseşte-ţi creativitatea şi imaginaţia în discuţiile cu partenerul de viaţă, aţi putea lua decizii importante în doi. Îngroapă securea războiului faţă de o persoană cu care lucrezi, chiar dacă nu sunteţi pe aceeaşi lungime de undă. Diferenţele de opinie ţi-ar putea fi chiar de folos!

Peşti – Nu te abate de la planurile pe care ţi le-ai făcut, chiar dacă o persoană dragă îţi cere să petreceţi mai mult timp împreună, deoarece azi este o zi bună pentru a rezolva multe lucruri de pe agenda ta de lucru. Cele mai mari satisfacţii le poţi culege în zona socio-profesională, mai ales că urmează să primeşti veşti bune sau o propunere care te încântă. Multe situaţii care te-au tensionat se vor şterge cu buretele.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Florin Dumitrescu a plecat din România: „O nouă eră”! Decizia luată după ce a semnat cu MasterChef și s-a întors la PRO TV
Florin Dumitrescu a plecat din România: „O nouă eră”! Decizia luată după ce a semnat...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Viorel Lis a ajuns într-o stare gravă: „Nu mai poate să se deplaseze”. Oana Lis a făcut tristul anunț în cadrul unui eveniment monden
Viorel Lis a ajuns într-o stare gravă: „Nu mai poate să se deplaseze”. Oana Lis...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Toomaj Salehi, condamnat la moarte pentru un cântec
Toomaj Salehi, condamnat la moarte pentru un cântec
Ungaria a luat fața României. Ungurii ne-au umilit din nou
Ungaria a luat fața României. Ungurii ne-au umilit din nou
Mare surpriză la Chefi la Cuțite. Cine e marele câștigător
Mare surpriză la Chefi la Cuțite. Cine e marele câștigător
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Gheorghe Turda l-a făcut praf pe Constantin Enceanu: „Este un răzvrătit, un needucat, îi cam lipsesc cei șapte ani de acasă”
Gheorghe Turda l-a făcut praf pe Constantin Enceanu: „Este un răzvrătit, un needucat, îi cam...
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest lucru și va fi un deliciu
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest...
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte