HOROSCOP 5 FEBRUARIE. Taurii trebuie să se abţină de la cheltuieli inutile

Publicat: 05/02/2017 | 01:48
HOROSCOP 5 FEBRUARIE. Taurii trebuie să se abţină de la cheltuieli inutile

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Luna se află în Gemeni, în casa comunicării din horoscopul tău general, ca atare astăzi este un moment bun pentru a spune tot ceea ce simţi şi gândeşti, fie că este vorba de viaţa personală sau de cea profesională. În acelaşi timp, cu ajutorul conversaţiilor şi a schimbului de idei, ai putea învăţa multe lucruri noi, pe care să le pui în aplicare chiar în următoarea perioadă.

Taur – Deoarece Luna, care aduce fluctuaţii şi instabilitate, se află în casa banilor, este mai bine să te abţii de la cheltuieli inutile, de la împrumuturi sau de la discuţii ce privesc veniturile tale. Concentrează-te în schimb pe ceea ce este cu adevărat de valoare, pe relaţia cu familia şi cei dragi, pe activităţile care te binedispun şi te încarcă de energie pozitivă şi odihneşte-te cât mai mult.

Gemeni – Luna tranzitează semnul tău zodiacal, moment în care ai putea fi mai instabil şi schimbător la nivel emoţional. Acest aspect poate afecta echilibrul tău interior, dar şi relaţia cu cei din jur, aşa că concentrează-te mai mult pe tine şi pe ceea ce simţi. Investeşte în liniştea şi relaxarea ta şi nu acţiona din implus. Domeniul financiar este şi el important, deoarece azi ai putea lua unele decizii care să marcheze următoarea perioadă de timp.

Rac – Mintea şi trupul îţi pot fi supuse la un stres serios, aşa că este indicat să te concentrezi mai mult pe sănătatea ta şi să profiţi de această zi pentru a te odihni mai mult şi pentru a medita la perioada prin care treci. Lasă grijile şi detaşează-te de planul cotidian, nu vei reuşi să faci nimic bun stresându-te. De măine vei putea rejudeca unele situaţii, dar pentru moment lasă noaptea să îţi fie un sfetnic bun.

Leu – Planurile pe care ţi le-ai făcut cu ceva timp în urmă încep să se materializeze, aşa că ai toate şansele de a fi fericit şi mulţumit de o reuşită. În următoarea perioadă planul carierei este activat de către Soare, aspect care te pune mai mult în evidenţă, în scoate în cale oportunităţi şi te ajută să progresezi. Profită de această conjunctură pentru a face încă un pas înainte pe calea succesului personal

Fecioară – Implicarea ta în treburile legate de casă şi de familie trebuie să fie constantă pentru a ajunge la rezultatele pe care ţi le doreşti. Ca atare, fă paşi mici, dar siguri pentru a construi totul cărămidă cu cărămidă. Astfel, vei pune baze solide pe care vei putea ridica totul mult mai uşor în viitor. În planul sănătăţii, nu face excese alimentare, dar nici nu te înfometa, rişti să ajungi într-un dezechilibru.

Balanţă – Fă-ţi programul de astăzi astfel încât să îmbini utilul cu plăcutul, munca şi responsabilităţile cu timpul petrecut alături de cei dragi, echilibrând balanţa din viaţa ta. Este indicat ca atunci când te detaşezi de serviciu să nu aduci tensiunile şi grijile de acolo acasă şi să înveţi să te relaxezi mai mult. Poţi încheia ziua în faţa unui film bun, cu o carte care îţi face plăcere în mână sau cu câteva guri dintr-un vin de calitate.

Scorpion – Trigonul dintre Lună, care se află în casa partenerului de viaţă şi Mercur, planeta comunicării, îţi poate aduce astăzi convorbiri plăcute cu persoana pe care o iubeşti, decizii care favorizează cuplul şi o mai mare putere de a verbaliza ceea ce simţiţi. Ca atare, este benefic să vă faceţi declaraţii şi să vă arătaţi iubirea unul pentru celălalt. În acelaşi timp, sunt favorizate discuţiile şi planurile făcute în doi, alături de parteneri de lucru sau asociaţi.

Săgetător – Chiar dacă este duminică, planul serviciului este important astăzi, când ai putea fi inspirat de idei noi, creative, pe care să le pui în practică în următoarea perioadă. Lasă-te condus de ceea ce simţi şi aşterne-ţi pe hârtie viziunea pe care o ai, mai ales că ai putea avea succes cu ceea ce implementezi. Totodată, sarcinile domestice s-au acumulat, aşa că fă front comun cu cei ai casei şi rezolvă-le.

Capricorn – Setează-ţi pentru astăzi acele obiective pe care le-ai tot amânat din lipsă de timp şi concentrează-te pentru a le duce la bun sfârşit, altfel vei ajunge la unele frustrări interioare care te vor apăsa. În planul familiei, este indicat să acorzi mai multă atenţie şi mai mult timp celor dragi, este posibil să simtă îndepărtarea ta şi focusul aţintit către carieră, pe care îl tot menţii de ceva vreme.

Vărsător – Luna se află în casa iubirii, a pasiunii şi a legăturilor amoroase, aşa că poţi dedica această zi persoanei de care eşti îndrăgostit pentru a petrece mai mult timp de calitate împreună. Vorbele frumoase, gesturile tandre, sentimentele împărtăşite vă vor ajuta să vă conectaţi mai mult unul cu celălalt la nivel sufletesc şi energetic. Totodată, acolo unde există, copiii, cu bucuria şi inocenţa lor, îţi pot aduce o zi cu adevărat plăcută.

Peşti – Luna tranzitează casa familiei şi a căminului, astfel încât în această duminică ai putea găsi o oază de relaxare şi de linişte interioară acasă, alături de cei pe care îi iubeşti. Implică-te în activităţile lor, mâncaţi împreună, urmăriţi un film de familie sau faceţi planuri pentru un viitor comun. În acelaşi timp, zona emoţiilor este activată, aşa că lasă-ţi sufletul să vorbească pentru tine şi împărtăşeşte ceea ce simţi.

Citește și...