HOROSCOP 5 FEBRUARIE. Balanţele, necazuri cu… Poliţia Rutieră!

Publicat: 04/02/2018 | 22:41
HOROSCOP 5 FEBRUARIE. Balanţele, necazuri cu… Poliţia Rutieră!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Se anunţă o zi foarte importantă pentru tine, deoarece azi poţi primi vestea pe care o aşteptai de mult timp! Nu te arunca cu capul înainte, fii cu băgare de seamă la amănunte şi nu sări peste cele mai esenţiale etape! Un prieten îţi poate cere ajutorul, ca atare încearcă să-i fii alături necondiţionat, chiar dacă asta va însemna contramandarea unor întâlniri personale!

Taur – Fii cu băgare de seamă la sănătate, mănâncă şi odihneşte-te mai mult, oboseala şi tensiunea acumulate în ultima perioadă isi pot spune cuvântul acum! Chiar dacă starea interioară nu îţi este din cele mai bune, cei din jurul tău nu au nicio vină. Ca atare, nu îţi vărsa nervii pe cei care te iubesc! Încearcă să stai cât mai departe de conflicte şi să nu dai curs liber provocărilor, nu este cel mai bun moment în care să le şi faci faţă cu brio!

Gemeni – Nu amâna pe mâine treburile zilei în curs, la un moment dat se vor acumula şi nu le vei mai putea face faţă! Totodată, este posibil ca cineva să fie cu ochii pe tine! Pune serviciul pe primul loc şi astăzi dedica-te lui în totalitate, este posibil să apară oportunităţi financiare atunci când te aşteptai mai puţin! Poţi primi azi o veste foarte bună cu privire la un proiect ce vizează străinătatea.

Rac – Concentrează-te pe prieteni, deoarece atunci când ai alături de tine echipa potrivită pentru ceea ce ţi-ai propus, nimic nu te va opri din cursa pentru câştig şi succes. La job, dă dovadă de promptitudine în răspunsuri şi în gândire! Nu te lăsa influenţat de elemente externe, ci ascultă-ţi vocea interioară cât mai mult cu putinţă. Intuiţia te poate salva azi dintr-o mare încurcătură!

Leu – Menţine-ţi punctul de vedere activ chiar dacă cei din jur încearcă să ţi-l schimbe, nimeni nu ştie mai bine decât tine ceea ce ai de făcut! Finalizează repede treburile prioritare de la locul de muncă, deoarece rişti să te pierzi în prea multe mărunţişuri sau lucruri neimportante! Gaşca de prieteni se pregăteşte de o petrecere, de la care ar fi bine să nu te dai înapoi, deoarece există posibilitatea de a întâlni pe cineva special!

Fecioară – Ascultă-ţi intuiţia, nu te lăsa influenţat şi nu mai dezbate atât de mult o problemă, deoarece soluţia ei se află în tine şi mai aproape decât crezi. Organismul tău are nevoie de odihnă, aşa că nu te aventura în activităţi solicitante. Relaxează-te şi destinde-te, săptămâna va începe solicitant! Spre seară pot apărea schimbări neaşteptate în programul pe care ţi l-ai făcut, aşa că înarmează-te cu multă răbdare sau cu o altă alternativă de rezervă!

Balanţă – Fii cu băgare de seamă la modul în care conduci sau în care circuli pe stradă, pot exista neplăceri cu autorităţile, actele sau cu…permisul de conducere! Dacă o problemă mai veche dintre tine şi persoana iubită reapare, este bine să o discutaţi la rece, să o lămuriţi, după care să o uitaţi definitiv! Discută cu familia sau cu cineva de încredere problemele care te apasă, ai să vezi că pe urmă sufleul îţi va fi mai uşor, iar situaţia mult aplanată!

Scorpion – Nu eşti încă sigur de ceva, dar alte persoane te presează să iei decizii rapide, motiv pentru care azi pot apărea tensiuni şi stări conflictuale. Încearcă să te detaşezi de cei cu energie negativă, mare parte din starea ta de rău este preluată de la cei din jur! Selectează-ţi cu grijă prietenii! Chiar dacă ai promis că nu vei mai vorbi cu cineva care ţi-a greşit, azi poate reflectezi la situaţie, mai ales dacă persoana în cauză îşi cere scuze!

Săgetător – Optimismul tău îi influenţează şi îi motivează şi pe cei din jurul tău, aşa că nu ezita să-ţi împărtăşeşti viziunea şi cu colegii de la serviciu! Se anunţă o zi liniştită, ca atare rezervă-ţi-o pentru ceva care-ţi place, poate o ieşire în oraş cu prietenii, o tură prin magazine sau un film bun. Chiar dacă confidenţele unei persoane te împovărează, este indicat să nu le povesteşti altora mai departe, deoarece rişti să pierzi un prieten!

Capricorn – Chiar dacă îţi doreşti să evadezi, azi nu sta cu privirea pe fereastră, ci fii mai concentrat la treburile pe care le ai de făcut la locul de muncă. Totodată, concentrează-te şi pe treburile casnice şi ajută-i pe cei din familie la treabă! Nu este corect ca unii să se agite, iar ceilalţi să profite! În iubire, partenerul de viaţă are nevoie de susţinere şi de un sfat de suflet, aşa că încearcă să i-l dai cu cea mai mare responsabilitate şi implicare.

Vărsător – Nu abandona un proiect important pe ultima sută de metri, chiar dacă crezi că nu mai funcţionează sau că s-a împotmolit. Norocul va veni când te aştepţi mai putin şi chiar de la o persoană pe care nu ai luat-o în calcul! Aplanează din start un conflict care poate să apară între tine şi persoana iubită, deoarece lucrurile pot scăpa de sub control foarte repede, iar acest aspect îţi va crea neplăceri şi o stare interioară proastă!

Peşti – Chiar dacă ţi-a făcut cândva un rău, merită să te arăţi iertător şi compasional faţă de un prieten, care acum îşi cere iertare şi se căieşte! Nu lăsa părerile contrare dintre tine şi partenerul de viaţă să vă strice întreaga zi şi buna dispoziţie, riscaţi să intraţi într-un conflict de durată! Dacă cineva din familie îţi solicită implicarea într-o problemă practică, nu ezita să te conformezi, deoarece ajutorul tău îi va fi de mare folos!

Citește și...