Acasă » Horoscop » HOROSCOP 5 APRILIE. Scorpionii încep ziua cu multe solicitări

HOROSCOP 5 APRILIE. Scorpionii încep ziua cu multe solicitări

De: Cancan 04/04/2018 | 22:36
HOROSCOP 5 APRILIE. Scorpionii încep ziua cu multe solicitări

HOROSCOP 5 APRILIE. Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec

Este necesar să-ți faci o strategie clară în ceea ce privește viitorul apropiat și să-ți pui și ordine în gânduri. Încearcă să nu te grăbești și să analizezi totul în detaliu. Deși ai trecut prin momente dificile ar fi bine să vezi partea bună a lucrurilor mai ales pentru că ai putut vedea adevărata față a unui coleg, asociat sau prieten. Prudența și calmul sunt cuvinte cheie pentru tine astăzi. Indiferent de agitația din jur sau de problemele nerezolvate de la muncă încearcă sa ții cont de asta!

Taur

Dacă simți că familia nu te susține, nu te descuraja. Întotdeauna există prieteni buni care sunt lângă tine la nevoie. Ultima perioadă te-a epuizat atât din punct de vedere fizic cât și psihic. Pentru a elimina tensiunea acumulată ar fi bine să faci mișcare. Propunerile de afaceri nu sunt foarte favorizate așa că pune în balanță toate aspectele și nu lua încă o decizie. Începi să-ți revii din punct de vedere finaciar. Chiar dacă ai multe cheltuieli restante, vei reuși să-ți menții un echilibru.

Gemeni

În domeniul relațiilor pot apărea certuri urmate de resentimente sau situații încurcate care frânează mersul normal al lucrurilor. După o săptămână incărcată a venit momentul să te gândești mai mult la sănătatea ta și să îți faci timp pentru medic. Încearcă să fii mai prudent la birou și mai detașat față de vorbele sau acțiunile colegilor și evită discuțiile cu asociații. Nu ieși prea mult în față. Ești ajutat de astre dacă ai în această perioadă vreo prezentare sau vreun interviu de susținut.

Rac

Ce-ar fi dacă începi ziua concentrându-te asupra părților bune din viața ta? Dacă ai multe proiecte în derulare ar fi indicat să te oprești asupra unuia dintre ele și să-i evaluezi aplicabilitatea. Într-o pauză mai lungă la serviciu încearcă să găsești metode de relaxare și revigorare. Poate dai o fugă la sală sau faci o plimbare mai lungă. Încearcă să nu fi părtinitor cu unul din colegii de la serviciu. Important e să le arăți tuturor susținere chiar dacă îi simpatizezi doar pe unii dintre ei.

Leu

O zi plină de evenimente care îți pot solicita atenția și concentrarea. Important e să faci totul pas cu pas. Ar bine să nu te manifești agresiv în situații limită sau fiind la volan. Menajează-te cât poți de mult și gândește-te la sănătatea ta. Deși îți place să fii lider, azi ar fi mai indicat să nu ieși în față și să nu-ți impui opiniile fiindcă nu toți vor înțelege ceea ce vrei să spui. Este posibil să ți se propună o afacere. Chiar dacă îți place ideea n-ar fi rău să analizezi toate aspectele.

Fecioară

Dacă până acum lucrurile au stagnat sau acțiunile tale au fost blocate într-o formă sau alta, de acum încolo vei acționa altfel și vei vedea schimbarea. În situația în care resimți oboseală fizică și psihică, poate chiar epuizare, încearcă să nu mai turezi motoarele la maxim. În general, ești o persoană care nu fuge de muncă sau de responsabilități dar azi încearcă să fii mai detașat și să te limitezi la ceea ce ai de făcut.  Nu te dezice de abilitatea ta de a fi cumpătat în privința banilor.

Balanță

Începi să vezi mai clar lucrurile, gândești mai limpede și vei putea analiza mai bine deciziile luate. Este posibil să ai anumite gânduri sau îndoieli legate de exprimarea de sine în ceea ce privește viața personală dar, mai ales, în cea profesională.  Ai o perioadă în care se cer anumite ajustări sau reorientări în viața ta. Ești ajutat de astre să pui în ordine aspecte sau fapte din viața ta. Comunicarea este un aspect important în care ar fi bine să te specializezi sau să-l deblochezi.

Scorpion

Începi ziua în forța și cu multe solicitări din partea celor din jur, fie partener de viață fie partener de afaceri. Încearcă să fii cât mai eficient și, înainte de toate, să rezolvi ceea ce e important pentru tine și, abia apoi să te implici în activitățile extra. E important să știi că atunci când lucrurile nu merg tocmai bine poți învăța mult din asta iar experiența acumulată e pentru tine un lucru pozitiv. Încearcă să-ți păstrezi calmul în orice situație, mai ales în chestiunile ce țin de birou.

Săgetător

Încearcă să-ți focalizezi atenția asupra aspectelor pozitive, ai grijă de ceea ce este bun în viața ta acum și, de asemenea, pune în aplicare planuri făcute la începutul anului. Dacă le faci pe toate cu calm și pas cu pas, reușești să faci performanță. Reevaluează aplicabilitatea proiectelor și treci la acțiune fiindcă îți place să privești în perspectivă și ai și idei bune. Pe de altă parte, există și lucruri care deși par mărunte sunt totuși importante și de care ar fi indicat să te ocupi acum.

Capricorn

Ești într-o perioadă în care ești predispus să te gândești la trecut, la fostul partener și la greșeli. Important e să știi că poți învăța din ele pentru că orice lucru pe care poate nu l-ai făcut bine, orice eveniment neplăcut din viața ta se va dovedi, în timp, benefic. Încearcă să nu cheltui mai mult decât este necesar fiindcă ai tendința să cumperi lucruri care nu-ți sunt utile. Ai o perioadă încărcată la muncă și cu foarte multe proiecte pe birou. Încearcă să faci totul cât mai ordonat.

Vărsător

Când ți se întâmplă ceva neplăcut gândește că oricum trece și nu te focusa mult asupra acelui lucru. Învață ce poți din asta și mergi mai departe. Vor exista anumite aspecte legate de relația ta sau de locul în care locuiți care îți vor solicita mai mult atenția. Deși ți-ai făcut bine treaba câștigurile substanțiale întârzie să apară așa că fii mai cumpătat cu cheltuielile. E important de știut că poți fii și poți avea tot ceea ce ai curajul să-ți propui să fii și să ai. Fii optimist și crede că vei avea.

Pești

E posibil să nu fi lăsat să te manifești cum vrei tu însă totul ține de flexibilitatea de care dai dovadă. În această perioadă e posibil să nu te poți concentra prea bine. Ar fi indicat, în acest caz, să fii cât mai practic și prezent în ceea ce ai de făcut. Ai avut o perioadă încărcată din toate punctele de vedere și e posibil să te fi dezechilibrat. E momentul să nu te mai soliciți atât de mult. Situația financiară este în curs de redresare. Poate fi chiar un moment bun să investești în casă.

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Cum s-a răzbunat o tânără după ce i-a fost refuzată programarea la gene: ,,Asta s-a întâmplat din cauza unor gene”. Proprietara salonului a postat totul pe o rețea socială
Cum s-a răzbunat o tânără după ce i-a fost refuzată programarea la gene: ,,Asta s-a...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost cea care ne-a unit”
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest lucru și va fi un deliciu
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest...