Acasă » Horoscop » Horoscop 5 mai 2023. Zodia care trebuie să ia o decizie importantă

Horoscop 5 mai 2023. Zodia care trebuie să ia o decizie importantă

De: Virginia Olteanu 04/05/2023 | 23:59

Horoscopul zilei de vineri, 6 mai 2023. Unii dintre nativi au decizii importante de luat. Dacă fac alegerea potrivită viitorul le surâde. Iată lista completă a previziunilor, atât pentru zodie, cât și pentru ascendent.

Berbec

O idee de business, un plan de investiții, o asociere anume sau pur și simplu modul în care îți gestionezi finanțele sunt în vizorul Eclipsei de Lună din Scorpion de astăzi. Fii atent la unele cheltuieli sau costuri care se pot ivi pe neașteptate și încearcă să fii cât mai inventiv în rezolvarea lor. Dacă reacția partenerului tău, într-o relație intimă, te ia prin surprindere, încearcă să rămâi deschis și flexibil în a-i înțelege motivele.

Taur

Axa relațională “Eu versus Tu” este dinamizată de Eclipsa de Lună din Scorpion de astăzi care poate amplifica reactivitatea unui partener, indiferent de natura parteneriatului, vis-a vis de unele chestiuni relaționale sau de modul tău de a interacționa. Deși poți fi extrem de direct și imprevizibil în abordare, nu te grăbi în face unele schimbări radicale înainte de a discuta lucrurile cu atenție. Fii precaut cu sfaturile primite!

Gemeni

Munca, rutina zilnică și sănătatea fizică și psihică sunt în vizorul acestei Eclipse de Lună din Scorpion de astăzi care te forțează să păstrezi un echilibru între muncă și odihnă dar și între partea materială și cea spirituală a vieții. Fii conectat cu tine și ascultă-ți intuiția deoarece poți traversa un proces de vindecare însă în același timp, fii cât mai precaut cu unele persoane din mediul în care lucrezi ale căror intenții nu sunt cele mai bune.

Rac

Eclipsa de Lună din Scorpion de astăzi dinamizează axa iubirii, a creativității, a talentelor dar și a prieteniilor și a proiectelor de viitor unde pot apărea unele schimbări imprevizibile în următoarea perioadă. Deși ești plin de energie și-ți faci speranțe în privința unor persoane, asigură-te că priviți în aceeași direcție și că obiectivele voastre sunt comune. Dacă te vezi nevoit să faci unele schimbări într-un proiect anume, acestea se pot dovedi de bun augur.

Leu

Echilibrarea planului emoțional sau familial cu cel profesional este mesajul Eclipsei de Lună din Scorpion de astăzi care te îndeamnă să-ți asculți emoțiile înainte de a lua vreo decizie importantă. Unele schimbări de natură profesională sau emoțională pot apărea în următoarea perioadă dar vor fi mai degrabă generate de dorința ta de a schimba lucrurile care nu te satisfac. Interacțiunea cu persoane cu autoritate poate să fie ușor dificilă.

Fecioară

Axa comunicării, a studiilor, a călătoriilor și a propriilor convingeri este activată de Eclipsa de Lună din Scorpion de astăzi care te îndeamnă să fii deschis la noi abordări, idei sau perspective. Acestea pot lua forma unor studii, cercetări sau domenii noi în care vrei să investești timp și resurse, chiar dacă nu toată lumea din jurul tău îți va împărtăși interesele. Te vei lăsa stimulat de orice sau oricine îți lărgește orizontul cunoașterii.

Balanță

Planul financiar va fi în vizorul tău, confruntându-te cu unele schimbări neașteptate vis-à-vis de unele investiții făcute, de un business propriu sau pur și simplu de veniturile zilnice, grație Eclipsei de Lună din Scorpion de astăzi. În ciuda asertivității de care dai dovadă pe plan profesional, va trebui să fii precaut și inventiv în modul în care îți gestionezi bugetul. A acționa într-un mod care să-ți întărească valoarea de sine va fi important.

Scorpion

Realitatea unui parteneriat devine din ce în ce mai clară pentru tine, indiferent de implicațiile aferente grație Eclipsei de Lună de astăzi din propriul tău semn. Dacă existe tensiuni în relație, acestea vor deveni evidente îndemnându-te să le abordezi cu atenție. Dacă ești în căutarea unei relații, cineva te poate surprinde într-un mod plăcut în următoarea perioadă însă scopul tău va fi să te asiguri că investești într-o relație stabilă și sigură.

Săgetător

Eclipsa de Lună din Scorpion de astăzi dinamizează sectorul sănătății, al muncii și al spiritualității îndemnându-te să echilibrezi materialul cu spiritualul astfel încât să fii aliniat cu tine dar și mai organizat și mai practic în general. Unele schimbări neașteptate la locul de muncă, în stilul de muncă sau chiar în relația cu un coleg anume te pot face să te îndoiești de sinceritatea unor persoane. Susținerea partenerului de cuplu contează mult pentru tine.

