HOROSCOP 5 DECEMBRIE. Scorpionii au şansa de a câştiga o sumă mare de bani

Publicat: 04/12/2017 | 22:43

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Lasă-ţi creativitatea şi spiritul liber să se manifeste în exterior, mândreşte-te cu talentele tale şi arată-le celor din jur ceea ce poţi crea! Chiar dacă unele gesturi ale unui prieten te scot din minţi, încearcă să-i atragi atenţia într-un mod diplomat. Altfel, rişti să-i răneşti sentimentele! Partenerul de viaţă are nevoie de certitudine, aşa că nu ezita să-ţi dovedeşti sentimentele ori de câte ori ai ocazia. Dacă nu simţi asta, fii sincer.

Taur – Chiar dacă nu toţi cred asta, stilul vestimentar şi felul în care te prezinţi contează, aşa că nu ezita să investeşti în el şi în lucrurile dorite! Poate este timpul unei călătorii sau al unei vacanţe. Oricum ar fi, pregăteşte-te să cunoşti persoane noi, cu care să legi relaţii importante! Vizitează nişte prieteni şi petrece-ţi după amiază alături de ei, discuţiile purtate în intimitate îţi vor revela nişte secrete mai vechi!

Gemeni – O dispută cu un superior ar putea să-ţi creeze neplăceri. Salvează situaţia într-un mod ingenios şi nu da curs discuţiilor în contradictoriu! A venit timpul colaborărilor, al muncii de echipă, al activităţilor colective. Indiferent de obiective şi strategii, cineva va fi mereu alături de tine. S-ar putea să se mai ivească unele probleme de comunicare sau să mai apară câte un dezacord, dar ideea de bază este ca spontaneitatea te salvează.

Rac – Ziua în curs marchează un moment important între tine şi partenerul de viaţă – se iau decizii serioase, se avansează într-o nouă direcţie sau un legământ este întărit. Abordează totul cu maturitate şi cu spirit de răspundere faţă de sentimentele tale şi de ceea ce îţi doreşti cu adevărat de la această relaţie. La serviciu, colaborarea şi munca în echipă sunt cele care te vor ajuta să progresezi mai repede.

Leu – Astăzi eşti mai serios decât de obicei şi abordezi toate situaţiile cu simţ de răspundere – te implici mai mult în viaţa partenerului sau a copiilor, vrei să ţi se asculte părerea, pui punctul pe i acolo unde lucrurile sunt neclare şi vezi totul cu o doză mărită de realism. La locul de muncă, un proiect îţi solicită atenţia la detalii şi capacitatea de a-i organiza pe alţii, aşa că pune-ţi talentele în practică.

Fecioară – Este o zi minunată în care să îţi inviţi câţiva prieteni acasă pentru a petrece timpul împreună – o cină relaxantă, vizionarea unui film sau o atmosferă în care să discutaţi despre cele mai diverse subiecte. Totodată, această întâlnire te va ajuta să vezi cu alţi ochi o situaţie ce ţine de relaţiile cu familia. Chiar dacă pe moment eşti reticent în faţa unei informaţii, mai târziu ai să-ţi dai seama de importanţa ei.

Balanţă – Astăzi este o zi cu noroc pentru semnarea actelor oficiale sau a contractelor, pentru depunerea de documente la diferite instituţii sau pentru discuţiile cu autorităţile. Cu toate acestea, focusează-te pe toate informaţiile şi datele cu care lucrezi, verificându-le de mai multe ori, deoarece este posibil să se fi strecurat o greşeală, iar acest fapt te va costa muncă suplimentară în viitor.

Scorpion – Ţi se oferă astăzi şansa de a câştiga o sumă mai mare de bani, dar pentru asta trebuie să îţi iei un angajament serios. Analizează bine raportul dintre beneficii şi munca pe care ar trebui să o depui şi ia o decizie înţeleaptă, care să includă atât timpul liber, hobby-urile, odihna cât şi familia sau persoana iubită. În acest proces, valoarea poate căpăta o altă conotaţie pentru tine.

Săgetător – Ai nevoie de caracteristici ca seriozitate, profesionalism şi înţelepciune pentru a face faţă cu brio situaţiilor zilei în curs, în care este posibil să participi la o negociere, la semnarea unor documente importante sau la o şedinţă de care depinde parcursul tău profesional. Nu te lăsa amăgit de false impresii sau de propuneri încântătoare, ci analizează totul cu picioarele pe pământ.

Capricorn – Este bine să îţi acorzi şi ţie mai multă atenţie – o perioadă în care să munceşti mai puţin şi să te relaxezi, în care să te detaşezi de responsabilităţi, în care să îţi petreci mai mult timp alături de cei dragi şi în care să meditezi la viaţa ta. Lasă-ţi dorinţele să se decanteze, ai să vezi că după această perioadă priorităţile pe care le aveai se pot schimba. Amână deciziile importante!

Vărsător – Relaţia cu un prieten poate fi astăzi pusă la încercare – dacă ea se bazează pe sentimente solide şi pe reciprocitate atunci va avansa către o nouă etapă, dar dacă este una nefavorabilă atunci este mai bine să vă despărţiţi. Lansează astăzi o dorinţă sau un proiect de suflet, deoarece universul te va ajuta să le materializezi mult mai repede decât te-ai fi aşteptat!

Peşti – Pune astăzi cariera, viaţa socială, statutul şi reputaţia pe primul loc deoarece acestea îţi vor aduce în curând şanse favorabile! Este important să fii cu picioarele pe pământ, să îţi urmăreşti interesele şi să spui cu voce tare ceea ce gândeşti. O discuţie cu partenerul de viaţă este pe cale să soluţioneze o situaţie care v-a pus în dificultate relaţia! Nu fi introvertit şi arată-ţi sentimentele!  

Citește și...