HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE. Berbecii au marea şansă de a pune în aplicare…

Publicat: 03/09/2017 | 23:43
HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE. Berbecii au marea şansă de a pune în aplicare…

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Ai marea şansă de a pune în aplicare planurile pe care ţi le doreai, dar cărora nu le găseai calea de materializare. Profită de ceea ce ţi se arată şi speculează momentele favorabile. Asociază-te cu oameni activi, bine intenţionaţi şi cu potenţial! Totodată, poţi descoperi care este miza fiecărei relaţii din care faci parte!

Taur – Evaluează şi reevaluează tot ceea ce trebuie schimbat în viaţa ta şi pus la punct fără să mai amâni. Ai şansa acum de a te elibera de relaţii toxice, de activităţi care nu conduc către nimic bun şi de a face curăţenie în ceea ce te împovărează energetic! Astfel, viitorul tău va arăta mult mai bine decât în prezent!

Gemeni – Factorul schimbării este foarte pregnant acum, aşa că ţine totul sub control şi îndreaptă-te către ceea ce este bine pentru tine. Poţi să te afirmi din punct de vedere profesional, mai ales dacă ai învăţat unele lecţii importante ce ţi-au fost oferite în ultima perioadă de către cei cu care lucrezi şi colaborezi!

Rac – Pentru a avea succes, fii activ, dar în acelaşi timp stabileşte-ţi foarte clar priorităţile, plăteşte-ţi datoriile, organizează-te şi nu te risipi în prea multe direcţii. În acelaşi timp, pentru a te descărca de energia negativă acumulată, ai nevoie de mişcare, de sport sau de activităţi dinamice, făcute în aer liber! 

Leu – Ai o puternică legătură cu trecutul, de aceea manifeşti o stare de melancolie sau chiar tristeţe, de care trebuie să te debarasezi cît mai curând. Indiferent de ceea ce s-a întâmplat sau de regretele pe care le ai, este bine să ştergi totul cu buretele, să ierţi persoanele care ţi-au greşit, să păstrezi amintirile pozitive şi să trăieşti în prezent!

Fecioară – Dacă eşti în competiţie cu cei cu care lucrezi, este indicat să îţi demonstrezi părţile bune şi talentele, nu să manifeşti latura ta agresivă, orgolioasă sau individualistă. Cu ajutorul perseverenţei, a determinării şi a asumării unor responsabilităţi punctuale, vei reuşi să îţi atingi scopurile, dar să îţi şi depăşeşti defectele.

Balanţă – Siguranţa şi stabilitatea nu vine prin bunurile materiale pe care le acumulezi şi de care te înconjori, astfel încât să îţi creezi ataşamente, ci prin valorile pe care le acumulezi la nivel sufletesc. Este bine să pui mai mult accent pe cele din urmă, pe iubire, pe relaţii, pe frumos şi să îţi faci o reevaluare a tot ceea ce deţii!

Scorpion – Învaţă să te raportezi corect la energia banilor şi felul în care trebuie să primeşti şi să dăruieşti! Nu duce nimic la extrem, ci păstrează în tot ceea ce faci un echilibru. Nu te lăsa prins într-o lume a iluziilor şi fii foarte bine ancorat în realitatea fără de care nu vei putea face nimic concret! 

Săgetător – Du la bun sfârşit acţiunile constructive din viaţa ta şi evită situaţiile de compromis! Fixează-ţi un obiectiv şi fă toţi paşii necesari pentru a ajunge la el! Îţi poţi impune punctul de vedere în faţa celor cu care lucrezi, dar pentru asta îţi trebuie multă delicateţe şi diplomaţie! Dacă nu acţionezi aşa, poţi da naştere unor conflicte pe care nu ţi le doreşti!

Capricorn – Pentru a lua decizii importante, ai nevoie de foarte multă concentrare şi de axarea pe detaliile care contează foarte mult! Ca atare, elimină factorii care te-ar putea disturba şi menţine ceea ce este de valoare şi te ajută! Nu da dovadă de superficialitate şi ignoranţă, ci de profunzime şi maturitate!

Vărsător – Poţi da dovadă de eficienţă în gândire, dar nu o risipi decât pe proiectele importante, care îţi vor aduce beneficii la final! Chiar dacă cunoşti multe teorii valabile, nimic nu are importanţă dacă nu pui şi în practică! Este momentul să faci un salt la nivel profesional, ca atare urmăreşte oportunităţile!

Peşti –  Îţi doreşti să îţi depăşeşti limitele, atât la nivel personal cât şi profesional, iar asta se va reflecta în viaţa de zi cu zi! Chiar dacă eşti supărat pe unele persoane din jurul tău, este bine să nu pui la suflet nimic şi să te eliberezi de orice formă de stres. Numai în acest fel, vei putea să fii limpede şi concentrat pe ceea ce ai de făcut!

Citește și...