HOROSCOP 5 IUNIE. Săgetătorii au beneficii materiale importante

Publicat: 05/06/2017 | 00:01
HOROSCOP 5 IUNIE. Săgetătorii au beneficii materiale importante

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Reuşita depinde de o motivaţie puternică, ca atare concentrează-te pe propriile dorinţe şi nu te risipi în mai multe direcţii. Activează ceea ce este mai bun în tine şi lasă-ţi talentele să se manifeste! Poţi trece prin mai multe schimbări prin care trebuie să te regăseşti pe tine însuţi şi să pui în practică tot ceea ce ai înţeles!

Taur – Este posibil să te simţi mult eliberat de presiunea pe care ai simţit-o în ultima perioadă, iar asta te ajută să acţionezi cu mai mult aplomb decât până acum! Primeşte ceea ce ţi se oferă de la cei din jur şi nu refuza ajutorul sau vorbele bune! Lasă în spate lucrurile mărunte şi caută să fii cât mai profund!

Gemeni – Eşti mult mai dinamic decât de obicei, ceea ce te face să fii şi nerăbdător în faţa situaţiilor cu care te confrunţi sau să te risipeşti în mai multe direcţii! Calculează-ţi foarte bine resursele şi fii decis în faţa drumului pe care vrei să mergi. Totodată, încearcă să îţi păstrezi calmul şi să fii mai echilibrat!

Rac – Întoarce-te la acele situaţii care au rămas nelămurite sau neterminate în viaţa ta, mai ales că numai aşa vei putea merge cu adevărat înainte! Din punct de vedere material, încearcă să gestionezi mai bine veniturile de care dispui, eşti predispus la risipire! Conştientizează mai bine care îţi sunt dorinţele, numai aşa vei putea să ştii care este direcţia în care trebuie să acţionezi!

Leu – Este indicat să recepţionezi informaţiile care vin către tine în această perioadă, mai ales că le poţi folosi cu succes în viaţa profesională şi în planurile pe care le ai! Pot apărea persoane care îţi vor deschide uşile de care ai nevoie pentru a progresa! Poţi vindeca o rană sufletească mai veche dacă eşti deschis către nou!

Fecioară – Depăşeşte-ţi nesiguranţa interioară pe care o manifeşti acum, nu vei face decât să te blochezi singur dacă ai această atitudine. Este o perioadă a provocărilor în care poţi progresa mult şi în care te poţi elibera de unele temeri! Nu trăi prin ceea ce spun cei din jur şi numai prin propriul adevăr şi gânduri!

Balanţă – Este indicat să fii mai introvertit în această perioadă, mai ales pentru a-ţi da seama de ceea ce simţi sau vrei cu adevărat pentru viitorul tău. Abordează problemele din viaţa ta cu maturitate şi cere sfatul celor avizaţi acolo unde nu te simţi sigur! Evită situaţiile care te solicită prea mult şi persoanele pe care le simţi false!

Scorpion – Echilibrul în viaţa ta vine pentru ca tu să ai o perioadă în care să îţi reorganizezi viaţa, planurile şi dorinţele de viitor. Gândeşte o cale de mijloc pentru problemele cu care te confrunţi şi totul va fi foarte bine! Exprimă-ţi emoţiile faţă de cei apropiaţi şi cere sprijinul ori de câte ori simţi nevoia de a fi susţinut!

Săgetător – Este o perioadă de schimbare, de regenerare şi maturizare puternică, care te provoacă să pui în practică tot ceea ce ai învăţat. Acest aspect îţi va aduce beneficii materiale foarte importante pe termen lung. Foloseşte-ţi creativitatea şi fă tot ce poţi pentru a-ţi depăşi limitele în care te încadrezi!

Capricorn – Eliberează-te de ceea ce te împiedică să ieşi în evidenţă – persoane, frici, preconcepţii, introvertire, timiditate. Aspiraţiile pe care le ai se pot materializa dacă îi implici şi pe alţii în viaţa ta şi dacă afirmi cu tărie ceea ce îţi doreşti. Descoperă natura ascunsă a lucrurilor, mai ales a acelora care sunt în sufletul tău!

Vărsător – Planeta Marte tranzitează în următoarele săptămâni domeniul muncii, al responsabilităţilor zilnice, al rutinii şi al sarcinilor pe care ţi le-ai asumat. Este bine să pui totul în ordine, să nu sari etape importante, să îţi setezi un plan după care să te ghidezi. Fii cu băgare de seamă la relaţia cu colegii sau cu subalternii, ar putea să îţi aducă unele neplăceri!

Peşti – Este o perioadă în care ai de învăţat foarte multe şi în care poţi pune şi în practică ceea ce ai acumulat. Elimină din jurul tău acele persoane negativiste care te ţin pe loc sau care îţi umbresc orizontul! Evenimente din trecut pe care nu le-ai rezolvat sau pe care nu le-ai înţeles se pot întoarce în viaţa ta pentru a fi gestionate corect!

Citește și...