Acasă » Horoscop » HOROSCOP 5 FEBRUARIE. Taurii trebuie să se abţină de la cheltuieli inutile

HOROSCOP 5 FEBRUARIE. Taurii trebuie să se abţină de la cheltuieli inutile

De: Cancan 05/02/2017 | 01:48
HOROSCOP 5 FEBRUARIE. Taurii trebuie să se abţină de la cheltuieli inutile

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Luna se află în Gemeni, în casa comunicării din horoscopul tău general, ca atare astăzi este un moment bun pentru a spune tot ceea ce simţi şi gândeşti, fie că este vorba de viaţa personală sau de cea profesională. În acelaşi timp, cu ajutorul conversaţiilor şi a schimbului de idei, ai putea învăţa multe lucruri noi, pe care să le pui în aplicare chiar în următoarea perioadă.

Taur – Deoarece Luna, care aduce fluctuaţii şi instabilitate, se află în casa banilor, este mai bine să te abţii de la cheltuieli inutile, de la împrumuturi sau de la discuţii ce privesc veniturile tale. Concentrează-te în schimb pe ceea ce este cu adevărat de valoare, pe relaţia cu familia şi cei dragi, pe activităţile care te binedispun şi te încarcă de energie pozitivă şi odihneşte-te cât mai mult.

Gemeni – Luna tranzitează semnul tău zodiacal, moment în care ai putea fi mai instabil şi schimbător la nivel emoţional. Acest aspect poate afecta echilibrul tău interior, dar şi relaţia cu cei din jur, aşa că concentrează-te mai mult pe tine şi pe ceea ce simţi. Investeşte în liniştea şi relaxarea ta şi nu acţiona din implus. Domeniul financiar este şi el important, deoarece azi ai putea lua unele decizii care să marcheze următoarea perioadă de timp.

Rac – Mintea şi trupul îţi pot fi supuse la un stres serios, aşa că este indicat să te concentrezi mai mult pe sănătatea ta şi să profiţi de această zi pentru a te odihni mai mult şi pentru a medita la perioada prin care treci. Lasă grijile şi detaşează-te de planul cotidian, nu vei reuşi să faci nimic bun stresându-te. De măine vei putea rejudeca unele situaţii, dar pentru moment lasă noaptea să îţi fie un sfetnic bun.

Leu – Planurile pe care ţi le-ai făcut cu ceva timp în urmă încep să se materializeze, aşa că ai toate şansele de a fi fericit şi mulţumit de o reuşită. În următoarea perioadă planul carierei este activat de către Soare, aspect care te pune mai mult în evidenţă, în scoate în cale oportunităţi şi te ajută să progresezi. Profită de această conjunctură pentru a face încă un pas înainte pe calea succesului personal

Fecioară – Implicarea ta în treburile legate de casă şi de familie trebuie să fie constantă pentru a ajunge la rezultatele pe care ţi le doreşti. Ca atare, fă paşi mici, dar siguri pentru a construi totul cărămidă cu cărămidă. Astfel, vei pune baze solide pe care vei putea ridica totul mult mai uşor în viitor. În planul sănătăţii, nu face excese alimentare, dar nici nu te înfometa, rişti să ajungi într-un dezechilibru.

Balanţă – Fă-ţi programul de astăzi astfel încât să îmbini utilul cu plăcutul, munca şi responsabilităţile cu timpul petrecut alături de cei dragi, echilibrând balanţa din viaţa ta. Este indicat ca atunci când te detaşezi de serviciu să nu aduci tensiunile şi grijile de acolo acasă şi să înveţi să te relaxezi mai mult. Poţi încheia ziua în faţa unui film bun, cu o carte care îţi face plăcere în mână sau cu câteva guri dintr-un vin de calitate.

Scorpion – Trigonul dintre Lună, care se află în casa partenerului de viaţă şi Mercur, planeta comunicării, îţi poate aduce astăzi convorbiri plăcute cu persoana pe care o iubeşti, decizii care favorizează cuplul şi o mai mare putere de a verbaliza ceea ce simţiţi. Ca atare, este benefic să vă faceţi declaraţii şi să vă arătaţi iubirea unul pentru celălalt. În acelaşi timp, sunt favorizate discuţiile şi planurile făcute în doi, alături de parteneri de lucru sau asociaţi.

Săgetător – Chiar dacă este duminică, planul serviciului este important astăzi, când ai putea fi inspirat de idei noi, creative, pe care să le pui în practică în următoarea perioadă. Lasă-te condus de ceea ce simţi şi aşterne-ţi pe hârtie viziunea pe care o ai, mai ales că ai putea avea succes cu ceea ce implementezi. Totodată, sarcinile domestice s-au acumulat, aşa că fă front comun cu cei ai casei şi rezolvă-le.

Capricorn – Setează-ţi pentru astăzi acele obiective pe care le-ai tot amânat din lipsă de timp şi concentrează-te pentru a le duce la bun sfârşit, altfel vei ajunge la unele frustrări interioare care te vor apăsa. În planul familiei, este indicat să acorzi mai multă atenţie şi mai mult timp celor dragi, este posibil să simtă îndepărtarea ta şi focusul aţintit către carieră, pe care îl tot menţii de ceva vreme.

Vărsător – Luna se află în casa iubirii, a pasiunii şi a legăturilor amoroase, aşa că poţi dedica această zi persoanei de care eşti îndrăgostit pentru a petrece mai mult timp de calitate împreună. Vorbele frumoase, gesturile tandre, sentimentele împărtăşite vă vor ajuta să vă conectaţi mai mult unul cu celălalt la nivel sufletesc şi energetic. Totodată, acolo unde există, copiii, cu bucuria şi inocenţa lor, îţi pot aduce o zi cu adevărat plăcută.

Peşti – Luna tranzitează casa familiei şi a căminului, astfel încât în această duminică ai putea găsi o oază de relaxare şi de linişte interioară acasă, alături de cei pe care îi iubeşti. Implică-te în activităţile lor, mâncaţi împreună, urmăriţi un film de familie sau faceţi planuri pentru un viitor comun. În acelaşi timp, zona emoţiilor este activată, aşa că lasă-ţi sufletul să vorbească pentru tine şi împărtăşeşte ceea ce simţi.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor fetelor din viața sa că le iubește și că le ia de nevastă”
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...