Capricorn

Proiectele și interesele tale, dar și o prietenie sau o relație romantică pot trece prin unele schimbări, deoarece Eclipsa de Lună din Scorpion de astăzi te îndeamnă să fii mai direct în exprimarea sentimentelor. Dacă ceva anume nu te satisface sau nu mai rezonezi cu unele lucruri, vei tinde să te adopți o atitudine mai tranșantă. Fii mai atent în relația cu propriul copil și mai deschis în a-i înțelege dorințele și nevoile.

Vărsător

Modificări, schimbări, ajustări în mediul din jurul tău, indiferent că vorbim de propriul cămin, de o situație emoțională sau familială vor fi în vizorul Eclipsei de Lună din Scorpion de astăzi. Cu cât vei fi mai organizat în acțiunile tale, urmând un plan sau o strategie atât personală cât și financiară, cu atât vei reuși să păstrezi situația sub control. Un pic de mișcare sau o activitate mai antrenantă poate ajuta.

Pești

Ești stimulat atât fizic cât și intelectual grație Eclisei de Lună din Scorpion de astăzi care îți va amplifica curiozitatea și dorința de a explora noi domenii, interese sau convingeri, îndemnându-te să ieși din zona de confort. Poate o persoană anume va fi cea care te va stimula în a încerca lucruri noi. Te poți înscrie la un curs de yoga sau de meditație întrucât vei simți nevoia să aprofundezi înțelegerea unor aspecte.

(CITEȘTE ȘI: HOROSCOP 1-7 MAI 2023. LISTA ZODIILOR PENTRU CARE ÎNCEPUTUL DE LUNĂ VINE CU SCHIMBĂRI CONSIDERABILE)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce abundență
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Imagini INCENDIARE! Ea l-a despărțit pe Dorian Popa de IUBITĂ: „Vă place mai rău decât ciocolata”! Bianca e instructor de fitness și arată perfect
Imagini INCENDIARE! Ea l-a despărțit pe Dorian Popa de IUBITĂ: „Vă place mai rău decât...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Cele mai spectaculoase ținute de la Gala Premiilor Gopo 2024. Vedetele care au strălucit pe covorul roșu
Cele mai spectaculoase ținute de la Gala Premiilor Gopo 2024. Vedetele care au strălucit pe...
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Bianca Comănici, la un pas de operație: „Mă îngrozește gândul. O să arăt diferit”. Prin ce intervenție urmează să treacă fosta concurentă de la „Puterea dragostei”
Bianca Comănici, la un pas de operație: „Mă îngrozește gândul. O să arăt diferit”. Prin...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și Sebastian: „Fiecare are ceva al lui. Sebastian e un băiat frumos, vorbește frumos.”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un cartier riscă să rămână izolat:
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Ce document trebuie să ai ca să-ți deconteze statul cei 20.000 de lei pentru montarea panourilor fotovoltaice. E obligatoriu în Programul Casa Verde Fotovoltaice
Ce document trebuie să ai ca să-ți deconteze statul cei 20.000 de lei pentru montarea...
Florin Piersic, operat de urgență. În ce stare se află celebrul actor
Florin Piersic, operat de urgență. În ce stare se află celebrul actor
Interdicție în România, din aprilie. E ILEGAL peste tot. Te lasă fără bani și fără mașină
Interdicție în România, din aprilie. E ILEGAL peste tot. Te lasă fără bani și fără...
Alina Sorescu aruncă bomba. Răsturnare de situație: Asta nu s-a întâmplat din senin!
Alina Sorescu aruncă bomba. Răsturnare de situație: Asta nu s-a întâmplat din senin!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Actorul Gerard Depardieu, eliberat după ce a fost interogat pentru presupuse agresiuni sexuale
Actorul Gerard Depardieu, eliberat după ce a fost interogat pentru presupuse agresiuni sexuale
Taxa care se elimină din România. S-a dat votul luni, 29 aprilie. Românii nu vor mai plăti
Taxa care se elimină din România. S-a dat votul luni, 29 aprilie. Românii nu vor...
Plata pensiilor pentru luna mai. Anunțul Poștei Române
Plata pensiilor pentru luna mai. Anunțul Poștei Române
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un preț uriaș!
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un...
Românul care l-a surclasat pe Ion Ţiriac în topul miliardarilor. Anunţul făcut direct de americani
Românul care l-a surclasat pe Ion Ţiriac în topul miliardarilor. Anunţul făcut direct de americani
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
Anda Adam se pregătește de nuntă cu Yosif Mohaci. Când va avea loc evenimentul
Anda Adam se pregătește de nuntă cu Yosif Mohaci. Când va avea loc evenimentul
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte de Paște
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte...
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile neplăcute
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile...